Meniu

Blefaroplastie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Chirurgii plasticieni care realizeaza interventii de blefaroplastie in Oradea s-au pregatit in strainatate si se preocupa constant de perfectionarea tehnicilor si de tot ce apare nou in domeniul lor.

Blefaroplastia presupune indepartarea chirurgicala a excesului de tegument din zona pleoapelor si de aceea poate fi atat superioara, cat si inferioara. Operatia se poate efectua sub anestezie locala sau generala si necesita, ca in cazul tuturor interventiilor estetice, pricepere, migala si experienta din partea specialistului. Poti descoperi in acest articol care sunt medicii de renume din Oradea la care trebuie sa te prezinti in cazul in care ai nevoie de o astfel de interventie.

Cat costa sa-ti faci blefaroplastie in Oradea

Pretul pentru o blefaroplastie realizata in Oradea poate fi vizualizat in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie
Rating
Website
Dr. Paul Nistor
Clinica-Verificata
600 Euro
 • Pret Blefaroplastie 600 Euro
 • Chirurg plastician si estetician cu pregatire internationala
 • Membru activ in mai multe societati de profil
 • Clinica moderna si bine dotata
 • In clinica Estetica se efectueaza blefaroplastii superioare cu anestezie locala
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Interventii chirurgicale sau minim invazive
Estetis Clinic
800 Euro
 • Pret Blefaroplastie 800 Euro
 • Chirurg plastician cu o pregatire deosebita si cu experienta vasta
 • Oferta vasta de interventii estetice
 • Blefaroplastii superioare si inferioare
 • Aparatura ultramoderna
 • Atentie la detalii
 • Profesionalism si implicare
Ali Medical
600 Euro
 • Pret Blefaroplastie 600 Euro
 • Echipa numeroasa de medici cu experienta
 • Oferta vasta de specialitati medicale
 • Chirurgie plastica
 • Conditii bune
 • Clinica moderna
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici in care se efectueaza blefaroplastie in Oradea

Descopera in continuare cele trei locatii din Oradea in care se realizeaza operatii de blefaropastie:

1. Dr. Paul Nistor

Prima optiune pe care sa o ai in vedere pentru o blefaroplastie in Oradea este dr. Paul Nistor, fondatorul clinicii Estetica din Oradea, o clinica moderna de chirurgie plastica si estetica, in care se realizeaza numeroase interventii chirurgicale cu anestezie locala. Dr. Nistor este specializat in estetica faciala si in chirurgia sanului si isi desfasoara activitatea si in cadrul Spitalului Pelican, acolo unde realizeaza operatii cu anestezie generala. Medicul este membru activ in Societatea Romana de Chirurgie Estetica (SRCE) si in Societatea Internationala de Chirurgie Plastica si Estetica (ISAPS) si are o pregatire internationala, activand peste sase ani la o clinica de prestigiu din centrul Londrei. In clinica Estetica, medicul efectueaza si interventii de blefaroplastie, sub anestezie locala, iar o astfel de operatie are o durata de 40 de minute.

Pretul pentru o blefaroplastie superioara este de 600 de euro la dr. Paul Nistor, de la clinica Estetica.

Pacientii sunt incantati ca au descoperit acest medic, care, dupa spusele lor, este un profesionist desavarsit si un om de calitate. Ei mai spun ca dr. Nistor se deosebeste de majoritatea medicilor cu care au interactionat prin comunicarea buna, fara sa existe o bariera intre medic si pacient, dar si prin modul cum isi incurajeaza pacientii, astfel incat sa se indrepte cu zambetul pe buze in sala de operatie, avand incredere ca vor ajunge la forma fizica dorita datorita maiestriei doctorului. In plus, medicul explica pas cu pas toate procedurile, pentru ca oamenii sa fie lamuriti si bine informati inainte si dupa operatie.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Paul Nistor
Vezi Pareri

2. Estetis Clinic

Dr. Serban Porumb este medic primar chirurgie plastica si reconstructiva, iar la Estetis Clinic Oradea realizeaza si operatii de blefaroplastie. S-a specializat lucrand in cadrul serviciilor de chirurgie plastica renumite la nivel mondial, din SUA si din Europa Occidentala, fiind si laureat al Bursei de Excelenta acordate de Colegiul de Medicina a Spitalelor din Paris. Medicul este pasionat si de cercetare, publicand frecvent articole in revistele de specialitate din Franta si SUA, acolo unde este invitat si in calitate de orator la diverse conferinte. Dr. Porumb realizeaza si blefaroplastii superioare si inferioare, printre multe alte operatii care vizeaza fata, sanii si corpul.

Pretul unei blefaroplastii superioare este de 800 de euro.

Oradenii, si nu numai ei, ci si pacienti din toata tara care apeleaza la serviciile dr. Porumb, declara ca acesta este un profesionist desavarsit si ca in clinica in care isi desfasoara activitatea sunt conditii excelente pentru desfasurarea unui act medical de calitate superioara. Multi pacienti au fost multumiti de rezultatele obtinute, atat in ceea ce priveste blefaroplastiile, rinoplastiile, augmentarile mamare etc.

3. Ali Medical Center

La Ali Medical Center din Oradea se realizeaza si interventii de blefaroplastie, efectuate de catre dr. Paul Nistor, medic specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva. Medicul vine o data pe saptamana la aceasta clinica, pentru consultatii si interventii. Dr. Nistor este un chirurg plastician foarte cunoscut si apreciat in Oradea, dar si in tara, la el apeland persoane de toate varstele, femei si barbati, pentru diverse probleme estetice sau functionale care trebuie corectate pentru a se simti bine in pielea lor. In clinica sunt puse la dispozitie mai multe specialitati medicale (cardiologie, gineologie, dermato-venerologie, pediatrie etc.), echipa de medici fiind una numeroasa.

Pretul pentru o blefaroplastie superioara si inferioara este de 600 de euro.

Oamenii declara in recenziile postate pe internet ca aceasta clinica are o echipa de medici foarte buni si ofera o gama variata de servicii la preturi sunt accesibile. Se mai puncteaza si ca personalul este calificat si amabil, dar si ca pacientii sunt tratati asa cum ar trebui sa fie tratati in orice clinica: cu respect si atentie.

Concluziile noastre

Interventiile de blefaroplastie se efectueaza in Oradea de catre medici chirurgi plasticieni cu o bogata experienta si care au pregatire internationala. De aceea, sunt multi pacienti care s-au declarat multumiti de rezultate, dar si de relationarea cu acesti medici, care le-au explicat pas cu pas in ce consta procedura si tot ce trebuie sa faca ulterior pentru o recuperare usoara si rapida.