Meniu

Varice Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca varicele isi fac aparitia mai mult in randul persoanelor cu varsta cuprinsa intre 30 si 40 de ani, situatie in care acestea trebuie sa opteze pentru operatie de varice? In Brasov, din fericire, exista suficiente unitati medicale spre care iti poti indrepta atentia si care te pot ajuta sa obtii rezultatele dorite. Statul mult in picioare, stilul de viata cuprins de stres si de agitatie, dar si factorii genetici sunt responsabili pentru dezvoltarea unei astfel de probleme de sanatate. Asa ca, atunci cand te confrunti cu senzatia de picioare grele si umflate, cel mai bine ar fi sa mergi la un consult ecografic pentru ca, desi varicele nu sunt vizibile cu ochiul liber in stadiul incipient, aparaturile performante reusesc sa identifice prezenta acestora in cazul in care exista. 

In Brasov, exista trei unitati medicale spre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa beneficiezi de un tratament adecvat stabilit de medicul specialist cu privire la venele varicoase cu care te confrunti. Citeste in continuare si fii la curent cu toate informatiile de care ai nevoie, inainte de a-ti face o programare la una dintre clinicile de mai jos.

Cat costa o operatie de varice in Brasov?

Este complet firesc sa iti doresti sa te documentezi atent cu privire la pretul operatiei de varice din Brasov. Tocmai de aceea, pentru a-ti simplifica munca, in cele ce urmeaza iti vom prezenta un tabel in care sunt incluse toate tarifele practicate pentru aceasta interventie chirurgicala. Parcurge-l cu atentie si afla care sunt si denumirile clinicilor la care iti recomandam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie varice
Rating
Website
Spitalul Clinicco
Clinica-Verificata
800 Euro
 • Pret Operatie varice 800 Euro
 • Interactiune medic-pacient reusita
 • Activitate ireprosabila
 • Rezultate remarcabile
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Tratament chirurgical adaptat
 • Atmosfera primitoare
 • Echipa medicala profesionista
S. Sf. Constantin
900 Euro
 • Pret Operatie varice 900 Euro
 • Interactiune medic pacient reusita
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Personal profesionist
 • Atmosfera primitoare
 • Clinica moderna
 • Nerespectarea programarilor
Medlife
1.000 Euro
 • Pret Operatie varice 1.000 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Implicare si atentie la detalii
 • Diagnostic corect
 • Echipamente moderne
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Programari decalate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in practicarea operatiei de varice in Brasov

Pentru ca vrem sa fii la curent cu cele mai importante informatii legate de clinicile din Brasov unde se pot efectua operatii de varice, in cele ce urmeaza iti prezentam un top 3 al celor mai frecventate si apreciate institutii medicale din orasul tau. In scurtele, dar cuprinzatoarele descrieri de mai jos, vei afla cat de bine pregatite sunt cadrele medicale, dar si cat de performante sunt aparaturile pe care le au la dispozitie pentru obtinerea unor rezultate remarcabile. Citeste cu atentie toate detaliile si afla care dintre clinicile de mai jos se potriveste cel mai bine cu asteptarile tale:

1. Spitalul Clinicco

Spitalul Clinicco este un spital privat din Brasov in cadrul caruia se desfasoara o multime de specialitati, printre care se numara si chirurgia vasculara, in cadrul careia vei descoperi o echipa medicala specializata in efectuarea operatiilor de varice. In cadrul acestui departament in care se desfasoara interventiile chirurgicale activeaza o echipa formata din medici cu buna pregatire. Printre acestia se numara si: dr. Lucian Narcis Filipescu, medic primar in chirurgie cardiovasculara si sef sectie chirurgie cardiovasculara alaturi de dr. Emanuela Ciobanu, medic specialist in chirurgie cardiovasculara. Dat fiind faptul ca medicii au posibilitatea de a folosi un echipament performant si aparaturi de ultima generatie, in mod clar si actul medical desfasurat este unul atent personalizat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. De asemenea, diagnosticarea este ireprosabila, iar rezultatele obtinute sunt pe masura asteptarilor. 

Pretul pentru operatia de varice este de 800 euro. 

