Blefaroplastie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa afli mai multe despre operatia de blefaroplastie in Timisoara, in ceea ce priveste clinicile unde se efectueaza aceasta procedura si costurile pe care le implica, acest articol s-ar putea sa iti raspunda la intrebari.

Interventia este recomandata persoanelor care vor sa elimine excesul de piele de la nivelul pleoapelor, atat din motive estetice, cat si functionale. In urma procedurii, aspectul pleoapelor va fi imbunatatit si nu vei mai avea senzatia permanenta de ochi obositi. Poti face blefaroplastie la pret bun in Timisoara, in cadrul unor clinici foarte cunoscute.

Cat costa operatia de blefaroplastie in Timisoara?

Similar clinicilor din alte tari, in Timisoara pretul pentru operatia de blefaroplastie variaza in functie de zona asupra careia se intervine (pleoapa superioara sau pleoapa inferioara). Procedura poate fi efectuata la un numar mare de clinici, iar cele mai bune optiuni sunt surprinse in tabelul de mai jos, unde poti vedea si pretul operatiei:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie
Rating
Website
Brol
Clinica-Verificata
1.200 Euro
 • Pretul pentru blefaroplastie porneste de la 1.200 Euro
 • Profesionalism
 • Medici profesionisti, cu pregatire si calitate umana excelente
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Metode moderne de lucru
 • Sentiment de siguranta si atmosfera placuta
Dr. Adrian Caramida
1.200 Euro
 • Pretul pentru blefaroplastie porneste de la 1.200 Euro
 • Act medical de inalta calitate
 • Profesionalism si experienta
 • Orientare spre rezultate deosebite
 • Grija fata de pacient
Shanti Beauty Clinic
1.200 Euro
 • Pretul pentru blefaroplastie porneste de la 1.200 Euro
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Personal medical cu experienta
 • Aparatura moderna
Dr. Levy
1.000 Euro
 • Pretul pentru blefaroplastie porneste de la 1.000 Euro
 • Medic cu experienta vasta
 • Rezultate excelente
 • Transparenta
 • Comunicare medic-pacient foarte buna
 • Conditii bune de internare
Olariu Clinics
1.000 Euro
 • Pretul pentru blefaroplastie porneste de la 1.000 Euro
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Profesionalism si implicare
 • Clinica luminoasa si curata
 • Aparatura de ultima generatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde se face blefaroplastie in Timisoara

Fiind vorba despre o interventie medicala, este imperativa alegerea unei clinici unde profeseaza medici cu experienta vasta – criteriu bifat de numeroase clinici din Timisoara, pe care le poti alege pentru operatia de blefaroplastie si pentru alte multe alte interventii de infrumusetare sau corectare a unor imperfectiuni.

Clinicile prezentate mai jos sunt considerate a fi cele mai bune, nu numai pentru ca in cadrul lor profeseaza medici cu experienta in domeniul chirurgiei plastice si estetice, dar si pentru ca asigura conditii excelente si folosesc tehnologii de ultima ora:

1. Brol Medical Center

In topul clasamentului privind cele mai bune clinici din Timisoara pe care le poti alege pentru efectuarea operatiei de blefaroplastie se situeaza Brol Medical Center. Sub deviza ca fiecare pacient este unic si are nevoie de o solutie personalizata, aceasta clinica a fost infiintata in anul 1996. Cu peste 25 de ani de experinta in domeniul chirurgiei estetice, gazduieste o echipa medicala formata din specialisti, care isi desfasoara activitatea sub indrumarea prof. dr. Bratu Tiberiu. Activitatea chirurgicala a acestuia se intinde pe parcursul a trei decenii, fiind un chirurg plastician renumit atat in tara, cat si in strainatate.

Blefaroplastia superioara costa 1.200 euro. Pentru blefaroplastia inferioara, tariful este de 1.500 euro. Daca alegi ambele proceduri, pretul este de 2.500 euro.

Foarte multi pacienti si-au impartasit experienta avuta la Brol Medical Center si in mediul online. Potrivit acestora, serviciile sunt de calitate si interventiile sunt efectuate cu profesionalism, folosindu-se metode moderne. Echipa medicala este laudata pentru promptitudine si energia pozitiva, dar mai ales pentru atentia acordata fiecarui pacient. Clinica este dotata la standarde internationale, iar sentimentul de siguranta si incredere este consolidat de atitudinea personalului. Cel mai important, rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Brol Medical Center
Vezi Pareri

2. Dr. Adrian Caramida

In Timisoara, un nume de referinta in domeniul chirurgiei plastice si estetice este dr. Adrian Caramida. Cu un istoric academic si profesional complex, acesta pune la dispozitia pacientilor servicii de chirurgie si medicina estetica inalt calitative. Acesta a participat la numeroase cursuri teoretice si practice si congrese desfasurate in tara si in strainatate, cu scopul de a ramane la curent cu noutatile din domeniu. A urmat inclusiv un program de supra-specializare in chirurgie estetica si cosmetica in Brazilia, iar experienta sa a fost consolidata prin activitatea in cadrul Sistemului National de Sanatate din Marea Britanie (NHS).

