Meniu

Blefaroplastie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru ca pielea din jurul ochilor este de obicei prima care sufera de efectele imbatranirii, iti doresti sa stergi urmele trecerii timpului de pe chipul tau si, in acest scop, cauti o clinica in care sa poti face operatia de blefaroplastie in Pitesti. Orice interventie chirurgicala estetica implica anumite costuri, deloc neglijabile, si ai dori sa le limitezi pe cat posibil si sa nu fie nevoie sa mergi in Capitala pentru procedura chirurgicala de inlaturare a pielii lasate a pleoapelor.

Nici nu este nevoie de o deplasare in afara orasului sau judetului, intrucat la Pitesti exista chirurgi plasticieni competenti si experimentati care efectueaza o serie de interventii chirurgicale de estetica. Nu iti ramane decat sa parcurgi articolul de fata pentru a-i identifica si a gasi clinica potrivita in care sa beneficiezi de operatia pe pleoape.

Ce optiuni ai pentru blefaroplastie in Pitesti?

Un raspuns rapid la aceasta intrebare ar fi ca exista optiuni multiple pentru blefaroplastie in Pitesti, iar daca accesezi serviciile uneia/unuia dintre clinicile sau cabinetele din clasamentul de mai jos, vei putea beneficia de calitate si de un rezultat care sa te multumeasca si sa iti redea increderea afectata de pierderea aspectului tanar al privirii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie
Rating
Website
Luy Esthetic Art
Clinica-Verificata
600 Euro
 • Tarif Blefaroplastie superioara 600 Euro
 • Servicii de buna calitate
 • Medici competenti
 • Mana usoara si sigura in interventii
 • Dotari performante
 • Atmosfera primitoare
Spitalul Dr. Irimia
550-700 Euro
 • Tarif Blefaroplastie superioara 550-700 Euro
 • Calitatea buna a serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitatea fata de pacienti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Timp mare de asteptare
 • Aglomeratie ca la spitalele publice
Estetica Med
1.000-1.700 Euro
 • Tarif Blefaroplastie superioara 1.000-1.700 Euro
 • Medic profesionist
 • Interventii de succes, care au imbunatatit existenta pacientilor
 • Proceduri de infrumusetare reusite
 • Amabilitate si grija fata de pacienti
Dr. Iordache
600 Euro
 • Tarif Blefaroplastie superioara 600 Euro
 • Medic profesionist
 • Persoana blanda si calma
 • Tratamente si interventii reusite
Muntenia Hospital
720 Euro
 • Tarif Blefaroplastie superioara 720 Euro
 • Cel mai profesionist spital din Arges
 • Servicii de calitate
 • Curatenie
 • Act medical superior
 • Administrare deficitara a programarilor
 • Personalul de la receptie este lipsit de solicitudine
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se realizeaza operatia de blefaroplastie in Pitesti

Interventia asupra pleoapelor, indiferent ca este facuta in scopul intineririi pielii din jurul ochilor, fie pentru corectarea unor defecte din nastere, are complexitatea ei, intrucat este in joc o zona extrem de importanta a fetei din punct de vedere estetic, dar si ca functionalitate, de aceea doresti sa te asiguri ca vei obtine o operatie de succes de blefaroplastie in Pitesti. Cu ajutorul informatiilor din sectiunea urmatoare a articolului, despre calitatea serviciilor, tarifele practicate de clinici si parerile pacientilor despre prestatiile lor, vei putea sa te hotarasti incotro sa te indrepti pentru a beneficia de o interventie chirurgicala reusita.

1. Luy Esthetic Art

Dr. Sidharth Gupta, medic specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, efecteaza la Pitesti, in cadrul clinicii Luy Esthetic Art interventii de chirurgie plastica, chirurgie estetica (blefaroplastie superioara, blefaroplastie inferioara, lifting facial, augmentare mamara, otoplastie, abdominoplastie, labioplastie, liposuctie) si tratamente neinvazive de estetica faciala. Clinica Luy Esthetic Art este proiectul a doi medici, chirurgul plastician dr. Sidharth Gupta, si dr. Luiza-Mihaela Gupta-Voica, medic dentist specialist in endodontie.

Preturile clinicii se pot consulta pe site-ul web. Blefaroplastia pleoapelor superioare are un tarif de 600 de euro, iar blefaroplastia pleoapelor inferioare costa 700 de euro.

Pacientii dr. Gupta sunt multumiti de prestatiile de la Luy Estetic Art. Recenziile consemneaza calitatea buna a serviciilor, competenta medicilor, mana usoara si sigura a chirurgului in executarea operatiilor, dotarile performante ale cabinetului si atmosfera primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Luy Esthetic Art
Vezi Pareri

2. Spitalul Dr. Irimia

Sectia de Chirurgie plastica si estetica a Spitalului Dr. Irimia din Pitesti pune la dispozitia pacientilor o paleta larga de interventii chirurgicale – implanturi cu silicon, rinoplastie, blefaroplastie, liposuctii, lifting facial, lifting mamar, otoplastie, si proceduri noninvazive – injectari cu toxina botulinica si acid hialuronic. Operatiile sunt realizate de col. dr. Bogdan Marinescu, medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, asistent universitar, doctor in stiinte medicale. Spitalul Dr. Irimia este primul spital privat din Pitesti, cu o vechime de 31 de ani, in cadrul caruia argesenii pot accesa consultatii, investigatii si tratamente in aproape toate ramurile medicinei.

