Meniu

Blefaroplastie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Excesul de piele din zona pleoapelor si aspectul imbatranit cauzat de pielea lasata din jurul ochilor pot fi corectate prin operatia de blefaroplastie, Sibiu fiind unul dintre orasele mari are Romaniei care gazduiesc un numar mare de clinici specializate in chirurgie plastica.

Daca te afli printre persoanele care isi doresc sa faca blefaroplastie la pret accesibil in Sibiu, continua sa citesti articolul pentru a vedea care sunt clinicile unde poti beneficia de un raport bun calitate-pret si de rezultate conform asteptarilor.

Unde se poate face operatia de blefaroplastie in Sibiu?

Locuiesti in Sibiu si vrei sa faci blefaroplastie? Tabelul de mai jos surpinde numele medicilor si clinicilor care nu trebuie sa lipseasca din lista ta de optiuni si care se bucura de o reputatie foarte buna in randul pacientilor din mai multe zone ale tarii si nu numai:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie
Rating
Website
Dr. Harceaga
Clinica-Verificata
900 Euro
 • Tarif Blefaroplastie superioara 900 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate peste nivelul asteptarilor
 • Profesionalism, atentie la detalii si implicare
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Echipa amabila
Misan Med
1.000
 • Tariful interventiei de Blefaroplastie porneste de la 1.000 Euro
 • Act medical de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti si dedicati meseriei
 • Personal auxiliar amabil
 • Curatenie si aparatura ultramoderna
 • Raport bun calitate-pret
 • Cativa pacienti spun ca programarile nu se respecta
Esthetic Vision
710 Euro
 • Tarif Blefaroplastie superioara 710 Euro
 • Servicii calitative
 • Diversitate de proceduri
 • Medici cu experienta
 • Personal amabil
MedLife
845 Euro
 • Tarif Blefaroplastie superioara 845 Euro
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Profesionalism, amabilitate si implicare
 • Spital ingrijit si bine dotat
 • Tehnologii avansate
 • Decalaj intre programari
 • Unii pacienti considera preturile ca fiind prea mari
Med Elite
1.000 Euro
 • Tariful interventiei de Blefaroplastie porneste de la 1.000 Euro
 • Servicii de calitate
 • Rezultate bune
 • Profesionalism si amabilitate
 • Diversitate de proceduri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Blefaroplastie in Sibiu: cat costa operatia si cum alegi o clinica?

Blefaroplastia este procedura prin care se elimina tesuturile in exces din zona pleoapelor superioare si/sau inferioare, operatia fiind disponibila in cadrul mai multor clinici moderne din Sibiu.

Factorii de care trebuie sa tii cont in alegerea unei clinici sunt nu numai raportul calitate-pret, ci si experienta medicului, atitudinea personalului si conditiile din clinica. In continuare, iti prezentam clasamentul celor mai bune clinici si cateva detalii despre activitatea celor mai apreciati medici:

1. Dr. Olimpiu Harceaga

Un nume de referinta in domeniul chirurgiei plastice, dr. Olimpiu Harceaga reprezinta optiunea de top a pacientilor din Sibiu care intentioneaza sa apeleze la blefaroplastie. Cu specializare atat in chirurgie plastica, dar si in dermatologie, medicul are un parcurs academic si profesional remarcabil. Acesta si-a consolidat experienta si cunostintele in cadrul stagiilor de pregatire efectuate in strainatate, precum si in cadrul spitalului John Radcliffe Hospital, parte a Oxford University Hospitals, unde a lucrat ca rezident. De asemenea, a participat la cursuri si congrese din domeniul sau de activitate, a obtinut burse si a publicat mai multe lucrari stintiifice. Ramane la curent cu cele mai noi tehnici de tratament prin colaborarea cu anumite clinici din Londra si prin legatura cu experti in chirurgia estetica.

Blefaroplastia simpla de pleoapa superioara costa 900 de euro, iar tariful pentru blefaroplastia de pleoapa inferioara variaza intre 2.200 si 3.000 euro.

Pacientii care si-au impartasit pe internet experienta in urma colaborarii cu dr. Olimpiu Harceaga se declara foarte multumiti de rezultatele obtinute, despre care spun ca depasesc asteptarile. Acestia ii atribuie medicului numeroase calitati, printre care profesionalismul, rabdarea, implicarea, amabilitatea si atentia la detalii. Medicul are experienta vasta, ofera toate informatiile necesare si sfaturi utile. Comunicarea medic-pacient este foarte buna, iar intreaga echipa a acestuia este laudata.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Olimpiu Harceaga
Vezi Pareri

2. Misan Med

In randul clinicilor de top din Sibiu pe care le poti alege pentru blefaroplastie se afla si Misan Med, unde primeaza calitatea actului medical si siguranta pacientului. Se ofera o gama variata de servicii medicale, puse la dispozitie de o echipa formata din medici specialisti. Investitiile in aparatura moderna au reprezentat dintotdeauna o prioritate in aceasta clinica, echipamentele si tehnica medicala contribuind la succesul interventiilor. In componenta clinicii exista 28 de cabinete, iar obiectivul sau este de a continua sa se extinda.

