Meniu

Varice Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In tratarea bolii varicoase, o operatie de varice in Baia Mare poate fi un pas necesar, daca te confrunti cu: dureri severe, stadiu avansat al bolii, ce nu mai raspunde la alte tratamente, complicatii precum tromboflebita, ulcer varicos sau o calitate a vietii redusa, din cauza umflaturilor si a senzatiei de greutate.

Daca ai nevoie de o astfel de interventie chirurgicala, in acest articol iti prezentam trei clinici din Baia Mare in care se afla medici chirurgi cu experienta ce realizeaza proceduri invazive sau minim invazive pentru a te ajuta sa-ti imbunatatesti calitatea vietii. Decizia pentru o interventie chirurgicala de eliminare a varicelor trebuie luata in urma unei evaluari amanuntite de catre medic, tinand cont de nevoile individuale ale pacientului si de stadiul bolii.

Cat costa o operatie de varice in Baia Mare?

Pretul unei operatii de varice variaza in Baia Mare, in functie de diversi factori. Tabelul de mai jos iti prezinta o lista cu tarifele ce se practica la cele mai importante clinici care dispun de un departament de chirurgie, in care se realizeaza tratamente pentru varice.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie varice
Rating
Website
Dr. Ionel Pop
Clinica-Verificata
800 Ron
 • Pret Operatie varice 800 Ron
 • Medic cu o vasta pregatire in domeniul bolii varicoase
 • Experienta formata in tara si in strainatate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Tratamente moderne, invazive si minim-invazive, pentru varice
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Cultura ulcer varicos cu antibiograma
 • Ecografii Doppler
Procto & Vein Clinic
500 Ron
 • Pretul Operatiei de varice porneste de la 500 Ron
 • Medic primar chirurg, cu o vasta experienta in tratarea varicelor si hemoroizilor
 • Competente in chirurgie laparoscopica avansata
 • Ecografie generala
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Stagii de perfectionare in Belgia si Franta
 • Comunicare eficienta intre medic si pacient
Policlinica Sf. Ioan
700 Ron
 • Pretul Operatiei de varice porneste de la 700 Ron
 • Medic chirurg cu experienta
 • Diverse tratamente pentru varice
 • Spitalizare de zi sau spitalizare continua
 • Aparatura medicala moderna
 • Servicii medicale utile pentru intreaga familie
 • Ecografie Doppler
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o operatie de varice in Baia Mare?

Iata care sunt cele trei clinici din Baia Mare unde poti efectua o operatie de varice!

1. Dr. Ionel Ciprian Pop

O prima optiune in Baia Mare, pentru o operatie de varice poate fi dr. Ionel Ciprian Pop, medic specialist chirurgie vasculara, membru al Societatii Europene de Chirurgie Vasculara si al General Medical Council din Marea Britanie, inca din anul 2010. Doctorul a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca in 2007 si s-a pregatit la Institutul Inimii „Nicolae Stancioiu” din aceeasi localitate. In Marea Britanie s-a perfectionat in cura prin radiofrecventa a bolii venoase cronice, pe care o practica si in Baia Mare cu un aparat de ultima generatie. Serviciile puse la dispozitie in acest cabinet sunt diverse si utile pacientilor cu diferite stadii ale bolii varicoase: consultatii si ecografii Doppler, scleroterapie, fotocoagulare, flebectomii, intrerupere a doua vene (VSI si VSE), cura vene varicoase prin metoda VNU (o procedura minim invaziva ce utilizeaza o sonda cu radiofrecventa, ce se introduce in vena afectata), cu anestezie locala, ligatura vene perforante, cultura ulcer varicos cu antibiograma.

Pretul unei operatii de varice (flebectomie) este de 800 de lei.  

