Meniu

Blefaroplastie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti faci operatia de blefaroplastie in Bacau? Este o decizie buna daca locuiesti in acest oras sau in apropiere si nu vrei sa te deplasezi in alta localitate pentru a beneficia de una dintre cele mai populare interventii estetice, anume operatia prin care se corecteaza imperfectiunile estetice din zona pleoapelor. Este vorba despre pielea in exces de la nivelul pleoapelor superioare, despre pungile de sub ochi, dar si despre ridurile fine din jurul lor. Acestea pot fi corectate prin blefaroplastie, o procedura disponibila in mai multe clinici de chirurgie plastica din Bacau.

Care este pretul operatiei de blefaroplastie in Bacau?

Blefaroplastia este una dintre procedurile chirurgicale propuse de mai multe clinici din Bacau. Unul dintre aspectele pe care un viitor pacient isi doreste sa le cunoasca inainte de a apela la o interventie de acest gen este pretul. Prin urmare, a fost alcatuit un tabel in care sunt surprinse numele celor mai reputate clinici din acest oras, precum si tariful aferent operatiei de blefaroplastie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie
Rating
Website
Dr. Gemene
Clinica-Verificata
8.750 Ron
 • Pretul operatiei de Blefaroplastie superioara porneste de la 8.750 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic bine pregatit
 • Amabilitate si respect pentru pacienti
 • Aparatura moderna
Hyron Ars Medica
8.850 Ron
 • Pret Blefaroplastie superioara 8.850 Ron
 • Act medical de calitate
 • Amabilitate din partea asistentelor
 • Medici profesionisti
 • Atentie la nevoile pacientilor
Anastasios
8.500 Ron
 • Pretul operatiei de Blefaroplastie superioara porneste de la 8.500 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici foarte bine pregatiti si implicati
 • Empatie si preocupare pentru nevoile pacientului
 • Comunicare eficienta si amabilitate
 • Atmosfera linistita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici pentru operatia de blefaroplastie in Bacau

Rezultatul operatiei de blefaroplastie poate schimba radical infatisarea unei persoane, iar medicii chirurgi din Bacau folosesc metode si tehnologii moderne pentru a ajuta pacientii sa obtina un efect de intinerire, ca urmare a eliminarii excesului de piele si grasime din zona ochilor.

Daca iti doresti sa faci blefaroplastie la pret bun in Bacau, iata care sunt cele mai avantajoase optiuni de medici si clinici:

1. Dr. Gemene Ioana

Medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie, dr. Gemene Ioana ocupa o pozitie fruntasa in randul medicilor din Bacau pe care ii poti alege pentru operatia de blefaroplastie. Cunostintele complexe dobandite pe parcursul anilor de studiu si de rezidentiat au fost consolidate prin participarea la stagii de pregatire, cursuri si congrese din domeniul chirurgiei estetice. Mai mult de atat, in anul 2017, a obtinut bursa in cadrul unei clinici de chirurgie estetica din Elvetia, unde a practicat alaturi de medici renumiti si unde a avut ocazia sa descopere noi tehnici de lucru.

La Cronos Med, una dintre clinicile la care dr. Gemene isi desfasoara activitatea, pretul blefaroplastiei superioare porneste de la 8.750 lei. In cazul blefaroplastiei inferioare, tariful porneste de la 10.000 lei.
Dintre pacientii care au ales-o pe dr. Gemene Ioana, cativa si-au impartasit opinia si in mediul online, oferind calificative maxime. Este descrisa ca fiind un medic bine pregatit, care da dovada de amabilitate si de respect pentru pacienti. Sunt apreciate calitatea serviciilor, precum si faptul ca se utilizeaza aparatura moderna.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Gemene Ioana
Vezi Pareri

2. Hyron Ars Medica

Una dintre clinicile de chirurgie plastica din Bacau carora te poti adresa pentru blefaroplastie este Hyron Ars Medica. Aici poti beneficia de tratamente si proceduri moderne pentru corectarea unor aspecte estetice, astfel incat sa obtii armonie intre trasaturile faciale si/sau corporale. Personalul din aceasta clinica asigura servicii la cel mai inalt nivel de calitate si pun accent pe siguranta pacientului, precum si pe satisfactia acestuia fata de rezultatul obtinut in urma unei interventii.

La aceasta clinica, pretul blefaroplastiei superioare sau inferioare este de 8.850 lei.

Cei mai multi pacienti se declara multumiti de serviciile clinicii Hyron Ars Medica, iar cativa dintre ei si-au exprimat aprecierea fata de clinica si personal prin intermediul recenziilor pe internet. Acestia spun ca asistentele sunt amabile si ca medicii sunt profesionisti, grijulii si atenti la nevoile pacientilor.

3. Anastasios

In Bacau, operatia de blefaroplastie se face si la Anastasios, centru medical ce reuneste o echipa formata din peste 30 de medici primari si specialisti, asistente si personal auxiliar. Acestia pun in prim-plan confortul si siguranta pacientilor, tinand permanent cont de opiniile lor. Obiectivul clinicii este de a oferi servicii medicale la un standard superior de calitate, motiv pentru care medicii sunt preocupati de inovatia din domeniul medical si folosesc echipamente de ultima generatie. Experienta medicilor, alaturi de noile tehnologii, contribuie la succesul actului medical.

La aceasta clinica, pretul blefaroplastiei porneste de la 8.500 lei.

Zeci de pacienti au oferit feedback pozitiv si au recomandat clinica Anastasios, unde spun ca au intalnit medici foarte bine pregatiti, implicati, pasionati de meserie, empatici si preocupati de problemele pacientului. Acestia comunica eficient si ofera pacientilor explicatii detaliate. Intregul personal este apreciat pentru amabilitate si punctualitate. Clinica este frumos amenajata, iar atmosfera este una linistita. Desi nu contesta profesionalismul medicilor, cativa pacienti spun ca timpul alocat consultatiei este destul de scurt.

Concluzii

Operatia de blefaroplastie este inclusa in lista de servicii la numeroase clinici de chirurgie plastica din Bacau, apreciate de pacienti pentru calitatea actului medical, pentru atitudinea personalului si pentru conditiile pe care le asigura.

Fiind vorba despre o interventie chirurgicala, e important sa alegi medici cu experienta si sa te orientezi catre clinicile care se bucura de feedback pozitiv din partea celor care le-au trecut pragul.