Meniu

Blefaroplastie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pleoapele cazute reprezinta o problema cu care multe persoane, femei si barbati, se confrunta, mai ales dupa o anumita varsta, dar o operatie de blefaroplastie, in Ploiesti, in clinicile si cabinetele de chirurgie plastica, este o solutie moderna si eficienta.

Citeste acest articol pentru a afla unde te poti adresa pentru o astfel de operatie estetica, in Ploiesti, care sunt tarifele percepute atat pentru interventia sub anestezie locala, cat si pentru cea sub anestezie generala!

Care este pretul pentru o blefaroplastie in Ploiesti

Pretul pentru o blefaroplastie efectuata in Ploiesti este diferit de la clinica la clinica, dupa cum poti sesiza si din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie
Rating
Website
Clinica Roua
Clinica-Verificata
800-1.000 Euro
 • Pret Blefaroplastie superioara 800-1.000 Euro
 • Medici cu o bogata experienta in chirurgia plastica
 • Clinica moderna
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
 • Diverse interventii estetice chirurgicale si non-chirurgicale
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Ortest Med
500-800 Euro
 • Pret Blefaroplastie superioara 500-800 Euro
 • Oferta variata de servicii chirurgicale si nechirurgicale estetice
 • Chirurgi plasticieni cu experienta
 • Preturi decente
 • Echipamente moderne
 • Atmosfera relaxanta
 • Consiliere
Medlife
800-1.000 Euro
 • Pret Blefaroplastie superioara 800-1.000 Euro
 • Numeroase servicii de chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva
 • Blefaroplastie inferioara si superioara
 • Chirurgi plasticieni cu experienta
 • Organizare deficitara
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici cu operatii de blefaroplastie in Ploiesti

Descopera, in continuare, care sunt cele trei clinici si cabinete din Ploiesti in care medicii efectueaza interventii de blefaroplastie superioara si/sau inferioara:

1. Clinica Roua

Clinica Roua este o prima optiune pentru interventiile de blefaroplastie in Ploiesti. Unitatea medicala este situata la doar cinci minute de Ploiesti si ofera servicii numeroase de chirurgie: plastica, estetica si reconstructiva, oncologica, proctologie, flebologie. In plus, este singurul centru din Prahova in care se abordeaza bariatric si reconstructiv obezitatea. Echipa medicala are experienta vasta in domeniile in care activeaza. Operatiile de blefaroplastie sunt realizate de dr. Otilia Racasan, medic primar chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva si doctor in stiinte medicale, si de catre dr. Victor Ioan Popa, cu aceeasi specializare.

Pretul pentru o blefaroplastie de pleoapa superioara este de 800 de euro (cu anestezie locala) sau 1.000 de euro (cu anestezie generala). Pentru pleoapele inferioare, tarifele sunt de 1.200 de euro, cu anestezie locala, si de 1.500 de euro, cu anestezie generala si mid face lift. O interventie la ambele pleoape costa 2.500 de euro (cu anestezie locala) sau 3.000 de euro (cu anestezie generala si lifting de pometi.

Unii dintre pacientii acestei clinici o recomanda pentru serviciile de calitate, conditiile foarte bune si pentru profesionalismul medicilor. Sunt cateva persoane care sustin ca desi au pasit cu teama in clinica avand in vedere interventia chirurgicala pe care urmau sa o efectueze, au descoperit in scurt timp ca echipa de profesionisti merita toata increderea si ca siguranta pacientilor este un cuvant de ordine. Sunt insa si cateva nemultumiri manifestate de pacienti la adresa personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Roua
Vezi Pareri

2. Ortest Med

In clinica de chirurgie estetica si ortopedie Ortest Med din Ploiesti specialistii au ani buni de experienta si realizeaza interventii cu grad diferit de complexitate, printre care si de blefaroplastie. In demersurile de a le oferi pacientilor cele mai bune servicii, in acord cu necesitatile si preferintele lor, specialistii sunt ajutati de echipamente si materiale moderne si performante. Clinica a fost inaugurata in anul 2003 si pune la dispozitie o paleta vasta de servicii estetice, de la blefaroplastii, la chirurgia barbiei, a nasului, a pometilor, a sanilor, a urechilor, plastie abdominala, transplant de par si multe altele. Operatiile de blefaroplastie se realizeaza atat la pleoapele inferioare, cat si la cele superioare, prin anestezie locala sau generala.

Pretul pentru o blefaroplastie superioara sau inferioara cu anestezie locala este de 500 de euro, iar tariful pentru o blefaroplastie superioara sau inferioara cu anestezie generala este de 800 de euro.

Medicii de la aceasta clinica din Ploiesti sunt apreciati in review-urile din mediul online, in care oamenii vorbesc despre calitati precum: profesionalism, experienta si rezultate de buna calitate. Unii spun chiar ca aceasta clinica este una model, cu o atmosfera placuta si cu preturi decente. Sunt si cateva persoane care nu au fost multumite de rezultate.

3. Medlife

In cadrul departamentului de chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva de la Spitalul Medlife-Lotus din Ploiesti se realizeaza si operatii de blefaroplastie. Pe langa aceste interventii, echipa de chirurgi plasticieni mai efectueaza si: abdominoplastii, lifting facial, lifting mamar, mamoplastii, lipoaspiratie, brahioplastii si multe alte operatii estetice, precum si proceduri nechirurgicale de corectie si reintinerire.

Pretul pentru o blefaroplastie superioara sau inferioara porneste de la 800 de euro, cu anestezie locala si de la 1.000 de euro pentru o blefaroplastie cu anestezie generala.

In privinta calitatii serviciilor spitalului Lotus, opiniile pacientilor sunt impartite. Unii spun ca organizarea este slaba, ca preturile sunt foarte mari pentru ceea ce ofera si ca staff-ul de la receptie este nepregatit si nu are un comportament adecvat fata de clienti. Sunt si persoane multumite de experienta traita aici, care spun ca vor reveni la nevoie, avand in vedere ca medicii sunt buni si implicati.

Concluziile noastre

Daca te-ai hotarat sa iei atitudine in privinta pielii lasate din preajma pleoapelor, poti efectua o blefaroplastie in Ploiesti. In acest municipiu, sunt trei clinici si cabinete cu servicii de chirurgie plastica si estetica, in care isi desfasoara activitatea medici cu rezultate bune in cazul acestei operatii. Tot ce trebuie sa faci este sa te decizi la ce medic sa beneficiezi de aceasta operatie si sa te programezi la clinica in care acesta activeaza, astfel incat sa te simti ca esti „pe maini bune” si ca rezultatele vor fi cele pe care ti le doresti.