Costul pentru chirurgia pleoapelor porneste de la 1.200 euro.

Pacientii il descriu pe dr. Adrian Caramida ca fiind un medic extraordinar si un profesionist. Ei il recomanda pentru calitatea rezultatelor si pentru profesionalismul de care da dovada. De asemenea, medicul este apreciat pentru orientarea spre obtinerea unor rezultate estetice deosebite si pentru grija fata de pacient.

3. Shanti Beauty Clinic

O alta clinica din Timisoara pe care o poti alege in vederea efectuarii operatiei de blefaroplastie este Shanti Beauty Clinic unde se asigura o gama variata de tratamente din sfera chirurgiei plastice si microchirurgiei reconstructive. Personalul inalt calificat raspunde la cerintele fiecarui pacient in ceea ce priveste calitatea procedurilor, ca urmare a folosirii unei aparaturi performante si a unor produse de ultima generatie.

La aceasta clinica, tariful pentru blefaroplastie porneste de la 1.200 euro.

Cei mai multi pacienti se arata multumiti de serviciile acestei clinici si de rezultatele obtinute. Sunt apreciate profesionalismul intregului colectiv si atentia la nevoile pacientului. Conditiile din clinica sunt bune si se foloseste aparatura moderna.

4. Dr. Levy

Dr. Levy este unul dintre cei mai buni chirurgi plasticieni din Romania, fiind fondator al unor clinici medicale de chirurgie estetica si tratamente corporale in Timisoara, Bucuresti si Israel. Acesta se bucura de o reputatie foarte buna atat in tara, cat si in strainatate. Dr. Levy si-a perfectionat cunostintele si tehnica de lucru sub indrumarea celor mai buni medici plasticieni din Romania si din Israel. In prezent, este preocupat de pregatirea unor viitori chirurgi plasticieni la nivel international.

Privitor la tarife, blefaroplastia superioara costa 1.000 euro, iar blefaroplastia inferioara 1.300 euro. Daca le alegi pe amandoua, tariful este de 2.000 euro.

Foarte multi pacienti il caracterizeaza pe dr. Levy ca fiind cel mai bun doctor si ii atribuie calitati precum sinceritatea, rabdarea, transparenta, amabilitatea si responsabilitatea. Acesta explica in detaliu procedurile, comunicarea medic-pacient fiind una remarcabila. Intreaga echipa este priceputa, atenta si intampina pacientii cu caldura. De asemenea, conditiile de sedere in clinica sunt foarte bune si rezultatele excelente.

5. Olariu Clinics

Persoanele din Timisoara care vor sa beneficieze de blefaroplastie si de rezultate conform asteptarilor pot alege Olariu Clinics, unde se efectueaza o gama complexa de proceduri chirurgicale si nechirurgicale. Acestea sunt efectuate de o echipa formata din specialisti cu pregatire academica solida si experienta profesionala vasta, ce prioritizeaza caracteristicile individuale ale fiecarui pacient.

Pretul pentru operatia de blefaroplastie porneste de la 1.000 euro.

Mai multi pacienti spun ca au avut o experienta buna la aceasta clinica, unde au intalnit medici competenti si cu experienta vasta in domeniul chirurgiei, care le-au transmis o stare de siguranta. Profesionalismul, implicarea si interesul pentru pacienti sunt alte calitati ale personalului de la Olariu Clinics. Clinica este frumos amenajata, luminoasa, curata si dispune de dotari moderne.

Concluzii

Blefaroplastia este una dintre cele mai solicitate proceduri la ora actuala, fiind disponibila in cadrul a numeroase clinici de renume din Timisoara. Aceasta interventie chirurgicala se adreseaza in mod special persoanelor care au trecut de varsta de 30 de ani si care se confrunta cu exces de piele si grasime la nivelul pleoapelor.

In acest oras, exista suficiente clinici unde primeaza calitatea actului medical si unde medicii asigura pacientilor rezultate conform asteptarilor. Dotate cu aparatura de ultima generatie, clinicile din Timisoara au devenit optiuni preferate inclusiv pentru persoane din afara orasului.