Pretul interventiei de blefaroplastie este cuprins intre 550 si 700 de euro.

Multi dintre pacientii clinicii se declara multumiti de experienta la Spitalul Dr. Irimia, de calitatea buna a serviciilor, de profesionalismul medicilor, amabilitatea fata de pacienti si de aparatura de ultima generatie. Potrivit unor comentarii mai putin favorabile, pacientii se confrunta cu timpul mare de asteptare si aglomeratia specifice unui spital de stat.

3. Estetica Med

Alegerea unui medic bun este o conditie esentiala pentru reusita operatiei de blefaroplastie, de aceea vei aprecia vestea ca reputatul medic Dr. Ivan Vatamanesku, specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, doctor in stiinte medicale, cu o experienta de peste 16 ani, opereaza acum si la Pitesti. Sub umbrela cunoscutului brand bucurestean de servicii medicale Estetica Med medicul poate fi gasit si la cabinetul din Arges, in interiorul clinicii Sanovital, iar pitestenii au acces la o serie larga de interventii chirurgicale si nechirurgicale.

Preturile practicate de acest medic sunt postate pe site-ul clinicilor Estetica Med. Pentru blefaroplastia superioara vei plati 1000-1700 de euro, iar pentru blefaroplastia inferioara – 1000-1800 de euro.

Potrivit recenziilor scrise atat pe site-ul clinicii, cat si pe Google, pacientii au un grad ridicat de multumire fata de activitatea chirurgului dr. Vatamanesku. Se mentioneaza profesionalismul acestuia, interventiile de succes de care au beneficiat si care le-au imbunatatit existenta, procedurile de infrumusetare reusite si amabilitatea si grija fata de pacienti.

4. Dr. Madalina Iordache

Dr. Madalina Iordache este medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie, si efectueaza interventii chirurgicale de estetica – augmentare mamara, ginecomastie, reductie mamara, maxtopexie, lifting facial, lifting de coapse, blefaroplastie, abdominoplastie si labioplastie –, interventii de chirurgie reconstructiva si tratamente estetice. Poti accesa serviciile acestui medic in cadrul Muntenia Hospital Pitesti, la Clinica Dr. Irimia si la Sectia de Chirurgie Plastica a Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti.

Preturile procedurilor sunt afisate pe site-ul medicului. Pentru o blefaroplastie superioara vei plati 600 de euro, iar pentru blefaroplastia inferioara vei achita suma de 800 de euro.

Pacientii sunt multumiti de serviciile dr. Iordache. Ei scriu in recenzii ca medicul este profesionist, o persoana blanda si calma, iar tratamentele si interventiile realizate au fost reusite.

5. Muntenia Hospital

Muntenia Hospital este prezent din anul 2014 pe piata serviciilor medicale din Pitesti si pune la dispozitia argesenilor servicii complete si integrate, de la consultatii si recoltari de analize, pana la explorari radiologice complexe si internari. Avand in dotare un bloc operator de inalta siguranta medicala cu 2 sali de interventie echipate complet si 2 sali pentru mici interventii chirurgicale, conditii hoteliere exceptionale, aparatura chirurgicala de ultima generatie, Spitalul Muntenia este o optiune de top pentru efectuarea unei operatii de blefaroplastie. Unitatea dispune si de laborator de analize medicale propriu, acreditat RENAR si un centru de radiologie si imagistica de inalta performanta. La sectia de Chirurgie plastica vei conta pe experienta a doi medici primari, dr. Simona Barabancia si dr. Ramona Mirzacu, si a doi medici specialisti, dr. Madalina Iordache si dr. Petar Todorović.

Spitalul are lista serviciilor si tarifele aferente publicate pe site-ul web. Pentru operatia de blefaroplastie superioara va trebui sa achiti 720 de euro, iar pentru blefaroplastia inferioara, pretul este de 1060 de euro.

Pacientii au consemnat experiente diferite in cadrul recenziilor scrise pe Google. Unii considera ca Muntenia Hospital este cel mai profesionist spital din Arges, cu servicii de calitate, curatenie si un act medical superior altor unitati de acest tip. Pe de alta parte, multi pacienti acuza o administrare deficitara a programarilor si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Daca intentionezi sa faci operatia de blefaroplastie in Pitesti, fie ca esti argesean sau locuiesti in alta parte a tarii, poate fi o decizie inspirata sa te adresezi unuia/uneia dintre cabinetele si clinicile de top din oras. Aici activeaza chirurgi plasticieni cu experienta dobandita atat in unitatile medicale private din judet, cat si in spitalele de stat, in care inca opereaza si trateaza pacienti.

Atat blefaroplastia pleoapelor superioare, cat si blefaroplastia pleoapelor inferioare sunt interventii executate cu succes de catre medicii apreciati de la clinicile din Pitesti, iar informatiile legate de calitatea serviciilor, preturi si marturiile pacientilor tratati te pot ajuta sa te decizi unde sa mergi pentru operatia de infrumusetare care iti va reda increderea in tine.