Meniu

Blefaroplastie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai decis sa faci blefaroplastie in Baia Mare pentru ca esti nemultumit/a de aspectul pielii din jurul ochilor? Pleoapele lasate si asa-numitele pungi de sub ochi sunt semne ale inaintarii in varsta, care pot fi corectate prin interventia numita blefaroplastie.

Beneficiile acestei proceduri se resimt atat pe plan estetic, deoarece excesul de piele, muschi si grasime din jurul ochilor sunt eliminate si se obtine un efect de intinerire a fetei, cat si la nivel functional, prin disparitia senzatiei de ochi grei. In Baia Mare, ai la dispozitie mai multe clinici moderne unde se face si blefaroplastie.

La ce clinici se face blefaroplastie in Baia Mare?

Daca locuiesti in Baia Mare sau in imprejurimi si vrei sa afli care sunt clinicile unde se face blefaroplastie, urmatorul tabel iti poate fi de folos. Acesta prezinta informatii referitoare la pretul interventiei, care este un factor important in alegerea unei clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie superioara
Rating
Website
Cosmedica
Clinica-Verificata
1.000 Euro
 • Tariful operatiei de blefaroplastie superioara porneste de la 1.000 Euro
 • Servicii de inalta calitate si rezultate conform asteptarilor
 • Personal bine pregatit
 • Empatie, rabdare si atentie pentru pacient
 • Raport excelent calitate-pret
 • Curatenie exemplara si atmosfera placuta
Victoria Classestet
710 Ron
 • Tariful operatiei de blefaroplastie superioara este 710 Ron
 • Act medical de calitate
 • Personal instruit
 • Amabilitate si rabdare din partea intregului colectiv
 • Aparatura de ultima generatie
 • Curatenie
Euromedica
910 Euro
 • Tariful operatiei de blefaroplastie superioara este 910 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Aparatura moderna
 • Atentie si amabilitate
 • Promptitudine
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor dintre care sa alegi daca vrei sa faci blefaroplastie in Baia Mare

Pentru a obtine rezultate conform asteptarilor si pentru o recuperare fara probleme, este indicat sa te adresezi unor medici bine pregatiti in domeniul chirurgiei estetice, pe care ii poti gasi si in Baia Mare.

Iata care sunt cele mai apreciate clinici din acest oras:

1. Cosmedica

Cosmedica este una dintre cele mai bune clinici de chirurgie plastica si estetica din Baia Mare si se inscrie in randul celor mai performante din Romania. A fost fondata in anul 2002 si reuneste un catalog complex de proceduri din sfera chirurgicala, non-chirurgicala si cosmeticii medicale. Clinica este organizata pe trei niveluri si fiecare dintre acestea este prevazut cu aparatura moderna, care sa contribuie la asigurarea unor ingrijiri medicale de calitate. Cosmedica a fost infiintata de catre dr. Chertif Costache, unul dintre pionierii care au pus bazele Societatii Romane de Chirurgiei Mainii.

La aceasta clinica, tariful pentru blefaroplastie superioara porneste de la 1.000 de euro. Pentru blefaroplastie inferioara, pretul porneste de la 2.500 euro.

Zeci de pacienti au scris pe internet despre experienta avuta la Cosmedica, cei mai multi dintre ei declarandu-se placut impresionati. Acestia spun ca raportul calitate-pret este excelent si au cuvinte de lauda la adresa intregului colectiv. Personalul de la receptie este amabil si primitor, iar medicilor le sunt atribuite multe calitati: profesionalism, rabdare, empatie, atentie la nevoile pacientului. Blocul operator este ultramodern si conditiile de spitalizare sunt foarte bune. Curatenia exemplara si atmosfera placuta sunt alte aspecte notate pozitiv. Cei care au ales blefaroplastia se declara foarte multumiti de rezultate.

Vezi parerile pacientilor despre Cosmedica
Vezi Pareri

2. Victoria Classestet

In Baia Mare, pentru blefaroplastie si pentru numeroase proceduri de imbunatatire a aspectului fizic sau corectare a unor imperfectiuni de ordin estetic poti alege Victoria Classestet. Lista de servicii oferite in aceasta clinica acopera mai multe ramuri medicale: chirurgie plastica si estetica, pneumologie si dermatologie. In cadrul sau profeseaza specialisti care sunt preocupati de perfectionarea continua. Actul medical se desfasoara la standarde ridicate de calitate si se ofera solutii personalizate, in raport cu nevoile si dorintele pacientului.

La aceasta clinica, poti face blefaroplastie superioara, al carei pret este de 710 euro.

Feedback-ul pozitiv din mediul online reflecta faptul ca Victoria Classestet este o clinica foarte apreciata. Pacientii sunt multumiti de serviciile medicale de care au beneficiat si spun despre medici ca sunt bine pregatiti, amabili, rabdatori si devotati, aceste calitati fiind valabile inclusiv pentru asistente. Clinica este curata, moderna si dotata cu aparatura de ultima generatie.

3. Euromedica

Euromedica este primul spital privat din judetul Maramures, fiind o optiune foarte buna pentru persoanele din Baia Mare si din imprejurimi care vor sa apeleze la blefaroplastie. Spitalul a fost infiintat in 2006 si asigura o gama variata de servicii medicale, provenind din diverse specialitati, intre care si chirurgia plastica. Inca de la infiintare, misiunea unitatii medicale a fost de a se ridica la standarde europene in ceea ce priveste calitatea serviciului si gradul de confort. Echipa Euromedica este formata din peste 30 de medici specialisti, care folosesc aparatura de ultima generatie pentru a asigura calitatea ingrijirilor medicale.

Blefaroplastia inferioara costa 1.315 euro, iar blefaroplastia superioara 910 euro.

Numerosi pacienti spun ca au fost tratati cu profesionalism si atentie de catre personalul acestui spital. Medicii si asistentele sunt bine pregatiti, amabili si dedicati meseriei. Un alt avantaj il reprezinta conditiile, care sunt foarte bune. Mai sunt apreciate promptitudinea si punctualitatea. Desi majoritatea recenziilor sunt pozitive, exista si pacienti care spun ca experienta lor nu a fost cea mai buna, deoarece li s-au furnizat informatii folosindu-se expresii medicale pe care doar cunoscatorii le pot intelege.

Concluzii

Blefaroplastia este o interventie chirurgicala de care poti beneficia in cadrul unor clinici din Baia Mare, care acopera in lista de servicii proceduri de chirurgie plastica si estetica. Optiunile prezentate anterior indeplinesc cu succes cele mai exigente cerinte ale pacientilor, fiind apreciate pentru calitatea actului medical si a rezultatelor, pentru atitudinea personalului si nu in ultimul rand, pentru conditiile asigurate.