Meniu

Blefaroplastie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ochii spun mai multe decat cuvintele, iar persoanele care nu mai sunt multumite de felul cum arata pleoapele lor lasate pot opta pentru o interventie de blefaroplastie in Iasi, atat din considerente estetice, cat si functionale. In acest oras sunt cativa specialisti in chirurgie plastica cu rezultate foarte bune in corectia pleoapelor superioare si inferioare.

Blefaroplastia este indicata pe masura ce oamenii imbatranesc, iar pleoapele devin mai laxe sau „cad”, in unele cazuri ingreunand vederea. Citeste in continuare pentru a descoperi in ce clinici din Iasi se realizeaza aceste interventii estetice solicitate atat de femei, cat si de barbati.

Cat costa sa-ti faci blefaroplastie in Iasi

O blefaroplastie are un pret in Iasi care variaza de la clinica la clinica si de la medic la medic. Iata cateva tarife in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie
Rating
Website
Enso Clinic
Clinica-Verificata
900-1.500 Euro
 • Pret Blefaroplastie 900-1.500 Euro
 • Medic chirurg cu experienta
 • Programari rapide
 • Dermatologie generala si pediatrica
 • Dermatologie estetica
 • Interventii cu laser
 • Diverse servicii de chirurgie plastica
 • Blefaroplastie superioara si inferioara
Omini Clinic
850-1.650 Euro
 • Pret Blefaroplastie 850-1.650 Euro
 • Bloc operator ultramodern
 • Interventii chirurgicale din mai multe specialitati medicale
 • Blefaroplastii inferioare si superioare
 • Chirurg plastician cu experienta vasta, care este si fondatorul clinicii
 • Buna comunicare cu pacientii
 • Personal amabil
My Doctor
1.000-1.700 Euro
 • Pret Blefaroplastie 1.000-1.700 Euro
 • Servicii de stomatologie si de chirurgie maxilo-faciala si estetica
 • Medici cu experienta
 • Blefaroplastii superioare si inferioare
 • Experienta si pregatire acumulate in spitale din strainatate
 • Interventii de chirurgie estetica si tratamente nechirurgicale
 • Cursuri de injectare toxina botulinica destinate medicilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de chirurgie plastica unde se face blefaroplastie, in Iasi

Cele trei clinici din Iasi in care se efectueaza blefaroplastie sunt urmatoarele:

1. Enso Clinic

Prima optiune pentru blefaroplastie din Iasi este Enso Clinic. Medicii de aici sunt pregatiti sa abordeze toate cazurile, indiferent de complexitate, fiind organizati in echipe multidisciplinare in functie de nevoile si preferintele pacientilor. Serviciile pe care le pun la dispozitie specialistii sunt de dermatologie si de chirurgie plastica. In aceasta ultima categorie sunt incluse interventiile pentru: fata, silueta, sani, transplant de par si chirurgia mainii. Operatiile de blefaroplastie se realizeaza rapid si usor, fiind efectuate atat blefaroplastii superioare, cat si inferioare, de catre dr. Vlad Pieptu, chirurg estetician cu experienta.

Pretul pentru o blefaroplastie superioara este de 900 de euro, iar o blefaroplastie inferioara costa 1.500 de euro.

Clientii care au pasit in aceasta clinica din Iasi vorbesc, in general, despre servicii de foarte buna calitate. Multe aprecieri sunt la adresa chirurgului plastician Vlad Pieptu, despre care pacientii sai spun ca are „maini de aur”, ajutandu-i sa obtina rezultate foarte bune atat dupa  interventiile de blefaroplastie, cat si dupa celelalte proceduri de care au beneficiat.

Vezi parerile pacientilor despre Enso Clinic
Vezi Pareri

2. Omini Clinic

Omini Clinic include un bloc operator dotat la standarde internationale, in care se realizeaza numeroase interventii estetice, printre care si blefaroplastii. Fondatorul clinicii este dr. Theodor Motruc, specializat in chirurgie estetica, plastica si reconstructiva, care, alaturi de echipa sa de chirurgi, dermatologi si radiologi pune la dispozitia pacientilor numeroase servicii in domeniile: chirurgie estetica, chirurgie plastica reparatorie, ginecologie si obstetrica, ORL, ortopedie, dermatologie.

Pretul pentru o blefaroplastie de pleoape superioare este de 850 de euro, iar o blefaroplastie pleoape inferioare, cu anestezie intravenoasa costa 1.650 de euro. Cei care isi doresc blefaroplastie de pleoape inferioare si superioare si cantopexie, cu anestezie intravenoasa, vor achita 2.300 de euro.

In recenziile de pe internet, postate in dreptul  acestei clinici, pacientii vorbesc despre personal profesionist si amabil, care isi da tot interesul pentru binele oamenilor. In ceea ce priveste activitatea de chirurgie estetica si tratamentele nechirurgicale de infrumusetare, iesenii se declara incantati de priceperea doctorului Theodor Motruc, despre care spun ca este un bun specialist si un „om extraordinar”.

3. My Doctor

Clinica My Doctor din Iasi este o alta varianta buna pentru o blefaroplastie in acest oras. In aceasta locatie sunt puse la dispozitie servicii de stomatologie si de chirurgie maxilo-faciala. De tratamentele estetice se ocupa dr. Raluca Dragomir, medic specialist chirurgie maxilo-faciala si sef de lucrari la Universitatea de Medicina si Farmacie G. T. Popa din Iasi, cu experienta acumulata in spitale universitare din Marea Britanie, unde a luat parte la interventii cu grad ridicat de dificultate si a participat la numeroase cursuri de specializare. Pe langa blefaroplastii, medicul mai realizeaza si: otoplastii, augmentarea pometilor si a barbiei, corectia surasului gingival, revizia cicatricilor si alte proceduri la nivelul cavitatii bucale si a fetei. De asemenea, dr. Dragomir organizeaza si workshopuri de injectare toxina botulinica.

Pretul pentru o blefaroplastie este cuprins intre 1.000 si 1.700 de euro.

Clinica My Doctor primeste, in general, aprecieri pentru serviciile oferite. Dr. Raluca Dragomir este catalogata ca un bun specialist, care efectueaza interventii chirurgicale cu rezultate foarte bune, gratie experientei si pregatirii sale. In plus, clientii spun ca sunt tratati cu amabilitate si ca se simt pe maini bune in cabinet. Sunt insa si pacienti care si-au manifestat nemultumirile legate de rezultatele obtinute.

Concluziile noastre

In cazul in care vrei sa corectezi aspectul ochiului, prin eliminarea pielii in exces care da aspectul de pleoapa cazuta, o blefaroplastie in Iasi poate fi cea mai buna solutie. Datorita pregatirii, priceperii si experientei medicilor, dar si a intrumentelor si echipamentelor cu care acestia lucreaza, rezultatele pot fi mai frumoase decat te-ai fi asteptat.

Blefaroplastia se poate realiza atat la nivelul pleoapei superioare, cat si la pleoapa inferioara, constand in eliminarea excesului de tegument si chiar de muschi sau grasime din aceasta zona. In Iasi sunt clinici de top la care se realizeaza interventia, de catre chirurgi plasticieni cu experienta, care se pun la curent tot timpul cu tehnicile si interventiile estetice inovatoare.