Meniu

Blefaroplastie nechirurgicala Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cu trecerea timpului, pielea de la nivelul pleoapelor isi pierde elasticitatea si da aspectul unui ochi cazut, iar cei care nu vor sa auda de bisturiu pot corecta problema printr-o blefaroplastie nechirurgicala. In Cluj sunt cateva clinici unde se efectueaza aceasta metoda minim invaziva care utilizeaza plasma pentru a „strange” pielea si care face zona pleoapelor sa arate intinerita, in cateva saptamani.

Citeste in continuare pentru a descoperi care sunt clinicile din Cluj care au in oferta de servicii acest tip de blefaroplastie!

Se poate face blefaroplastie nechirugicala in Cluj?

Raspunsul este afirmativ: se poate face blefaroplastie nechirugicala in Cluj! Poti afla unde anume in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie nechirurgicala
Rating
Website
Dermavision
Clinica-Verificata
2.500 Ron
 • Blefaroplastia nechirurgicala superioara si inferioara are un tarif de 2.500 Ron/sedinta
 • Medici cu o vasta experienta
 • Aparatura performanta
 • Tratamente de ultima generatie
 • Materiale de foarte buna calitate
 • Preturi mari
Clinica D6
Cel-mai-bun-pret
1.600 Ron
 • Blefaroplastia nechirurgicala superioara si inferioara are un tarif de 1.600 Ron/sedinta
 • Echipa medicala cu experienta si bine pregatita
 • Numeroase tratamente si interventii estetice
 • Pachete de sedinte pentru blefaroplastie nechirurgicala
 • Aparatura si instrumentar de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
Cosmedica
2.600 Ron
 • Blefaroplastia nechirurgicala superioara si inferioara are un tarif de 2.600 Ron/sedinta
 • Medic cu experienta vasta
 • Posibilitate de a efectua blefaroplastie nechirurgicala
 • Aparatura moderna
 • Personal amabil
 • Programarile se decaleaza uneori
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de top pentru blefaroplastie nechirurgicala in Cluj

Descopera in continuare clinicile unde se face blefaroplastie nechirurgicala in Cluj!

1. Dermavision

Medicul primar dermatolog dr. Mirela Susan, cu competente in medicina estetica, este fondatoarea clinicii Dermavision din Cluj, ce a aparut pe piata in 2010. Dorinta de a oferi servicii de cea mai buna calitate s-a concretizat intr-un spatiu foarte bine dotat, din punct de vedere al echipamentelor, si cu o echipa medicala alcatuita din medici profesionisti, specializati in: chirurgie plastica, dermatologie, endocrinologie, nutritie, cardiologie etc. Pentru blefaroplastia nechirurgicala se utilizeaza tratamentul Plexr, un dispozitiv revolutionar ce produce plasma si este utilizat in estetica.

Un tratament Plexr, de blefaroplastie nechirurgicala, pentru pleoapa superioara si pentru cea inferioara costa 2.500 de lei, in timp ce separat, costa 1.400 de lei fiecare (pleoapa superioara sau pleoapa inferioara).

Opiniile sunt in majoritate apreciative despre aceasta clinica, vorbindu-se in review-uri despre medici bine pregatiti si dornici sa-si ajute pacientii cum stiu mai bine. De asemenea, oamenii au mai remarcat si aparatura de ultima generatie, prin intermediul careia se fac tratamente actuale cu rezultate bune. Sunt si cateva persoane care nu au fost multumite de experienta, spunand ca nu au fost tratate cu respect, ca procedurile nu au avut efectul scontat sau ca preturile sunt foarte mari.

Vezi parerile pacientilor despre Dermavision
Vezi Pareri

2. Clinica D6

Clinica de dermatologie si estetica D6 din Cluj-Napoca este locul in care arta se armonizeaza cu stiinta si frumusetea, in beneficiul tuturor pacientilor. Echipa clinicii este alcatuita din medici bine pregatiti si cu experienta in frumusete, printre care se afla si dr. Adrian Ilonca, medic specialist dermato-venerologie. Pe partea de medicina estetica, sunt numeroase cadre medicale, iar unul dintre serviciile oferite este de blefaroplastie nechirurgicala cu Plexr, oferindu-se si tratamente post-interventie.

O sedinta de blefaroplastie superioara cu Plexr costa 1.250 de lei, iar un pachet de 2 sedinte are un tarif de 2.000 de lei. O sedinta de blefaroplastie inferioara are un pret de 950 de lei, iar pachetul de 2 sedinte costa 1.700 de lei. Blefaroplastia nechirurgicala superioara si inferioara are un tarif de 1.600 de lei/sedinta sau 2.900 lei/pachet de 2 sedinte.

Oamenii relateaza, in cea mai mare parte, experiente placute la D6, in review-urile lor. Ei spun ca locatia este usor de gasit, echipa medicala este una profesionista si implicata, iar tratamentele au rezultate bune. Unii spun ca au primit toate informatiile de care aveau nevoie, legate de piele, dobandind o educatie in acest sens, pentru ingrijirea si infrumusetarea pielii. Sunt de asemenea mentionate aparatura de ultima generatie si atmosfera placuta din clinica. Unii spun insa ca li s-a anulat programarea cu putin timp inainte.

3. CosMedica

Centrul medical CosMedica din Cluj-Napoca ofera servicii medicale de inalta calitate in specialitati precum: dermatologie, estetica medicala, medicina dentara, ORL, audiometrie. Medicii care lucreaza aici au dobandit expertiza in diferite patologii prin formarea in clinici universitare din Europa. Se efectueaza la acest centru medical si blefaroplastie nechirurgicala cu aparat tip Plasma, la prof. dr. Rodica Cosgarea.

Pretul pentru un tratament de blefaroplastie nechirugicala la pleoapa superioara este de 1.300 de lei, acelasi pret fiind valabil si pentru pleoapa inferioara.

Majoritatea parerilor exprimate pe internet releva o experienta placuta in cadrul clinicii. Oamenii spun ca medicii sunt profesionisti si ca sunt ajutati de personal amabil si competent. Sunt insa si persoane care au reclamat ca preturile sunt peste medie si ca se asteapta mult timp pentru o programare.

Concluziile noastre

Unele dintre clinicile ce pun la dispozitie tratamentul de blefaroplastie nechirurgicala in Cluj ofera si posibilitatea interventiei chirurgicale pentru corectia pleoapelor. Metoda minim invaziva ramane insa preferata celor care se tem de operatii si care prefera sa observe un rezultat care apare dupa cateva saptamani, decat sa treaca printr-o interventie chirurgicala care presupune, printre altele, anestezie si spitalizare.