Meniu

Blefaroplastie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fie ca vrei sa scapi de un exces de piele, fie ca vrei sa modifici un aspect obosit si imbatranit al privirii, fie ca iti doresti sa corectezi asimetriile pleoapelor, poti gasi rezolvarea dorita, apeland la o interventie de blefaroplastie in Brasov si accesand serviciile de chirurgie plastica ale unuia/uneia dintre cabinetele/clinicile de top din oras, despre care pot afla detalii utile din lectura acestui articol.

Parcurge pana la capat randurile de mai jos si afla unde poti merge pentru blefaroplastie in Brasov si la ce trebuie sa te astepti de la aceasta interventie de corectare a pleoapelor in ceea ce priveste costurile si rezultatele urmarite.

Ce optiuni ai pentru blefaroplastie în Brasov?

Se spune ca ochii sunt ferestrele sufletului si aspectul principal pe care il observa persoanele cu care interactionezi, ceea ce inseamna ca vei avea o grija deosebita de frumusetea lor si de succesul operatiei de blefaroplastie in Brasov. Asigura-te de rezultatele asteptate ale interventiei alegand una/unul dintre clinicile sau cabinetele din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie
Rating
Website
Dr. Velicu
Clinica-Verificata
10.500 Ron
 • Pret Blefaroplastie cu anestezie 10.500 Ron
 • Medic profesionist
 • Respect fata de pacienti si omenie
 • Doctorul inspira incredere de la prima vizita la cabinet
 • Rezultate excelente ale interventiilor, conforme cu asteptarile
 • Buna comunicare medic-pacient
Dr. Costenco
10.353 Ron
 • Pret Blefaroplastie cu anestezie 10.353 Ron
 • Profesionist desavarsit
 • Experienta in chirurgie
 • Atent la nevoile pacientilor
 • Rezultate foarte bune ale interventiilor
Convest Medical
10.000 Ron
 • Pret Blefaroplastie cu anestezie 10.000 Ron
 • Rezolvarea cu eficienta a problemelor de sanatate si fiselor medicale
 • Medici profesionisti si amabili
 • Investigatii realizate cu rapiditate
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor/cabinetelor in care poti efectua o blefaroplastie in Brasov

Atunci cand alegi o clinica sau un cabinet in care sa realizezi interventia de blefaroplastie in Brasov, vei dori sa afli informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, medicii care opereaza, preturile practicate si parerile pacientilor tratati de ei. Vei gasi toate detaliile care te intereseaza in sectiunea urmatoare a articolului.

1. Dr. Sorin Velicu

Dr. Sorin Velicu, medic primar cu experienta de peste 25 ani in chirurgie plastica, estetica si reconstructiva, ofera in Brasov o gama variata de interventii de chirurgie a fetei – blefaroplastie, rinoplastie, otoplastie, lifting facial, chirurgia paraliziei faciale, de chirurgie a regiunii mamare, chirurgia mainii si chirurgia cicatricilor. A urmat numeroase cursuri si specializari de chirurgie estetica atat in tara, cat si in strainatate. In prezent poate fi gasit la cabinetul individual propriu sau la sectia de chirurgie plastica si reparatorie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov.

Pentru o operatie de blefaroplastie, medicul percepe suma de 10500 de lei cu anestezie generala si 9800 de lei pentru interventia cu anestezie locala.

Pacientii sunt multumiti de serviciile acestui medic si declara, prin intermediul recenziilor, ca dr. Sorin Velicu este caracterizat de profesionalism, respect fata de pacienti si omenie, ca inspira incredere din momentul in care pasesti in cabinetul sau si pana la rezultatele interventiilor, care sunt excelente si conforme cu asteptarile.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Sorin Velicu
Vezi Pareri

2. Dr. Adrian Costenco

Dr. Adrian Costenco este medic specialist chirurgie estetica, membru activ in Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania si in Societatea Internationala de Chirurgie Plastica si Estetica – ISAPS, care pune la dispozitia pacientilor o paleta variata de interventii complexe de rinoplastie, blefaroplastie, abdominoplastie, implant mamar cu proteza, tumori cu plastie, cu sau fara reconstructie imediata, operatii pentru sindrom de tunel carpian.

Pentru blefaroplastie se incaseaza urmatoarele sume: 10353 lei pentru operatia cu anestezie si 9520 de lei pentru interventia cu anestezie locala.

In recenziile de pe Facebook, pacientii is exprima multumirea pentru serviciile acestui cabinet. Ei considera ca medicul Adrian Costenco un profesionist desavarsit, experimentat si foarte atent la nevoiele pacientilor si ca rezultatele interventiilor sunt foarte bune.

3. Convest Medical

Convest Medical este o clinica in oferta careia sunt incluse mai multe categorii de servicii: analize medicale, fise medicale pentru diverse dosare, medicina muncii si chirurgie plastica si estetica si microchirurgie reconstructiva, in care se includ interventii de amputatie, blefaroplastie, extirpare tumori si chisturi.

Operatia de blefaroplastie te va costa la aceasta clinica o suma cuprinsa intre 8500 de lei si 10000 de lei.

Pacientii considera ca centrul Convest Medical este locul in care se rezolva cu eficienta problemele de sanatate si fisele medicale, in care activeaza medici profesionisti si amabili, iar analizele si investigatiile se efectueaza cu rapiditate. Unii dintre pacienti acuza o organizare slaba a serviciului de programari si faptul ca receptia nu raspunde la numarul afisat pe site.

Concluzii

Daca intentionezi sa faci o interventie de chirurgie estetica pentru a-ti imbunatati aspectul si fermitatea pleoapelor, vestea buna, pe care ai primit-o deja in timpul lecturii acestui articol, este ca nu trebuie sa te deplasezi in alt oras, pentru ca poti efectua blefaroplastie in Brasov la unul dintre chirurgii plasticieni care activeaza in una/unul dintre clinicile/cabinetele de top din clasamentul de mai sus.

In functie de calitatea serviciilor, experienta medicilor, preturi si opiniile pacientilor tratati aici, informatii bine documentate care ti-au imbogatit cunostintele referitoare la serviciile de chirurgie plastica din Brasov, vei putea sa faci o alegere rationala, bazata pe argumente solide, pentru a obtine mult doritul efect in ceea ce priveste frumusetea ochilor tai si felul in care ceilalti te privesc prin ferestrele sufletului.