La Misan Med, pretul pentru operatia de blefaroplastie porneste de la 1.000 euro.

Serviciile din aceasta clinica sunt de inalta calitate, iar numerosi pacienti o recomanda. Acestia spun ca medicii sunt profesionisti, atenti la nevoile pacientilor, dedicati meseriei si prompti. Personalul de la receptie este amabil, primitor si rabdator. Clinica este moderna si sunt apreciate curatenia, precum si aparatura ultramoderna din dotare. Raportul calitate-pret este excelent, acesta fiind un alt motiv pentru care pacientii considera Misan Med ca fiind o clinica de top. Desi cele mai multe recenzii sunt pozitive, exista cativa pacientii care noteaza ca dezavantaj organizarea clinicii, mentionand ca programarile nu se respecta.

3. Esthetic Vision

Blefaroplastia este una dintre numeroasele proceduri disponibile la Esthetic Vision, clinica de chirurgie estetica din Sibiu. Activitatea este coordonata de catre dr. Alina Helgiu, medic primar in chirurgie plastica si estetica. Avand un parcurs profesional complex, experienta sa este sustinuta de participarea la o multitudine de conferinte si congrese nationale si internationale. A publicat si prezentat mai multe lucrari stiintifice, iar cunostintele din domeniul medical au fost consolidate in cadrul unor cursuri de pregatire profesionala.

La Esthetic Vision, blefaroplastia superioara costa 710 euro, iar blefaroplastia inferioara 915 euro.
Majoritatea pacientilor sunt multumiti de rezultatele obtinute. Serviciile sunt calitative si diversificate, iar medicii au experienta si lucreaza cu profesionalism. Medicii si asistentele sunt apreciati pentru pregatire, amabilitate si orientarea catre pacient.

4. Polisano MedLife

Persoanele care locuiesc in Sibiu sau in apropiere si sunt interesate de blefaroplastie, pot alege Spitalul Polisano MedLife. Oferind o gama variata de proceduri chirurgicale din sfera esteticii, echipa medicala din cadrul acestei clinici stabileste conduita terapeutica personalizata pentru fiecare pacient, punand in prim-plan starea de sanatate, precum si dorintele acestuia. Spitalul face parte din sistemul medical MedLife, a carui prezenta este consolidata pe tot teritoriul Romaniei. Inceputurile clinicii Polisano MedLife in Sibiu dateaza inca din anii ’90, in prezent integrand tehnologii si aparatura moderna ce garanteaza calitatea serviciilor.

La aceasta clinica, blefaroplastia superioara costa 845 euro. Pentru blefaroplastie inferioara, pretul este de 1.090 euro.

Calitatea serviciilor medicale de la Polisano MedLife este foarte buna, conform pacientilor care si-au exprimat parerea in mediul online. Spitalul este ingrijit, bine dotat si se folosesc tehnologii avansate. Cu o atitudine pozitiva, personalul este rabdator, amabil si implicat, dand dovada de profesionalism. Exista si cateva aspecte mai putin favorabile mentionate de unii pacienti, printre care timpul lung de asteptare si preturile mari.

5. Med Elite

Topul celor mai bune optiuni de clinici de chirurgie plastica din Sibiu este completat de Med Elite, unde echipa medicala pune la dispozitia pacientilor programe individualizate de tratament. Lista de servicii include numeroase proceduri din sfera chirurgiei estetice, inclusiv interventii complexe. Personalul foloseste tehnici moderne pentru a aduce la realitate viziunea pacientului si prioritizeaza calitatea inalta a serviciilor.

Pentru blefaroplastie, pretul porneste de la 1.000 euro.

Momentan, nu foarte multi pacienti au scris despre experienta lor la aceasta clinica. Dintre cei care au facut-o, majoritatea se declara multumiti de calitatea serviciilor. Calificativele maxime denota ca au obtinut rezultatele dorite.

Concluzii

Persoanele care aleg Sibiu pentru blefaroplastie sau pentru alte interventii estetice vor observa ca in acest oras sunt localizate numeroase clinici, renumite pentru raportul bun calitate-pret si pentru faptul ca gazduiesc medici cu experienta vasta in domeniul chirurgiei plastice si estetice.

Pregatirea medicilor, corectitudinea tarifelor si folosirea aparaturii de ultima generatie sunt cerintele in functie de care trebuie sa iei o decizie atunci cand vrei sa beneficiezi de o interventie estetica.