In cele peste o suta de recenzii publicate in mediul online, pacientii se declara multumiti de interactiunea cu medicii, adaugand doar cuvinte de lauda cu privire la activitatea ireprosabila efectuata de personal. De asemenea, rezultatele obtinute sunt remarcabile, multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla la dispozitia medicilor, iar tratamentul chirurgical este adaptat in functie de nevoile fiecarui pacient in parte. 

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Clinicco
Vezi Pareri

2. Spitalul Sf. Constantin

Spitalul Sf. Constantin este un alt spital din Brasov care desfasoara o activitate multidisciplinara si care se adreseaza tuturor pacientilor care sunt in cautarea unor medici bine pregatiti in elaborarea operatiilor de varice. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand pacientilor toate conditiile pentru a primi tratamentul adecvat si pentru a se bucura de o viata sanatoasa. Din cadrul sau fac parte urmatorii: dr. Felix Farcas, medic specialist in chirurgie cardiovasculara, chirurgie vasculara si medic sef sectie chirurgie cardiovasculara, care se afla in relatie contractuale cu CAS si dr. Lucian Toma, medic primar in chirurgie vasculara. Pentru ca au la dispozitie aparaturi si echipamente moderne, pacientii au sansa de a beneficia de un act medical ireprosabil, dar si de un diagnostic corect pe baza caruia vor fi indrumati catre tratamente personalizate. 

Pretul pentru o operatie de varice este de 900 euro. 

Majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile spitalului Sf. Constantin se declara multumiti de interactiunea cu medicul, acesta acordand fiecarei persoane in parte posibilitatea de a se vindeca intr-un cadru de specialitate. Pentru ca doctorii au acces la aparaturi si echipamente de ultima generatie, toata lumea are posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect, dar si de un plan personalizat de tratament. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar clinica moderna. Cu toate acestea, au fost intampinate nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor. 

3. Medlife

Medlife Este o retea de sanatate care are sediul deschis si in Brasov, ceea ce inseamna ca pacientii au posibilitatea de a apela chiar in propriul oras la servicii medicale de calitate, dar si la operatii de varice efectuate de medici cu o buna pregatire in domeniu. Departamentul de chirurgie vasculara este reprezentat de medici cu o buna pregatire in practicarea interventiilor chirurgicale, astfel incat rezultatele obtinute sa fie unele ireprosabile, iar pacientul sa se insanatoseasca rapid. In ceea ce priveste interventiile pe care acestia le desfasoara, merita mentionate urmatoarele: revascularizarea deschisa a membrelor inferioare prin by-pass, tratament deschis si endovascular al anevrismelor de aorta, chirurgie carotidiana, cura chirurgicala si minim invaziva a varicelor cu laser endovenos sau radiofrecventa, chirurgia accesului vascular pentru pacientii dializati. De asemenea, pentru desfasurarea tuturor acestor interventii, se utilizeaza aparaturi si echipamente de o performanta inalta, astfel incat rezultatele obtinute sa fie unele excelente. 

Pretul aplicat pentru o operatie de varice este de 1.000 euro. 

Hyperclinica Medlife este apreciata de majoritatea pacientilor care au frecventat-o datorita serviciilor de inalta calitate de care au beneficiat. Echipa medicala este profesionista, amabila, implicata, atenta la detalii, aceasta avand, de asemenea, acces la aparaturi si echipamente moderne, astfel incat fiecare persoana sa primeasca tratamentul de care are nevoie, conform diagnosticului pe care l-a primit. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este suficient de implicat, iar programarile sunt decalate deseori. 

Concluzii

Ai luat hotararea de a face operatia de varice in Brasov, dar nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia? Nu-ti face nicio grija, in cele de mai sus ti-am prezentat trei clinici puternic frecventate si apreciate de pacienti, datorita echipelor medicale profesioniste care isi desfasoara activitatea intr-o maniera ireprosabila, dar si datorita dispozitivelor si aparaturilor moderne pe care le au la dispozitie. Nu mai amana vizita la cabinetul medicului de specialitate si afla concret cum poti scapa cat mai eficient si rapid de venele varicoase care, lasate netratate, ar putea avea un impact negativ asupra sanatatii tale generale.