Meniu

Blefaroplastie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Numarul de persoane care sunt interesate de blefaroplastie in Cluj se afla intr-un trend ascendent, iar motivele sunt aproape evidente: Clujul este un oras renumit pentru numeroasele clinici care asigura servicii medicale de inalta calitate si care ofera solutii oamenilor veniti din toate colturile tarii pentru rezolvarea unor probleme de ordin estetic, printre altele.

Este o idee buna sa faci blefaroplastia la o clinica din acest oras, pentru ca variantele sunt diversificate si poti gasi un raport pret-calitate satisfacator in cadrul unor clinici moderne, de serviciile carora s-au declarat multumiti multi pacienti.

Top clinici pentru interventia de blefaroplastie in Cluj

Daca ai ales orasul Cluj pentru interventia de blefaroplastie si vrei sa beneficiezi de serviciile uneia dintre cele mai bune clinici, poti sa consulti tabelul de mai jos, unde au fost sintetizate alegerile de top din acest oras, ofertant din punct de vedere al serviciilor de medicina estetica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie superioara
Rating
Website
Dr. Cojocaru
Clinica-Verificata
1.400 Euro
 • Tariful operatiei de blefaroplastie este 1.400 Euro
 • Colectiv cu experienta vasta
 • Profesionalism
 • Confort
 • Buna comunicare cu pacientii
Medestet
Clinica-Verificata
1.500 Euro
 • Tariful operatiei de blefaroplastie este 1.500
 • Prima clinica romaneasca specializata in chirurgie estetica
 • Profesionalism
 • Personal amabil
Dermavision
Cel-mai-bun-pret
300 Euro
 • Tariful operatiei de blefaroplastie superioara nechirurgicala este 300 Euro
 • Medic cu experienta vasta
 • Posibilitate de a efectua blefaroplastie nechirurgicala
 • Aparatura moderna
 • Personal amabil
 • Programarile se decaleaza uneori
Dr. Lucian Fodor
1.600-1.800 Euro
 • Tariful operatiei de blefaroplastie este 1.600-1.800 Euro
 • Medic cu experienta vasta in chirurgie
 • Tarif accesibil pentru consult
 • Colectiv profesionist
Beauty Concept
1.650 Euro
 • Tariful operatiei de blefaroplastie este 1.650 Euro
 • Solutii complete pentru nevoile estetice
 • Cadru modern
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cele mai bune clinici pentru blefaroplastie in Cluj?

Interventia de corectare si remodelare a pleoapelor poate fi recomandata deopotriva din motive estetice si functionale. Datorita numeroaselor variante disponibile in acest oras, alegerea unei clinici de top din Cluj, specializata pe blefaroplastie, este simplificata.

La o prima cautare pe Google, vei gasi mai multe clinici din Cluj care ofera acest serviciu. Acest lucru iti poate ingreuna sarcina de a o identifica pe cea mai buna. De aceea, urmatorul clasament iti poate folosi ca punct de plecare in alegerea celei care sa raspunda la toate exigentele tale:

1. Dr. Radu Cojocaru

Una dintre cele mai bune optiuni pentru pacientii din Cluj care vor sa beneficieze de blefaroplastie este Dr. Radu Cojocaru. Cu experienta si pregatire in domeniul medicinei estetice, Radu Cojocaru, medic specialist chirurgie plastica si microchirurgie reparatorie, lucreaza impreuna cu un colectiv profesionist, specializat in domeniul interventiilor chirurgicale complexe. In cadrul acestei clinici, se mizeaza pe rezultate de durata si pe recuperare rapida.

In ceea ce priveste costurile pe care le implica aceasta interventie, pretul pentru blefaroplastie superioara este 1.400 de euro. Nu se efectueaza blefaroplastie inferioara in cadrul acestei clinici.

Tinand cont de recenziile pacientilor, aceasta clinica se remarca prin profesionalism, seriozitate si confort. Rabdarea si profesionalismul domnului doctor Radu Cojocaru, care este deschis si raspunde la fiecare intrebare, au fost in egala masura apreciate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Radu Cojocaru
Vezi Pareri

2. Medestet

O alta clinica din Cluj unde se face blefaroplastie este Medestet, ce marcheaza prima clinica romaneasca specializata in chirurgie estetica si care a devenit in 2002 Centrul de Excelenta Medestet. In cadrul acestei clinici, cu o lista foarte variata de servicii, se folosesc materiale de cea mai inalta calitate si pacientii sunt intampinati cu profesionalism intr-un cadru primitor si modern.

Cat despre costurile pentru operatia de blefaroplastie in cadrul acestei clinici, lista de preturi este disponibila pe website-ul oficial. Pretul pentru blefaroplastie superioara este de 1.500 euro, iar pentru blefaroplastie inferioara 1.800 de euro. In pretul interventiei sunt incluse si anestezia, ingrijirile postoperatorii imediate si spitalizarea. Dupa externare, pacientii primesc o scrisoare medicala detaliata si medicamente pentru ingrijire.

