Meniu

Chirurgie vasculara Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multi dintre pacienti amana consultatia la cabinetul de chirurgie vasculara in Galati pentru a discuta cu medicul de specialitate, de teama ca acesta le-ar putea recomanda o procedura chirurgicala. Cu toate acestea, medicul chirurg este persoana cea mai in masura sa asigure un diagnostic corect, avand competenta si buna pregatire in domeniu de a depista rapid si eficient cauzele problemelor pe care pacientii le-ar putea experimenta. Din fericire, in prezent, multe dintre procedurile chirurgicale desfasurate in cadrul departamentului de chirurgie vasculara sunt efectuate cu aparaturi si echipamente moderne, care asigura rapiditate, eficienta si o recuperare rapida. Daca inainte pacientii erau nevoiti sa astepte saptamani intregi inainte de a-si relua activitatea obisnuita, in prezent lucrurile sunt mult mai optimiste, acestia reusind sa se recupereze in doar cateva zile de la interventie. Asa ca, interventiile chirurgicale desfasurate in cadrul acestui departament nu ar trebui sa mai fie privite cu o teama atat de puternica. 

Daca si tu locuiesti in Galati si esti in cautarea unui medic specializat in chirurgie vasculara care sa te diagnosticheze corect si trateze eficient, iti recomandam sa citesti in continuare si sa descoperi in randurile de mai jos care sunt concret clinicile pe care le poti lua in considerare si care se afla chiar in orasul tau.

Cat costa o consultatie de chirurgie vasculara in Galati?

Inainte de a merge la un cabinet de chirurgie vasculara din Galati, cel mai bine ar fi sa te informezi cu privire la mai multe aspecte ale unitatii respective, printre care se numara si tarifele practicate pentru consultatiile de specialitate. Din fericire, in cele ce urmeaza, iti vom afisa un tabel in care vei avea acces la informatii despre tarife, rating si denumirile clinicilor din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Maycor
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Buna pregatire
 • Aparaturi moderne
 • Investigatii precise
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Atmosfera primitoare
 • Clinica moderna
 • Curatenie impecabila
ROR Clinic
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Interactiune medic-pacient reusita
 • Profesionalism si amabilitate
 • Personal medical profesionist
 • Atentie la detalii si empatie
 • Diagnosticare corecta
 • Rezultate remarcabile
 • Curatenie impecabila
Remenix
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici amabili
 • Echipamente de o performanta inalta
 • Investigatii precise
 • Plan personalizat de tratament
 • Respectarea programarilor
 • Clinica moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in chirurgie vasculara in Galati

Iti e teama ca medicul de chirurgie vasculara din Galati la care apelezi ar putea sa nu iti asigure un diagnostic corect? Este complet firesc sa ai astfel de confuzii, mai ales atunci cand nu cunosti atat de bine clinica la care urmeaza sa mergi. Pentru a elimina orice urma de confuzie, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta cele trei clinici din orasul tau pe care le poti lua in considerare si unde vei primi ingrijirile medicale necesare. Afla, de asemenea, cat de bine pregatite sunt echipele de medici, dar si cat de moderne sunt aparaturile folosite:

1. Centrul Maycor

Centrul Maycor este o unitate medicala din Galati care desfasoara o activitate multidisciplinara, in cadrul careia este inclusa si chirurgia vasculara. Daca optezi pentru aceasta unitate medicala, vei face cunostinta cu dr. Iulian Dani Mocanu, medic primar in chirurgie cardiovasculara sau cu prof. dr. Mircea Patrut, medic primar in chirurgie vasculara si cardiovasculara care isi desfasoara in prezent activitatea si la spitalul Angiomedica din Bucuresti. Printre afectiunile care pot fi tratate cu profesionalism se numara si: boala obstructiva arteriala periferica, anevrismala arteriala, carotidiana, arterosclerotica, tromboza venoasa profunda, varice, insuficienta venoasa cronica. Medicii sunt specializati in aplicarea tratamentului chirurgical, acesta fiind intotdeauna excelent multumita aparaturilor si echipamentelor performante care se afla in cadrul acestei unitati medicale. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie vasculara este de 300 lei. 

