Meniu

Blefaroplastie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Numarul de persoane care apeleaza la interventia de blefaroplastie in Bucuresti se afla in trend ascendent, deoarece in capitala profeseaza numerosi medici chirurgi plasticieni renumiti pentru calitatea serviciilor pe care le ofera. Acesta este principalul motiv pentru care sunt alesi de pacienti din toate colturile tarii.

Blefaroplastia este procedura prin care se indeparteaza surplusul de piele si grasime din zona pleoapelor. Pe langa rolul estetic, blefaroplastia are si un rol functional, tinand cont de faptul ca excesul de piele poate sa cauzeze senzatia de ochi obositi. Daca locuiesti in capitala sau vrei sa mergi acolo pentru blefaroplastie, continua sa citesti acest articol pentru a putea alege o clinica potrivita pentru tine.

Care este topul clinicilor unde se face blefaroplastie in Bucuresti?

Bucuresti este unul dintre cele mai populare orase cand vine vorba despre efectuarea interventiilor estetice, printre care si blefaroplastia. Persoanele interesate de operatia de remodelare a pleoapelor cazute pot consulta urmatorul tabel, in care au fost surprinse numele celor mai buni medici si clinici care pun la dispozitie acest serviciu si care profeseaza in capitala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie
Rating
Website
Programare Online
Clinica Prestige
1 Clinica-Verificata Cel-mai-bun-pret
(1)
Vezi Păreri
700 Euro
 • Tariful pentru operatia de blefaroplastie este 700 Euro
 • Servicii de calitate
 • Personal cu experienta
 • Echipa amabila si profesionista
 • Preturi accesibile
 • Atmosfera placuta
Dr. Berbecar
2
1.000-2.000 Euro
 • Tariful pentru operatia de blefaroplastie este 1.000-2.000 Euro
 • Act medical de calitate
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Profesionalism, empatie si rabdare
 • Comunicare eficienta
 • Sfaturi bune privind recuperarea
Dr. Ovidiu Grecu
3
1.000 Euro
 • Tariful pentru operatia de blefaroplastie porneste de la 1.000 Euro
 • Rezultate foarte bune
 • Profesionalism si dedicare
 • Personal amabil si atent la nevoile pacientului
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Informatii clare si detaliate
Dr. Alexandru Calu
1.200 Euro
 • Tariful pentru operatia de blefaroplastie este 1.200 Euro
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si empatie
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Accent pe dorintele pacientului
Elysium
1.500-2.750 Euro
 • Tariful pentru operatia de blefaroplastie este 1.500-2.750 Euro
 • Servicii de foarte inalta calitate
 • Echipa profesionista, empatica si priceputa
 • Amabilitate
 • Comunicare eficienta
 • Tehnologii performante
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici unde se face blefaroplastie in Bucuresti

Aspectul inestetic al pleoapelor poate fi corectat prin operatia de blefaroplastie, efectuata in Bucuresti de un numar mare de medici recunoscuti pentru experienta profesionala si pentru calitatea rezultatelor.

Clasamentul de mai jos prezinta topul celor mai bune clinici unde se poate face blefaroplastie la pret accesibil in Bucuresti si unde se respecta standarde inalte de calitate:

1. Clinica Prestige

In Bucuresti, una dintre clinicile specializate in chirurgie plastica si alese de un numar mare de pacienti este Clinica Prestige. Lista de servicii cuprinde mai multe proceduri si interventii din sfera dermatologiei, esteticii si chirurgiei plastice, astfel ca persoanele care ii trec pragul au la dispozitie o gama variata de tratamente de infrumusetare dintre care pot alege. Experienta personalului si folosirea unor materiale de inalta calitate asigura reusita actului medical.

Pentru blefaroplastie superioara sau inferioara, pacientii vor plati 700 euro iar, pentru blefaroplastie superioara si inferioara costul este de 1.200 euro.

In mediul online, clinica este recomandata de un numar foarte mare de pacienti. Printre motivele numeroaselor pareri pozitive se afla experienta personalului, calitatea inalta a serviciilor, preturile accesibile, precum si amabilitatea si profesionalismul intregii echipe. Pacientii sunt tratati cu respect si seriozitate.

2. Dr. Cristina Berbecar-Zeca

Cu un parcurs academic si profesional remarcabil, dr. Cristina Berbecar-Zeca se inscrie in topul medicilor din Bucuresti pe care ii poti alege pentru operatia de blefaroplastie. Si-a incheiat studiile la UMF Carol Davila in Bucuresti si a participat la 3 burse in Italia, Ungaria si Polonia, in cadrul carora a efectuat practica in cadrul departamentelor de dermatologie ale unor universitati de renume si a urmat cursuri de oncologie. Educatia si formarea medicului sunt sustinute inclusiv de numeroasele prezentari si articole stiintifice la care a contribuit.

Tariful pentru operatia de blefaroplastie este de 1.000 sau 2.000 de euro, in functie de zona operata (superioara, respectiv inferioara).

