Meniu

Blefaroplastie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca iti doresti un aspect intinerit, atunci interventia de blefaroplastie in Arad s-ar putea sa fie raspunsul pe care il cauti! Scopul acestei operatii este de a corecta pozitia pleoapelor, astfel incat sa nu se mai vada oboseala. Procedura nu este recomandata doar unui singur sex, asa ca oricine poate beneficia de un aspect fresh.

La clinicile din Arad, vei observa ca ai posibilitatea sa alegi dintre blefaroplastia superioara si cea inferioara, in functie de nevoi si preferinte. Inainte de a te programa pentru operatie, este important sa vorbesti cu un specialist din domeniul chirurgie plastice si estetice, astfel incat sa poti lua o decizie bine informata.

Cat costa interventia de blefaroplastie in Arad?

Pretul blefaroplastiei in Arad variaza de la o clinica la alta, asa ca ideal este sa-ti faci o idee despre costul la care o astfel de interventie poate sa ajunga. In tabelul de mai jos, poti gasi preturi, atat pentru blefaroplastia inferioara, cat si pentru cea superioara:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie
Rating
Website
Art Body
Clinica-Verificata
4.000 Ron
 • Pret Blefaroplastie superioara 4.000 Ron
 • Proceduri moderne
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Posibilitatea de plata in rate
 • Comunicare constanta
Horia Siclovan
2.250 Ron
 • Pret Blefaroplastie superioara 2.250 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de interventii
 • Experienta in domeniu
 • Studii in strainatate
 • Comunicare constanta
MedLife Genesys
2.250 Ron
 • Pret Blefaroplastie superioara 2.250 Ron
 • Medici specialisti
 • Gama variata de interventii
 • Experienta in domeniu
 • Studii in strainatate
 • Organizare slaba
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se realizeaza interventia de blefaroplastie in Arad

In catalogul de servicii prezentat de clinicile de mai jos se regaseste si blefaroplastia in Arad, asa ca te poti programa la o consultatie, in vederea obtinerii interventiei. Medicii iti pot recomanda si alte proceduri, daca sunt de parere ca te pot ajuta sa obtii aspectul pe care ti-l doresti. Cu informatiile obtinute din timpul consultatiei poti face alegerea corecta!

1. Art Body Clinique

Clinica ArtBody din Arad este specializata in chirurgie plastica, generala si reconstructiva, iar una din interventiile efectuate in cadrul ei este cea de blefaroplastie, care la randul ei poate sa fie superioara sau inferioara. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Dan Micluta, medic specialist in chirurgie plastica si reconstructiva, in chirurgie generala si supraspecializat in chirurgia estetica sanului, la Clinica de Excelenta Ethianum de Heidelberg. ArtBody este acreditata de Ministerul Sanatatii, iar personalul medical face tot posibilul sa fie la curent cu noutatile din domeniu, astfel incat pacientii sa beneficieze doar de servicii de calitate. Misiunea principala a clinicii este de a le reda pacientilor incredera in sine, iar valorile cele mai importante sunt responsabilitatea, siguranta, confidentalitatea, onesitatea si corectitudinea. In scopul de a face serviciile de chirurgie plastica accesibile unui numar cat mai mare de oameni, pacientii au posibilitatea de a plati in rate.

Costul blefaroplastiei superioare este de 4.000 de lei, in timp ce pretul pentru o blefaroplastie inferioara incep de la 8.000 de lei.

Pacientii care au optat pentru serviciile clinicii ArtBody au fost atat de multumiti de experienta prin care au trecut, incat au decis sa acorde o recenzie pozitiva clinicii. Cele mai apreciate caracteristici sunt profesionalismul, calitatea, curatenia si punctualitatea.

Vezi parerile pacientilor despre Art Body Clinique
Vezi Pareri

2. Horia Siclova

Dr. Horia Siclovan este medic specialist in chirurgie plastica, reconstructiva si estetica, iar pe parcursul carierei sale, a realizat si interventii de blefaroplastie superioara si inferioara in Arad. A participat la mai multe cursuri de specializare, atat in tara, cat si in strainatate, in scopul de a-si perfectiona tehnicile de lucru. Utilizatorii pot accesa oricand certificatele si diplomele Dr. Horia Siclovan pentru a se convinge de competentele sale in materie de chirurgie plastica. De asemenea, el face parte din organizatii precum Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania, The International Society of Aesthetic Plastic Surgery si The American Society of Plastic Surgeons. Cu privire la blefaroplastie, aceasta se poate asocia si cu alte interventii de intinerire a fetei, precum liftingul facial si chirurgia plastica a sprancenelor.

Interventia de blefaroplastie superioara costa 2.250 de lei, iar cea inferioara, 3.000 de lei. Cei care aleg sa le faca pe amandoua vor plati 5.300 de lei.

Dr. Horia Siclovan este apreciat de pacienti pentru seriozitatea, perseverenta si atentia pe care o acorda fiecarui caz. Persoanele care au beneficiat de serviciile sale marturisesc ca nu regreta nicio secunda alegerea facuta, intrucat in acest fel au reusit sa obtina rezultatele mult dorite.

3. Spitalul MedLife Genesys

Fiind vorba de unul din cele mai mare spitale din Vestul tarii, nu este de mirare ca la spitalul MedLife Genesys se efectueaza si diverse interventii de blefaroplastie, in orasul Arad. In cadrul departamentului de chirurgie plastica si estetica se afla o echipa medicala cu o vasta experienta in domeniu, iar scopul medicilor este de a-i ajuta pe pacienti sa-si recapete starea de bine si increderea in sine, astfel incat sa se poata bucura din nou de viata. In cadrul spitalului isi desfasoara activitatea Dr. Horia Siclovan, medic specialist in chirurgie estetica si reparatorie. El este cunoscut ca fiind primul roman caruia i s-au publicat articolele in revista Aesthetic Plastic Surgery – Springer. In plus, a participat la cursuri si congrese in tara si in strainatate.

Pentru interventia de blefaroplastie inferioara, pretul este de 3.000 de lei, iar pentru blefaroplastia superioara, de 2.250 de lei.

Chiar daca utilizatorii n-au avut lucruri negative de spus despre calitatea serviciilor de la spitalul Medlife Genesys, organizarea slaba le-a lasat o impresie proasta. Programarile nu se respecta, iar informatiile pe care pacientii le primesc in timpul consultului nu sunt suficiente.

Concluzii

In final, daca intentionezi sa-ti faci o blefaroplastie in Arad, trebuie sa te informezi din timp cu privire la preturi si la modul in care se desfasoara o operatie la clinica pe care ai ales-o. In acest fel, poti evita situatiile neplacute.