Cei mai multi dintre pacientii care au beneficiat de interventii estetice in cadrul acestei clinici si-au impartasit opinia si in mediul online, unde au mentionat calitatea serviciilor si profesionalismul medicilor. Inclusiv timpii de asteptare si promptitudinea de preluare a apelurilor si emailurilor sunt notate pozitiv. De asemenea, ei au remarcat politetea personalului si au fost multumiti de timpul pe care medicul l-a petrecut cu acestia, inclusiv in ceea ce priveste monitorizarea postoperatorie;

3. Clinica Dermavision

Dermavision este o clinica de dermatologie privata si moderna, care a fost fondata in anul 2010 de catre dr. Mirela Susan, medic primar dermatolog cu experienta vasta in domeniul medicinei estetice. Daca locuiesti sau daca planifici sa mergi in Cluj pentru operatia de blefaroplastie, Dermavision poate fi alegerea potrivita, intreaga activitate din cadrul acestei clinici gravitand in jurul motto-ului „Beautiful inside&out”.

In cazul blefaroplastiei nechirurgicale, pe care multe persoane o prefera pentru a evita sangerarea si afectarea tesuturilor din zona ochiului, pretul este de 2.500 de lei pentru blefaroplastia pleoapei superioare + inferioare. Aceasta interventie se realizeaza cu ajutorul dispozitivului Plexr, ce reprezinta o tehnica inovativa in medicina estetica.

Pacientii acestei clinici si-au exprimat multumirea in perioada imediata dupa operatie, dar si la mai multe luni dupa interventia propriu-zisa, fiind incantati de rezultate si de aparatura moderna din dotarea clinicii. Alte aspecte apreciate au fost atentia deosebita din partea medicului si amabilitatea personalului. Totusi, cativa dintre ei s-au declarat nemultumiti de timpul de asteptare si de faptul ca uneori exista decalaje intre programari.

4. Dr. Lucian Fodor

Din topul clinicilor din Cluj unde se poate face blefaroplastia nu lipseste nici Dr. Lucian Fodor. Medic primar de chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva, dr. Lucian Fodor are un istoric profesional si academic complex. Cu 15 ani de experienta in chirurgie, medicul si-a facut specializarea la Universitatea de Medicina “Bruce Rappaport” din Israel si a urmat cursuri la Universitatea “Johns Hopkins” din Baltimore şi Universitatea California din San Francisco. In plus, acesta se deplaseaza anual in Israel, unde are contract cu doua institutii medicale, in vederea efectuarii de interventii folosind tehnici moderne.

Pe partea de tarife, consultul in cadrul clinicii dr. Lucian Fodor este de 400 de lei. Pentru blefaroplastie superioara, costurile interventiei se situeaza in intervalul 1.600-1.800 de euro, acelasi interval fiind valabil si pentru blefaroplastia inferioara.

Numerosi pacienti ai acestei clinici si-au povestit si in online experienta. Cei mai multi au fost extrem de incantati de transformarea lor in urma procedurilor estetice. Cativa dintre ei au publicat si fotografii cu rezultatele obtinute, mentionand rabdarea si profesionalismul de care au dat dovada atat medicul, cat si restul echipei.

5. Beauty Concept

Daca ai ales orasul Cluj pentru interventia de remodelare a pleoapelor prin indepartarea excesului inestetic de piele si grasime, din lista ta de variante nu trebuie sa lipseasca nici clinica Beauty Concept. Clinica Beauty Concept isi doreste sa ofere solutii la toate nevoile estetice ale pacientilor intr-un singur loc, toate acestea dupa o studiere amanuntita a fiecarui caz si prin aplicarea unor tehnologii moderne si tratamente sigure.

Tarifele practicate in aceasta clinica sunt de 7.999 de lei pentru blefaroplastia superioara local si 8.999 de lei pentru blefaroplastia inferioara local. Tipul interventiei se alege in functie de nevoile pacientului.

Persoanele care au trecut pragul acestei clinici au observat aspectul profesional si cadrul modern in care sunt intampinati, precum si atmosfera prietenoasa din cadrul clinicii.

Concluzii

Luand in calcul diversitatea de clinici si profesionalismul echipelor de medici, dar mai ales recenziile pozitive ale pacientilor care le-au trecut pragul, se poate concluziona ca alegerea orasului Cluj pentru blefaroplastie este una inspirata. Pe de o parte, ai ocazia sa beneficiezi de servicii de calitate in clinici moderne, iar pe de alta parte, obtii rezultate de lunga durata si un plus de incredere.