Meniu

Chirurgie vasculara Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Principala curiozitate a pacientilor este cand ar fi cel mai bine sa consulte un medic specializat in chirurgie vasculara in Constanta. Ei bine, exista mai multe simptome care pot indica necesitatea unei consult de specialitate, printre ele numarandu-se si durerile in timpul mersului, insuficienta venoasa, care poate acuza aparitia edemului sau picioarele umflate. De asemenea, exista anumite boli care se pot dezvolta silentios si care pot duce la complicatii severe, cum ar fi ateromatoza carotidiana si anevrismul de aorta, care se descopera, de cele mai multe ori, intamplator in cadrul unei ecografii de rutina sau la un CT de abdomen. Daca nu sunt tratate in timp util, sanatatea per total ar putea sa-ti fie pusa in pericol, situatie pe care cel mai bine ar fi sa o eviti, mergand la o consultatie de specialitate cel putin o data pe an. Daca esti predispus la manifestarea bolilor cardiovasculare, repeta investigatiile recomandate de medic ori de cate ori este nevoie. 

Daca si tu locuiesti in Constanta, dar nu stii exact care sunt unitatile medicale la care poti apela, iti recomandam sa citesti in continuare. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta un top 5 al celor mai frecventate institutii medicale din orasul tau pe care le poti lua in considerare. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte.

Cat costa o consultatie de chirurgie vasculara in Constanta? 

Daca esti interesat sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in chirurgie vasculara in Constanta si vrei sa fii la curent si cu preturile practicate iti recomandam sa parcurgi tabelul de mai jos. In cadrul acestuia, vei descoperi atat care sunt tarifele aplicate, cat si care sunt denumirile Clinicilor pe care le poti lua in considerare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Aqua Clinic
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Interactiune medic pacient reusita
 • Investigatii precise
 • Servicii de calitate
 • Buna pregatire
 • Plan eficient de tratament
 • Medic primar in chirurgie vasculara
CardioOrto Clinic
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Rezultate excelente
 • Investigatii precise
 • Medic conferentiar universitar in chirurgie vasculara
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Clinica moderna
 • Curatenie impecabila
Dr. Viorel Ispas
330 Ron
 • Pret Consultatie 330 Ron
 • Grad ridicat de empatie
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi performante
 • Plan personalizat de tratament
 • Diagnosticare corecta
 • Atmosfera prietenoasa si pozitiva
Dr. Andrei Cotirla
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Profesionalism si experienta vasta
 • Servicii de calitate
 • Amabilitate si empatie
 • Aparaturi moderne
 • Diagnostic corect
 • Solutii personalizate
 • Atmosfera primitoare
Ovidius Hospital
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Tratament personalizat
 • Medici primari in chirurgie vasculara
 • Atmosfera prietenoasa
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in chirurgie vasculara in Constanta

Inainte de a merge la o clinica de chirurgie vasculara in Constanta, cel mai bine ar fi sa te documentezi cu atentie in legatura cu medicii care isi desfasoara activitatea in cadrul sau, dar si cu echipamentele folosite. Cu cat echipamentele sunt mai noi si mai performante, cu atat actul medical desfasurat va fi unul mai eficient. Asigura-te ca unitatea medicala la care vei merge iti va asigura toate conditiile necesare pentru a primi tratamentul corect. Pentru ca noi vrem sa-ti simplificam aceasta munca de documentare, in cele ce urmeaza iti prezentam topul cu cele cinci clinici promise anterior in articol. Iata care sunt informatiile pe care trebuie sa le cunosti despre fiecare unitate medicala in parte:

1. Aqua Clinic

Aqua Clinic este o unitate medicala cu specific multidisciplinar din Constanta la care poti apela cu incredere daca esti in cautarea unui medic specializat in chirurgie vasculara. Departamentul acestui domeniu este reprezentat de doua cadre medicale profesioniste si bine pregatite, care iti vor asigura un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura, astfel incat procesul de vindecare sa functioneze ireprosabil. Dr. Dragos Moraru, medic specialist si dr. Diler Ramazan, medic primar sunt medicii care te vor consulta si indruma corect catre un tratament adecvat. Avand acces la echipamente si aparaturi de ultima generatie, toate investigatiile si serviciile medicale decurg eficient, avand ca scop insanatosirea pacientului, indiferent cat de severa este afectiunea cu care se confrunta. 

Pretul practicat pentru o consultatie de chirurgie vasculara este intre 250-300 lei. 

Majoritatea celor care au apelat la serviciile clinicii mentionate anterior sunt incantati de actul medical desfasurat, acestia avand parte de o interactiune reusita cu personalul. Avand in vedere ca unitatea dispune de toate aparaturile necesare, atat investigatiile, cat si serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile. In cadrul departamentului de chirurgie vasculara isi desfasoara activitatea medici cu o buna pregatire in domeniu care reusesc sa asigure, de asemenea, si un plan eficient de tratament. 

Vezi parerile pacientilor despre Aqua Clinic
Vezi Pareri

2. CardioOrto Clinic

CardioOrto Clinic este o clinica privata din Constanta, care asigura tratamente eficiente si o recuperare rapida pentru pacientii cu afectiuni de chirurgie vasculara. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea conf. univ. dr. Marta Budu, medic primar in chirurgie vasculara, doctor in stiinte medicale. Aceasta a studiat in cadrul Universitatii Ovidius din Constanta la Facultatea de Medicina, urmand ca ulterior sa isi desfasoare activitatea la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Constanta in cadrul clinicii de chirurgie cardiovasculara. Are o experienta de peste 24 de ani, iar, in prezent, a ocupat functia de conferentiar universitar. Printre serviciile de specialitate pe care le asigura se numara si: consultul de chirurgie vasculara, scleroterapia varicelor si venectaziilor, tratamentul piciorului diabetic si tratamentul ulcerului varicos-venos. Avand la dispozitie dispozitive de inalta performanta, actul medical desfasurat este corect si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie vasculara este de 350 lei. 