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive datorita faptului ca echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, dar si datorita faptului ca aparaturile pe care medicii le folosesc sunt ireprosabile. Astfel, investigatiile sunt precise, interventiile chirurgicale reusite, astfel incat vindecarea pacientului sa fie sigura si eficienta. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar clinica moderna si curata. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Maycor
Vezi Pareri

2. ROR Clinic

O alta unitate medicala din Galati catre care iti poti indrepta atentia este ROR Clinic, in cadrul careia exista urmatoarele specialitati: cardiologie, dermatovenerologie, reumatologie, neurologie, ecografie, chirurgie generala si chirurgie vasculara. In cadrul ultimului departament isi desfasoara activitatea dr. Raluca Dana Popa, medic primar in chirurgie vasculara, care se ocupa cu tratarea tuturor afectiunilor sistemului circulator, prevenind aparitia bolilor cardiovasculare si a problemelor circulatorii, cum ar fi ateroscleroza, anevrismele si trombozele. Un punct pro al acestei unitati medicale este ca detine doar aparaturi si echipamente performante cu ajutorul carora medicul reuseste sa stabileasca un diagnostic corect, dar si sa puna in aplicare un tratament corespunzator fie el medicamentos sau chirurgical. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie vasculara este de 280 lei. 

Profesionalismul, amabilitatea, atentia la detalii si empatia sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le apreciaza si le remarca atunci cand interactioneaza cu personalul medical. Multi dintre acestia sunt multumiti de faptul ca sunt diagnosticati corect, dar si tratati in mod corespunzator prin intermediul unor aparaturi in care s-au investit sume considerabile de bani. Astfel, rezultatele obtinute sunt intotdeauna remarcabile. De asemenea, clinica este moderna si de o curatenie impecabila.

3. Remenix

Remenix este o clinica de imagistica medicala din Galati in cadrul careia se desfasoara si consultatii de chirurgie vasculara pentru pacientii care se confrunta cu diverse probleme de sanatate. In aceasta sectie medicala, isi desfasoara activitatea un medic cu o buna pregatire in domeniu, dr. Iulian Dani Mocanu, medic primar in chirurgie vasculara. Acesta are o experienta de peste 30 de ani in domeniu si este specializat si in chirurgie cardiovasculara, asigurand tuturor pacientilor posibilitatea de a se trata eficient intr-un cabinet de specialitate. Pentru ca are la dispozitie echipamente si aparaturi moderne, actul medical desfasurat este unul corect,  iar rezultatele obtinute in urma interventiilor chirurgicale sunt intotdeauna excelente. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de chirurgie vasculara este de 300 lei. 

Unitatea medicala este foarte apreciata de pacienti, datorita faptului ca fiecare beneficiaza de servicii de calitate, dar si de amabilitate din partea cadrelor medicale. Pentru ca se folosesc doar aparaturi si echipamente de o performanta inalta, investigatiile si serviciile practicate sunt corecte, ceea ce este de un real ajutor pentru medici, astfel incat sa elaboreze si un plan personalizat de tratament. De asemenea, se respecta si ora programarilor, aspect pentru care pacientii se declara a fi de-a dreptul multumiti. 

Concluzii

Esti din Galati si esti in cautarea unei clinici specializate in chirurgie vasculara, dar nu stii care unitate medicala este cea potrivita pentru tine? Atunci te incurajam sa apelezi la ajutorul celor trei unitati medicale prezentate anterior in articol, unde vei face cunostinta cu medici bine pregatiti, profesionisti si amabili. Nu amana programarea pentru consultatia de specialitate, pentru ca un diagnostic corect stabilit din timp te aduce mai aproape de un tratament adecvat si de o vindecare mai rapida.