Meniu

Blefaroplastie nechirurgicala Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Surplusul de piele din zona pleoapelor, care apare odata cu inaintarea in varsta, poate fi indepartat si fara taieturi, printr-o procedura numita blefaroplastie nechirurgicala, in Timisoara fiind cateva clinici de top in care se realizeaza.

Sunt mai multe modalitati prin care se efectueaza acest tratament non-chirurgical de ultima generatie. Citeste mai departe pentru a vedea care sunt clinicile din Timisoara in care se realizeaza interventii de blefaroplastie nechirurgicala, cum se efectueaza, cat costa si ce parere au pacientii despre calitatea serviciilor de care au beneficiat!

Cat costa o blefaroplastie nechirurgicala in Timisoara

Pretul pentru o blefaroplastie nechirurgicala realizata in Timisoara poate sa varieze de la o clinica la alta, dupa cum se poate vedea si din acest tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie inferioara
Rating
Website
Programare Online
Esteva Institute
1 Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pretul interventiei de Blefaroplastie inferioara nechirurgicala porneste de la 400 Ron
 • Servicii excelente
 • Clinica moderna
 • Dotari de ultima generatie
 • Personal de un profesionalism impecabil
 • Amabilitatea abordarii
 • Solutii medicale competente
 • Proceduri eficiente de tratament
 • Cadru elegant si placut amenajat
Derma Health
2
700 Ron
 • Pret Blefaroplastie inferioara nechirurgicala 700 Ron
 • Medic primar dermatolog cu competente internationale
 • Tratamente de ultima generatie
 • Echipamente moderne
 • Clinica de lux
 • Atmosfera placuta
 • Personal amabil si profesionist
 • Consiliere si respect fata de pacient
 • Rezultate de la prima sedinta
DermaSkin
3
993 Ron
 • Pret Blefaroplastie inferioara nechirurgicala 993 Ron
 • Locatie accesibila
 • Medic primar dermatolog cu experienta
 • Echipamente medicale de top
 • Blefaroplastie nechirurgicala prin radiofrecventa
 • Dermatologie pentru copii
 • Dermatoscopii
 • Tratamente estetice diverse
Elite Dental Spa
600 Ron
 • Pretul interventiei de Blefaroplastie inferioara nechirurgicala porneste de la 600 Ron
 • Tratamente stomatologice si estetice la un loc
 • Aparatura performanta si moderna
 • Blefaroplastie nechirurgicala cu plasmapen
 • Atmosfera placuta si curatenie
 • Personal bine pregatit si amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Timisoara in care se efectueaza blefaroplastie nechirurgicala

In Timisoara sunt trei clinici de top in care se efectueaza proceduri de blefaroplastie nechirurgicala:

1. Esteva Institute of Health & Aesthetics

Blefaroplastia nechirurgicala sau liftingul nechirurgical al pleoapelor se efectueaza in cadrul Esteva Institute of Health & Aesthetics din Timisoara, cu metode eficiente si nedureroase, fara timp de recuperare. Serviciile de rejuvenare si lifting in aceasta clinica includ si alte proceduri de lifting facial, lifting sprancene, lifting pentru buza superioara, eliminarea barbiei duble, fotorejuvenare faciala, rejuvenarea pielii fetei si gatului, rejuvenarea pielii mainilor si rejuvenare structurala. Centrul de medicina estetica Esteva ofera pacientilor o abordare moderna, holistica, a sanatatii si frumusetii feminine, tratamente neinvazive, cu tehnologie de ultima generatie: dermatologie estetica, remodelare corporala, rejuvenare si lifting, rejuvenare vaginala si tratamentul afectiunilor intime.

Procedura nechirurgicala de lifting al pleoapelor are preturi diferite, in functie de zona tratata. Astfel, poti solicita o blefaroplastie nechirurgicala pentru pleoapele superioare la un tarif de 400 de lei, acelasi pret cu cel perceput pentru blefaroplastie la pleoapele inferioare. Pentru pachetul pleoapa superioara + pleoapa inferioara vei plati 750 de lei. La aceste tarife, poti obtine o reducere de 20%, daca te programezi la tratament prin intermediul platformei Med.ro.