Clinica medicala a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, acestia fiind incantati de actul medical desfasurat, dar si de felul in care au fost tratati. Rezultatele obtinute sunt excelente, investigatiile efectuate sunt precise, datorita aparaturilor si echipamentelor moderne, iar tratamentul recomandat este unul personalizat in functie patologiile pacientului. Atmosfera este, de asemenea, primitoare, iar clinica moderna si curata. 

3. Dr. Viorel Ispas

Dr. Viorel Ispas este medic specialist in chirurgie vasculara in Constanta, avand competenta si capacitatea de a asigura tuturor pacientilor un act medical de calitate. De asemenea, acesta este si asistent universitar la catedra de anatomie in cadrul Facultatii de Medicina din Universitatea Ovidius, Constanta, fiind astfel la curent cu cele mai noi informatii medicale. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: administrarea substantei pentru scleroterapia pentru varice, consultatie de specialitate, control de specialitate, excizie tumora tesut celular subcutanat, extragere fire sutura, incizie, evacuare, debridare si drenaj, indice glezna sau brat, toaleta chirurgicala si pansament complex. Pentru ca acesta are la dispozitie unele dintre cele mai moderne aparaturi, serviciile mentionate anterior sunt efectuate cu precizie. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie vasculara este de 330 lei. 

Medicul a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, acesta dand dovada de o empatie iesita din comun. Pe langa buna sa pregatire si competenta de a intreprinde un act medical ireprosabil, medicul are la dispozitie si aparaturi performante, prin intermediul carora diagnosticarea este intotdeauna corecta. Acest lucru contribuie semnificativ la elaborarea unui plan personalizat de tratament. In plus, acesta reuseste sa asigure o atmosfera prietenoasa si pozitiva pentru fiecare pacient in parte. 

4. Dr. Andrei Cotirla

Dr. Andrei Cotirla este medic specialist in chirurgie vasculara in Constanta, competent in aplicarea unui act medical corect si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Pentru ca se afla in relatii contractuale cu CAS, pacientii asigurati care apeleaza la ajutorul sau au sansa de a beneficia de un consult de specialitate gratuit. Medicul pune in aplicare cu profesionalism tratamente specifice chirurgiei vasculare, dar si pansarea si ingrijirea plagilor, astfel incat pacientul sa se bucure de o recuperare rapida. Pentru ca are la dispozitie echipamente si dispozitive moderne, medicul reuseste sa asigure pacientilor toate serviciile si ingrijirile medicale de care au nevoie. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie vasculara este de 220 lei. 

Profesionalismul, experienta vasta, calitatea serviciilor desfasurate si amabilitatea sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le apreciaza atunci cand apeleaza la ajutorul medicului. In cadrul cabinetului sau individual, exista aparaturi si dispozitive moderne prin intermediul carora pacientii reusesc sa beneficieze de un diagnostic corect, dar si de o solutie personalizata. In plus, majoritatea celor care au apelat la serviciile medicului chirurg s-au declarat multumiti.

5. Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital este un spital privat cu activitate multidisciplinara din Constanta catre care pacientii si in dreapta atentia cu incredere atunci cand se confrunta cu probleme de chirurgie vasculara. Departamentul medical este reprezentat de medici cu o buna pregatire, printre care merita mentionati urmatorii: dr. Madalina Corici, dr. Marius Militaru, dr. Radu Vasilescu, asist. univ. dr. Viorel Ispas, medici primari, asist. univ. dr. Radu Adrian Nitu, dr. Dragos Moraru, dr. Emil Oclei, dr. Ion Craciun si dr. Laura Vexler, medici specialisti. Printre serviciile pe care le asigura sunt consultatia de specialitate, diagnosticarea corecta in urma investigatiilor efectuate si aplicarea unui plan corect de tratament adaptat in functie de fiecare pacient in parte. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie vasculara este de 300 lei sau gratuit pentru pacientii asigurati. 

In cele peste patru sute de recenzii postate in mediul online, majoritatea celor care au apelat la ajutorul unitatii medicale s-au declarat multumiti de modul in care au fost tratati. Spitalul privat dispune de echipamente si aparaturi de ultima generatie prin intermediul carora pacientii reusesc sa isi trateze cu brio problemele de sanatate de care sufera. Departamentul de chirurgie vasculara este reprezentat de medici primari si specialisti, fiecare in parte avand competenta necesara de a desfasura un act medical ireprosabil. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Concluzii

Stim ca vrei sa beneficiezi de un act medical corect si adaptat in functie de necesitatile tale, motiv pentru care unitatile medicale specializate in chirurgie vasculara in Constanta pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie. Constanta este un oras cu un potential medical ridicat, asa ca te incurajam sa iti indrepti atentia catre aceste clinici unde vei avea parte de o diagnosticare corecta, dar si de un plan eficient de tratament adaptat in functie de patologiile de care suferi. Nu amana vizita la medic si fii intotdeauna in alerta cand vine vorba de sanatate.