Meniu

Blefaroplastie nechirurgicala Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care apeleaza la interventia de blefaroplastie nechirurgicala in Constanta prefera aceasta varianta pentru ca nu sunt adepte ale procedurilor care necesita folosirea bisturiului si care impun perioade de recuperare.

Constanta este unul dintre orasele in care poti beneficia de blefaroplastie nechirurgicala, in cadrul careia se reduce excesul inestetic de piele din zona pleoapelor superioare si inferioare. Blefaroplastia are avantaje la nivel estetic, pentru ca pielea din jurul ochilor capata un aspect imbunatatit, dar si functional, pentru ca pleoapele lasate pot crea senzatia de oboseala si greutate la nivelul ochilor.

Care este pretul pentru blefaroplastie nechirurgicala in Constanta?

Blefaroplastia nechirurgicala, disponibila la un numar limitat de clinici din Constanta, are un un pret mai mic in comparatie cu cea chirurgicala. Mai jos, poti vedea care este cel mai bun medic pentru efectuarea acestei operatii si cat costa procedura:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie nechirurgicala
Rating
Website
Dr. Raducan
Clinica-Verificata
1.500 Ron
  • Pret Blefaroplastie nechirurgicala superioara 1.500 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medic bine pregatit
  • Profesionalism si empatie
  • Atentie la detalii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici se face blefaroplastie nechirurgicala in Constanta?

Blefaroplastia nechirurgicala este o procedura moderna de inlaturare a excesului de piele din regiunea ochilor, iar cateva clinici din Constanta au integrat deja aceasta interventie in lista lor de servicii.
Pentru un raport bun calitate-pret si pentru rezultate pe masura asteptarilor, poti alege una dintre clinicile de mai jos:

1. Dr. Anca Raducan

Medic primar in dermatologie si doctor in stiinte medicale, dr. Anca Raducan este unul dintre cei mai buni medici din Constanta pe care ii poti alege in vederea efectuarii blefaroplastiei nechirurgicale. Mizand pe o educatie medicala continua, aceasta participa constant la evenimente medicale din domeniul sau de activitate. Si-a consolidat experienta in sfera dermatologiei prin absolvirea mai multor cursuri si stagii de pregatire in strainatate. A publicat mai multe articole in reviste de specialitate si este membru activ in numeroase societati medicale de profil, printre care si Societatea Europeana de Dermatologie Estetica si Cosmetica.

Blefaroplastia non-chirurgicala costa 1.500 lei pentru pleoapele superioare si 2.200 lei pentru pleoape superioare plus inferioare.

Mai multi pacienti o recomanda pe dr. Anca Raducan, despre care spun ca este dedicata, empatica si ca este foarte bine pregatita. Este apreciata pentru profesionalism, grija si preocuparea fata de pacient, precum si pentru atentia la detalii. Atat serviciile, cat si materialele folosite sunt descrise ca fiind de calitate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Anca Raducan
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru ca este o interventie mai usoara din punct de vedere al recuperarii, nu provoaca sangerare si nu necesita folosirea bisturiului, blefaroplastia nechirurgicala este o procedura a carei popularitate se afla intr-un trend ascendent, inclusiv in orasul Constanta.

Desi optiunile de clinici nu sunt atat de numeroase precum in cazul blefaroplastiei chirurgicale, exista o varianta foarte buna pentru cei aflati in Constanta sau in apropiere, anume cea prezentata anterior.