Pacientii sunt foarte multumiti de experienta inregistrata la Esteva Institute of Health & Aesthetics si apreciaza serviciile excelente, clinica moderna, dotarile de ultima generatie, procedurile eficiente de tratament, profesionalismul impecabil al personalului, solutiile medicale competente, amabilitatea cu care au fost primiti si cadrul elegant si placut amenajat din cabinete si sali de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Esteva Institute of Health & Aesthetics
Vezi Pareri

2. Derma Health

Derma Health este un centru medical de dermatologie si estetica din Timisoara care ofera si servicii chirurgicale de infrumusetare si interventii neinvazive, cum este si blefaroplastia nechirurgicala. Clinica a fost inaugurata in 2012, din dorinta dr. Ari Skeja, care s-a folosit de anii de practica si de experienta pentru a crea un centru privat cu servicii medicale de calitate. Aparatura si laserele sunt de ultima generatie, astfel ca se pot efectua numeroase proceduri. Dr. Skeja este medic primar dermatolog ce are competente internationale si o experienta de peste 20 de ani. Medicul realizeaza si blefaroplastii cu laserul CO2, o metoda minim invaziva care contracta pielea subtire de pe pleoape cu ajutorul micro pulsatiilor emise de laser.

Pretul pentru o sedinta de blefaroplastie nechirurgicala inferioara, in Timisoara, la Derma Health, este de 700 de lei.

Unii dintre pacientii acestei clinici spun ca au avut senzatia ca se afla intr-un hotel de cinci stele cand au pasit in locatie. Receptia, amenajarea, atmosfera si profesionalismul sunt la superlativ, iar medicul si asistentele sunt implicati si amabili. Oamenii mai apreciaza: consilierea primita, curatenia, atentia la detalii, echipamentele de ultima generatie, precum si faptul ca rezultatele tratamentelor apar in multe cazuri chiar de la prima sedinta.

3. DermaSkin

Medicul primar dermatolog Nadita Popovici a fondat clinica DermaSkin din pasiunea pentru aceasta meserie, oferind atat tratamente estetice, precum blefaroplastie nechirurgicala, cat si servicii de dermatologie pediatrica, dermatoscopie, venerologie. Indiferent de sex sau varsta, pacientii dr. Popovici pot beneficia aici de consultatii si tratamente care sa-i ajute sa rezolve afectiunile pielii, mucoaselor, parului, unghiilor si sa uite de complexele fizice care apar odata cu inaintarea in varsta (riduri, piele obosita, cicatrici, pete). Tratamentele de blefaroplastie nechirugicala se realizeaza aici prin radiofrecventa Loktal Fraxx.

Pretul pentru o sedinta de radiofrecventa blefaroplastie superioara este de 993 lei, la fel ca si pentru pleoapa inferioara.

Timisorenii apreciaza rezultatele tratamentelor oferite de dr. Nadita Popovici in clinica DermaSkin din Timisoara. Unele persoane au venit de la mare departare pentru a beneficia de expertiza medicului si nu au ramas dezamagite, de asemenea, alti pacienti incercau de multi ani alte tratamente, la recomandarea altor specialisti in dermatologie, care nu au dat roade, dar in aceasta clinica au gasit rezolvarea pe care o asteptau. Sunt insa si pacienti care spun ca au asteptat cateva minute peste ora de programare sau ca timpul unei consultatii a fost prea mic.

4. Elite Dental Spa

La clinica Elite Dental Spa din Timisoara se realizeaza tratamente stomatologice, faciale si tratamente corporale, printre care si proceduri de blefaroplastie nechirurgicala. Echipa clinicii este tanara, profesionista si axata pe confortul pacientilor. In cadrul departamentului de dermato-cosmetica si estetica faciala sunt oferite tratamente diverse: radiofrecventa bipolara, oxyjet hyperbaric, ultrasunet facial si alte proceduri de ultima generatie pentru infrumusetarea si revigorarea pielii. Procedurile de blefaroplastie nechirurgicala se efectueaza cu plasmapen, un dispozitiv revolutionar cu care se poate indeparta surplusul de piele de pe pleoape fara durere si fara taieturi.

Pretul pentru o blefaroplastie nechirurgicala inferioara cu plasmapen, la Elite Dental Spa porneste de la 600 lei.

Timisorenii vorbesc la superlativ si despre aceasta clinica, spunand ca personalul este profesionist, calm si ca inspira incredere, dar si ca in clinica este curat si o atmosfera placuta. Multi dintre pacienti recomanda serviciile de aici, avand in vedere ca s-au simtit bine tratati, ca aparatura este performanta si ca tratamentele au avut rezultatele dorite.

Concluziile noastre

Persoanele care sunt nemultumite de pielea lasata din zona pleoapelor pot apela la procedura de blefaroplastie nechirurgicala in Timisoara, o alternativa foarte buna la interventia chirurgicala. Fara durere, fara taieturi si fara disconfortul de dupa operatia clasica, blefaroplastia nechirurgicala este din ce in ce mai cautata atat in acest oras, cat si in restul tarii.

Tariful pentru acest tratament variaza de la clinica la clinica, fiind situat undeva la 200-250 de euro pentru o pleoapa.