Meniu

Varice Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele circulatorii, alterarea peretilor vaselor de sange afecteaza o mare parte a populatiei adulte din tara noastra si este nevoie acuta de specialisti in operatie varice, in Sibiu interventiile de acest tip efectuandu-se in clinici private de top din oras, dotate cu aparatura moderna. Vei gasi aici atat proceduri si tratamente de conservare, metode chirurgicale clasice, cat si metode minim invazive, cu tehnologie performanta.

Daca nu stii unde sa mergi pentru a-ti recapata calitatea vietii printr-o terapie eficienta pentru aceasta afectiune vasculara, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile, iar dupa lectura lui, vei putea alege cel mai bun centru medical pentru problemele tale de sanatate.

Cat costa o operatie de varice in Sibiu?

Inainte de a te decide sa apelezi la un chirurg vascular pentru o operatie de varice in Sibiu, ai nevoie sa stii in ce conditii se desfasoara aceasta si ce iti poate oferi clinica respectiva pentru un anumit tarif incasat. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale catre care ar trebui sa te indrepti, precum si preturile practicate pentru operatia de varice. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie varice
Rating
Website
Misan Med
Clinica-Verificata
1.000-1.500 Ron
 • Pretul Operatiei de varice variaza intre 1.000-1.500 Ron
 • Clinica la standarde europene
 • Personal profesionist si amabil
 • Aparatura de ultima generatie
 • Centru medical pentru intreaga familie
 • Timp de asteptare mare
MedClinic
900-1.400 Ron
 • Pretul Operatiei de varice variaza intre 900-1.400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Aparatura performanta
 • Interventii reusite
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru o operatie de varice in Sibiu?

Pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta atunci cand apelezi la o clinica pentru o operatie de varice in Sibiu, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea unitatilor medicale care dispun de acest serviciu. In sectiunea urmatoare vei gasi detalii despre standardele de lucru, competentele chirurgilor, dotarile cu aparatura medicala si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Misan Med

La Clinica Misan Med, pacientii pot accesa la sectia de chirurgie vasculara a centrului medical o operatie de varice sau un tratament prin una dintre metodele: interventie clasica, tratament endoluminal cu laser sau radiofrecventa al varicelor si scleroterapie. Poti conta aici pe experienta si competentele a trei medici bine pregatiti: conf. univ. dr. Victor Costache, medic primar chirurgie vasculara, dr. Radu Hulpus, medic specialist chirurgie vasculara, si dr. Antoaneta Donea, medic specialist chirurgie vasculara. Misan Med este o centru medical polivalent din Sibiu, in care locuitorii judetului pot beneficia de consultatii si tratamente in majoritatea specialitatilor medicinei, analize de sange si explorari imagistice, interventii chirurgicale, pediatrie, medicina muncii, in regim ambulatoriu sau cu spitalizare de zi. Clinica a fost infiintata in anul 2003 functionand initial cu un cabinet de medicina muncii, iar din 2012 si-a diversificat serviciile, oferind astazi diagnostic si tratament in peste 30 de specializari medicale.

Pretul unei operatii de varice in aceasta clinica variaza intre 1.000 si 1.500 de lei.

In general, pacientii tratati aici apreciaza ca Misan Med este o clinica la standarde europene, cu personal profesionist si amabil, medici cu experienta, aparatura de ultima generatie si un loc in care se pot rezolva problemele de sanatate ale intregii familii. Multi pacienti reclama faptul ca in cazul lor nu s-a respectat ora programarii si au avut mult de asteptat pana sa ajunga in cabinetul medicului.

Vezi parerile pacientilor despre Misan Med
Vezi Pareri

2. MedClinic

La MedClinic te poti adresa cabinetului de chirurgie vasculara pentru o operatie de varice prin metoda chirurgicala clasica sau printr-o metoda minim invaziva. Pentru cea din urma se utilizeaza metoda laserului endovenos, care consta in cateterizarea venei safena magna și introducerea fibrei laser prin interiorul venei pana la originea acesteia, si inchizand-o pe interior. Procedura dureaza aproximativ 30 minute si se realizeaza sub anestezie locala. MedClinic este un centru medical modern din Sibiu, dotat cu aparatura de ultima generatie, specializat in operatii varice hidrostatice, operatii hemoroizi, diagnostic si tratament de ginecologie, urologie si endocrinologie. 

Pentru o operatie de varice vei achita aici o suma cuprinsa intre 900 si 1.400 de lei, in functie de complexitate.

Pacientii recomanda serviciile de calitate ale clinicii, profesionalismul medicilor, dotarile cu echipamente performante, amabilitatea personalului si interventiile reusite. Pe de alta parte, lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor constituie un motiv de nemultumire in randul persoanelor care au lasat recenzii in mediul online.

Concluzii

Pentru o operatie de varice in Sibiu, te poti adresa unor clinici de top, cu servicii de chirurgie vasculara, dotate cu aparatura de ultima generatie si deservite de medici bine pregatiti, cu experienta. In ceea ce priveste metoda de efectuare a interventiei, poti beneficia aici, in functie de recomandarile specialistilor, atat de procedura clasica chirurgicala, cat si de metode moderne de tratament, cum ar fi tratamentul endovenos cu laser sau radiofrecventa si scleroterapia. 

Dupa lectura articolului de fata, despre clinicile din Sibiu in care este disponibila operatia de varice, cu siguranta iti va fi mai usor sa alegi centrul medical care sa iti satisfaca in mod optim nevoile de ingrijire medicala si sa iti asigure o interventie reusita.