Pacientii dr. Pop au notat in mediul online numeroase aprecieri la adresa sa, spunand ca este un specialist cu experienta, care stie sa comunice cu toti pacientii si sa le inspire incredere si profesionalism. Baimarenii s-au mai declarat multumiti si de varietatea tratamentelor pentru varice din aceasta locatie. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ionel Ciprian Pop
Vezi Pareri

2. Procto & Vein Clinic

Clinica Procto & Vein Clinic din Baia Mare ofera tratamente laser pentru varice si hemoroizi. Medicii de aici sunt specialisti cu experienta in chirurgia laparoscopica si au stagii de perfectionare in Franta si Belgia. Printre tratamentele efectuate se numara tratamentul endovenos al varicelor cu laser, precum si scleroterapie cu spuma ecoghidata. De asemenea, se efectueaza tratarea definitiva a ulcerului varicos prin tehnica Trans Luminal Occlusion of Perforator, precum si tratamentul varicelor de pe fata prin ablatia cu IPL sau radiofrecventa. Serviciile sunt asigurate de catre dr. Bogdan Tunas, medic primar chirurg, cu competente in chirurgie laparoscopica avansata si ecografie generala. Daca vrei sa te programezi aici, trebuie sa stii ca toate consultatiile se programeaza vinerea, iar interventiile se efectueaza sambata, in aceasta clinica privata din Baia Mare.

Pretul interventiilor pentru varice incep de la 500 de lei.

Despre dr. Tunas, de la clinica Procto & Vein Clinic din Baia Mare, oamenii spun ca este un medic valoros, un bun profesionist, care explica foarte clar diagnosticul si tratamentele, dovedind multa preocupare si respect pentru fiecare pacient. Posibilitatile de tratament sunt variate in aceasta clinica si de aceea baimarenii sunt de parere ca este un loc ideal pentru rezolvarea acestor probleme estetice si de sanatate.

3. Policlinica Sfantul Ioan 

Printre specialitatile medicale ale Spitalului si ale Policlinicii Sfantul Ioan se afla si chirurgia vasculara, unde poti beneficia de operatie de varice, daca ai primit recomandare pentru aceasta interventie in urma unei consultatii. Afectiunile ce se pot trata la acest departament sunt variate: tromboza venoasa acuta, malformatiile vasculare, boala arteriala periferica, boala varicoasa, afectiunile arterelor carotide, boala vasculara diabetica, ischemia acuta de membru. Printre interventiile chirurgicale efectuate se afla si crosectomia cu safenectomie si excizia pachetelor varicoase, care amelioreaza simptome precum inflamatia si durerea, imbunatatesc aspectul estetic si functionarea circulatiei sangvine. Inainte de interventii, principala investigatie recomandata de dr. Valer Marica Ripan, medic specialist chirurgie vasculara la acest spital, este ecografia Doppler venoasa ce face distinctia clara intre boala varicoasa si venectazii sau vene reticulare. In functie de tipul de interventie recomandata de medicul chirurg, se recurge la spitalizare continua sau spitalizare de zi. 

Tariful unei operatii de varice porneste de la 700 de lei.

Sunt persoane care recomanda cu incredere serviciile spitalului si ale policlinicii Sfantul Ioan, avand in vedere ca au fost multumite de modul profesionist in care au fost tratate aici. Pacientii spun ca medicii sunt bine pregatiti si comunicativi, iar personalul de la receptie este atent si amabil. Diversitatea serviciilor medicale, utile unei intregi familii, curatenia si aparatura moderna sunt alte lucruri de care baimarenii s-au declarat incantati. Sunt insa si pacienti care au notat cateva nemultumiri, cum ar fi ca nu se respecta programarile.

Concluziile noastre

Pentru o operatie de varice in municipiul Baia Mare te poti programa la oricare dintre aceste clinici. Medicii cu o vasta pregatire si experienta in acest domeniu, aparatura medicala moderna si performanta, precum si conditiile bune din aceste locatii sunt motive pentru a le lua in considerare.

Daca ai probleme cu varicele, primul pas este sa te programezi la o consultatie la un medic chirurg cu competenta in tratarea bolii varicoase. In cadrul acesteia, doctorul iti va recomanda metoda potrivita pentru tine, care poate varia de la scleroterapie, la ablatie cu laser sau interventii chirurgicale pentru ameliorarea simptomelor si eliminarea venelor varicoase.