Serviciile oferite sunt de calitate, iar rezultatele pe masura asteptarilor. Asa reiese din opiniile pacientilor care au ales sa isi relateze experienta pe internet si au scos in evidenta avantaje precum mediul placut si comunicarea eficienta. Dr. Cristina Berbecar-Zeca este descrisa de calitati ca profesionalismul, rabdarea, empatia si disponibilitatea de a oferi toate informatiile despre procedura, precum si indicatii privitoare la etapa recuperarii.

3. Dr. Ovidiu Grecu

In Bucuresti, un nume de referinta in sectorul medical si in randul pacientilor este dr. Ovidiu Grecu, chirurg plastician pe care il poti alege pentru operatia de blefaroplastie si a carui activitate in domeniu se intinde pe parcursul a peste doua decenii. Cu mai mult de 6000 de interventii efectuate, face parte din elita chirurgilor esteticieni si pune pe primul loc sanatatea pacientului. Este doctor in stiinte medicale si face parte din mai multe asociatii si societati de medicina, fiind membru titular al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania.

Tariful pentru operatia de blefaroplastie porneste de la 1.000 de euro.

Feedback-ul pozitiv demonstreaza faptul ca serviciile sunt de calitate si ca foarte multi pacienti sunt multumiti de experienta avuta. Dr. Ovidiu Grecu este caracterizat de numeroase calitati, printre care profesionalismul, dedicarea, implicarea si corectitudinea Intreaga echipa este apreciata pentru amabilitate si atentie, iar un alt aspect notat pozitiv de multe persoane este acela ca interventiile sunt explicate detaliat in prealabil.  

4. Dr. Alexandru Calu

Printre cei mai buni chirurgi esteticieni din Bucuresti pe care ii poti alege pentru operatia de blefaroplastie se numara si dr. Alexandru Calu, care efectueaza numeroase interventii din sfera chirurgiei plastice si estetice. Experienta sa a fost consolidata pe parcursul anilor de rezidentiat, care s-au desfasurat in clinici de prestigiu din capitala. Pana in prezent, a efectuat peste 3.000 de interventii si a participat la operatii alaturi de personalitati marcante in domeniul chirurgiei plastice, din tara si din strainatate. Este membru activ in mai multe societati, printre care si European Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery.

Pretul pentru blefaroplastie superioara sau inferioara este de 1.200 euro.

Foarte multe aspecte i-au determinat pe pacienti sa ofere calificative maxime in mediul online vizavi de serviciile oferite de dr. Alexandru Calu. Caracterizat drept profesionist, este apreciat pentru profesionalismul, rabdarea, blandetea, empatia si pasiunea pentru meserie de care da dovada. Acesta explica in detaliu procedura, ceea ce se traduce intr-o comunicare foarte buna medic-pacient. De asemenea, medicul pune accent deosebit pe dorintele pacientului.

5. Elysium

Topul medicilor si clinicilor de chirurgie estetica din Bucuresti pe care le poti alege in vederea efectuarii operatiei de blefaroplastie este completat de Elysium, in cadrul careia se mizeaza pe o calitate superioara a actului medical. Aici isi desfasoara activitatea dr. Zegrea, care a obtinut titlul de doctor in stiinte medicale in anul 2012 si pe cel de medic primar in 2016. Acesta a participat la mai multe proiecte de cercetare si face parte din numeroase asociatii de chirurgie plastica, fiind membru afiliat al European Society Of Plastic Reconstructive And Aesthetic Surgery, printre altele. In mod regulat, publica articole in reviste nationale si internationale.

Pentru blefaroplastie la pleoapele superioare, tariful este de 1.500 sau 2.750 euro, in functie de tipul anesteziei (locala, respectiv generala). Pentru pleoapele inferioare, pretul interventiei este de 2.750 euro si operatia se efectueaza cu anestezie generala.

Conform recenziilor din spatiul virtual, serviciile din aceasta clinica sunt de inalta calitate, lucru valabil si pentru rezultate. Echipa clinicii a primit foarte multe cuvinte de lauda si ii sunt atribuite numeroase trasaturi pozitive, ca profesionalismul, rabdarea, priceperea, grija si empatia. Mai sunt apreciate amabilitatea personalului, precum si felul acestora de a comunica, fiind disponibili sa explice in maniera detaliata interventiile. In plus, clinica este la curent cu ultimele tehnici din domeniu si foloseste tehnologii performante.

Concluzii

Asa cum se observa in clasamentul prezentat anterior, Bucuresti este o optiune foarte buna daca vrei sa faci blefaroplastie, intrucat gazduieste numeroase clinici unde se efectueaza proceduri si interventii chirurgicale din sfera infrumusetarii, la standarde inalte de calitate. Medicii folosesc tehnici moderne, prin care sa sustina reusita interventiei si prin care sa reduca la minim nivelul de disconfort pentru pacient.

Blefaroplastia are rol estetic si functional, fiind una dintre cele mai cautate interventii chirurgicale la momentul actual.