Meniu

Blefaroplastie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indepartarea excesului de piele din zona pleoapelor, prin blefaroplastie, in Galati, este o modalitate eficienta de a obtine un aspect intinerit si de a privi altfel viata, la propriu. Multe persoane, in special femei, prefera aceasta interventie chirurgicala pentru ca le reda increderea ca efectele trecerii timpului pot fi atenuate si incetinite vizibil.

Pentru unele persoane, blefaroplastia este recomandata si in scop functional, nu doar estetic, daca pielea lasata le ingreuneaza vederea. Citeste in continuare pentru a descoperi in ce clinici din Galati se fac interventii de blefaroplastie la standarde inalte de calitate!

Cat costa o operatie de blefaroplastie in Galati

Operatia de blefaroplastie are un cost care variaza in clinicile din Galati, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie
Rating
Website
Clinica ArEstetic
Clinica-Verificata
1.200-2.500 Euro
 • Pret Blefaroplastie 1.200-2.500 Euro
 • Doctori cu o bogata experienta si pregatire
 • Gama diversa de servicii
 • Clinica moderna si eleganta
 • Situata in centrul orasului Galati
 • Blefaroplastie cu anestezie locala si generala
 • Personal amabil si implicat
Terra Clinique
900 Euro
 • Pretul interventiei de Blefaroplastie porneste de la 900 Euro
 • Clinica moderna si cu numeroase specialitati
 • Diverse interventii de chirurgie plastica
 • Echipamente performante
 • Personal profesionist si implicat
 • Nemultumiri legate de conditiile de cazare
Absolute Aestetics
500 Euro
 • Pret Blefaroplastie 500 Euro
 • Trei chirurgi plasticieni cu experienta
 • Oferta vasta de interventii chirurgicale si tratamente minim invazive
 • Aparatura moderna
 • Buna organizare
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici in care se realizeaza interventii de blefaroplastie in Galati

In cele trei clinici in care se efectueaza proceduri chirurgicale de blefaroplastie in orasul Galati serviciile sunt catalogate de pacienti ca fiind de buna calitate. Iata in continuare cateva informatii importante despre fiecare unitate medicala:

1. ArEstetic

ArEstetic este prima optiune din Galati in privinta interventiilor de blefaroplastie. Clinica apartine profesorului doctor Valeriu Ardeleanu, fiind una moderna de infrumusetare, chirurgie estetica si remodelare corporala in care s-a investit mult in aparatura de ultima generatie, atat pentru segmentul facial, cat si pentru cel corporal. Femeile, dar si barbatii se pot bucura de tratamentele efectuate aici si care sunt atat chirurgicale, cat si minim invazive. Echipa de chirurgi esteticieni a dr. Ardeleanu, reputat chirurg oncolog si de chirurgie estetica, plastica si reconstructiva, este completata de alte nume mari in domeniu: prof. dr. Radu Jecan sau dr. Andreea Luca.

Pretul pentru o blefaroplastie variaza intre 1.200 si 2.500 de euro, cu anestezie locala sau generala si cu spitalizare de o noapte.

Majoritatea pacientilor au fost multumiti de experienta de care au avut parte in aceasta clinica. Ei spun ca au intalnit profesionisti adevarati, incepand cu personalul de la receptie si continuand cu asistentele si medicii, care au o atitudine amabila si pro-client. Sunt multe persoane care spun ca sunt bucuroase ca au gasit aceasta clinica si ca vor reveni cu drag si incredere ori de cate ori vor avea nevoie de serviciile pe care le ofera. In plus, oamenii mai apreciaza si ca unitatea se afla in centrul orasului, dar si ca tratamentele sunt moderne si eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica ArEstetic
Vezi Pareri

2. Terra Clinique

Si Centrul Terra Clinique este o varianta buna pentru o interventie de blefaroplastie in orasul Galati. Centrul a aparut cu un concept nou in oras, care imbina sanatatea, armonia si energia, pentru ca fiecare pacient sa fie diagnosticat corect, tratat complet si cu profesionalism. Echipa este alcatuita din medici cu o experienta vasta, care pun pacientul pe primul loc si care sunt ajutati in misiunea lor de echipamente performante. Centrul ofera, printre altele, si servicii de estetica, de chirurgie plastica si reconstructiva, chirurgia mainii, rejuvenare faciala si corporala. Dr. Andreea Luca, medic specialist microchirurgie reconstructiva efectueaza si blefaroplastii in aceasta clinica.

Pretul pentru o blefaroplastie porneste de la 900 de euro, la Terra Clinique Galati.

Numerosi pacienti si-au exprimat opinia in legatura cu acest centru medical, spunand in majoritate despre el ca ofera servicii de calitate si ca personalul sau este profesionist si implicat. Galatenii mai sunt multumiti si de aspectul salilor de terapie si de modul cum se comporta personalul medical. Sunt si cateva persoane care spun ca dupa ce au facut o programare au constatat ca, de fapt, nu era inregistrata, dar si ca in locurile de cazare nu se prezinta totul ca in pozele de prezentare, mobilierul fiind vechi, iar conditiile de odihna sub asteptari.

3. Absolute Aestetics

Nu in ultimul rand, si Absolute Aestetics este o clinica buna pentru o interventie de blefaroplastie in municipiul Galati. Echipa de specialisti pune la dispozitie numeroase servicii de chirurgie plastica, medicina estetica si dermatologie. Sunt trei medici specializati in chirurgie plastica: dr. Iulia Olaru, dr. Florin-Stefan Olaru si dr. Cristina Bejan, la care poti solicita o programare pentru o blefaroplastie. Pe langa acest tip de interventii se mai realizeaza multe altele, printre care: excizia leziunilor cutanate, labioplastie, otoplastie, sindrom de canal carpian, diverse tratamente cu toxina botulinica si acid hialuronic.

O blefaroplastie superioara efectuata in aceasta clinica are un tarif de 500 de euro.

Serviciile Absolute Aestetics sunt laudate de pacienti pe internet. Acestia spun ca personalul este amabil si intelegator, iar rezultatele tratamentelor sunt de buna calitate. Pacientii mai sustin si ca aparatura este moderna si ca in clinica se remarca o buna organizare.

Concluziile noastre

Pe oricare dintre cele trei clinici le-ai alege pentru o blefaroplastie in Galati, ai certitudinea unor servicii de calitate si a medicilor cu experienta. In aceste locatii, sunt si echipamente medicale si materiale performante, care asigura interventii cu rezultate de succes, atat in cazul blefaroplastiilor, cat si al altor proceduri chirurgicale sau neinvazive.