Meniu

Blefaroplastie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa iti faci blefaroplastie in Deva, in acest articol poti vedea care sunt cele mai bune optiuni la capitolul de clinici. Odata cu inaintarea in varsta, pielea din jurul ochilor isi pierde din elasticitate si capata un aspect lasat, care poate fi corectat prin operatia de blefaroplastie.

Aspectul intinerit al fetei, dar si disparitia senzatiei de ochi grei, sunt principalele beneficii ale blefaroplastiei. Poti beneficia de aceasta interventie si in Deva, in cadrul unor clinici apreciate pentru calitatea rezultatelor si pentru raportul bun calitate-pret.

Blefaroplastie in Deva – cat costa operatia?

Blefaroplastia este una dintre procedurile estetice accesibile din punct de vedere al pretului, iar cabinetele medicale din Deva ofera o gama variata de servicii din sfera chirurgiei plastice, practicand tarife avatajoase. In tabelul de mai jos, poti vedea care este pretul blefaroplastiei in cadrul celor mai apreciate clinici si centre medicale din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie
Rating
Website
Dr. Luculescu
Clinica-Verificata
1.200 Euro
 • Pretul pentru operatia de Blefaroplastie superioara porneste de la 1.200 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate foarte bune
 • Medic cu experienta vasta
 • Profesionalism
 • Pasiune pentru meserie
DermArtis
150 Ron
 • Pretul pentru interventia de Blefaroplastie nechirurgicala porneste de la 150 Euro
 • Servicii de calitate
 • Rezultate foarte bune
 • Profesionalism
 • Empatie si amabilitate
 • Proceduri Curatenie si aparatura medicala de top
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se face blefaroplastie in Deva?

Si in Deva poti beneficia de servicii calitative din domeniul chirurgiei plastice si estetice, inclusiv de blefaroplastie. Fie ca vrei sa faci blefaroplastie chirurgicala sau nechirurgicala, este recomandat sa apelezi numai la specialisti care se bucura de feedback pozitiv din partea pacientilor.
Locuitorii orasului Deva au la dispozitie cateva clinici si centre medicale dintre care pot alege:

1. Dr. Paula Luculescu

La cabinetul de chirurgie plastica dr. Paula Luculescu din Deva poti beneficia de proceduri actuale si tratamente moderne de schimbare a aspectului, printre care si blefaroplastia. Medicul are o experienta indelungata si activeaza in domeniu inca din 2004, avand o preocupare continua pentru descoperirea, insusirea si perfectionarea tehnicilor abordate. Aceasta ramane la curent cu noutatile din domeniu prin participarea la congrese si simpozioane. Foloseste tehnologii inovatoare si profeseaza alaturi de o echipa formata din oameni bine pregatiti, care pun accentul pe relatia medic-pacient si pe confortul psihic al acestuia din urma.

La acest cabinet, pretul pentru blefaroplastie superioara porneste de la 1.200 euro, iar pentru blefaroplastie inferioara de la 1.500 euro.

Pe Google si pe Facebook, cativa dintre pacientii care au trecut pragul cabinetului de chirurgie plastica si-au exprimat opinia dupa ce au apelat la diferite interventii. Cei mai multi recomanda cabinetul si spun ca au obtinut rezultate foarte bune. Serviciile sunt de inalta calitate, iar dr. Paula Luculescu este apreciata pentru profesionalismul de care da dovada si pentru faptul ca lucreaza cu pasiune.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Paula Luculescu
Vezi Pareri

2. DermArtis

Daca locuiesti in Deva si ai hotarat sa apelezi la blefaroplastie, te poti adresa si dr. Rocsana Iosif, de la centrul DermArtis. Lista de servicii acopera proceduri din sfera dermatovenerologiei, precum si interventii estetice. Medicul activeaza alaturi de o echipa de medici dedicati, care pun accent pe rezolvarea problemelor medicale si a celor de natura estetica prin folosirea unor tehnici moderne si a aparaturii de ultima generatie. Dr. Rocsana este membra in mai multe asociatii profesionale, printre care si Academia Europeana de Dermatologie si Venerologie.

La DermArtis, se face blefaroplastie nechirurgicala, al carei tarif porneste de la 150 euro.

Clinica este moderna si dotata cu aparatura medicala de top, conform recenziilor venite de la pacienti. Cat despre echipa medicala, este bine pregatita, empatica, amabila, atenta la detalii si la nevoile pacientului. De asemenea, rezultatele sunt foarte bune, atmosfera este placuta, programarile se respecta si curatenia este exemplara. Dr. Rocsana Iosif este apreciata pentru felul in care comunica si explica detaliile procedurilor.

Concluzie

Daca nu esti multumit/a de aspectul pielii din jurul ochilor, te poti adresa clinicilor din Deva unde se face blefaroplastie si unde activeaza medici cu experienta in domeniul esteticii. In cadrul unei consultatii, acestia vor determina daca procedura ti se potriveste si iti vor raspunde la toate intrebarile despre operatie, precum si despre perioada postoperatorie.