Meniu

Parodontologie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cei care vor sa-si faca o idee clara in privinta consultatiei cu un expert in parodontologie in Craiova, vor trebui mai intai sa afle care sunt cele mai frecventate clinici din oras. Exista mai multe motive care-i determina pe pacienti sa se intoarca la o clinica, de la amabilitatea celor care s-au ocupat de cazul lui, la aparatura performanta si chiar si varietatea serviciilor.

Daca nu este tratata la timp, gingivita poate pune in pericol sanatatea oamenilor, iar vizita la o clinica in care exista servicii de parodontologie, precum sunt cele din Craiova, o sa fie cea mai buna optiune pe care pacientii o au la dispozitie. In caz contrar, se vor confrunta cu boala parodontala si cu alte consecinte nedorite.

Cat costa serviciile de parodontologie in Craiova?

Pentru multi oameni, bugetul poate fi factorul decisiv atunci cand vine vorba de alegerea unui specialist in parodontologie din Craiova in favoarea altuia, asa ca preturile nu trebuie niciodata trecute cu vederea. Folosindu-se de informatiile din tabelul de mai jos, pacientii isi vor face o idee despre costul unei consultatii cu parodontograma la o clinica din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Dent Priority
1 Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Clinica la standarde internationale
 • Amplasare centrala in oras
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Tratamente eficiente
 • Lipsa durerii
 • Ambient placut si primitor
CriniDent
2
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura moderna
 • Personal specializat
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Mediu prietenos
Dent Estet
3
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura moderna
 • Tratamente premium la standarde internationale
 • Echipa medicala supraspecializata
 • Gama variata de servicii
Dinti Fericiti
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura moderna de ultima generatie
 • Echipa formata din profesionisti
 • Preturi accesibile
 • Conditii sigure de igiena
 • Atitudine prietenoasa
Dr. Leahu
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medici specializati
 • Tratamente personalizate
 • Medici cu experienta
 • Cabinete pentru copii
 • Serviciu propriu de radiologie digitala
Laser Dent
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Terapii moderne si personalizate
 • Gama completa de tratamente
 • Garantia calitatii lucrarilor
 • Preturi accesibile
 • Servicii pentru toate varstele
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de parodontologie in Craiova

Exista mai multe clinici in care isi desfasoara activitatea medici parodontologi in Craiova, motiv pentru care pacientii care au nevoie de ajutor in acest sens s-ar putea sa nu stie unde sa se duca mai intai pentru o consultatie. Clinicile de mai jos reprezinta cele mai populare alegeri datorita, pe de-o parte, catalogului variat de servicii si pe de alta parte, dotarilor moderne.

1.  Dent Priority

La Dent Priority, clinica de stomatologie la standarde inalte, infiintata in Craiova in anul 1995 de catre dr. Radu Anghelina, medic specialist in protetica dentara, pacientii pot conta pe o paleta larga de servicii, din toate ramurile medicinei dentare: pedodontie, parodontologie, proteze dentare, coroane dentare, fatete dentare, albire dentara, estetica dentara, endodontie, ortodontie, implant dentar, profilaxie dentara si restaurari protetice. Unitatea medicala, dotata cu tehnologie de ultima generatie si deservita de un colectiv multidisciplinar de medici, executa tratamente stomatologice complete si este prima clinica din Oltenia care a realizat lucrari dentare din ceramica. Terapia pentru boala parodontala este personalizata aici in functie de stadiul afectiunii si de simptomele fiecaruia pacient si poate consta in detartraj, medicatie cu antibiotice, aplicatii locale de antiseptic, tratamente laser si pana la interventii chirurgicale pentru salvarea dintilor si gingiilor afectate. Dent Prioriry este astazi o retea de stomatologie cu centre in Craiova, Bailesti, Caracal si Slatina.

Consultatia de parodontologie este gratuita in aceasta clinica.

Pacientii considera ca au avut experiente placute la Dent Priority, o clinica la standarde internationale, usor de accesat datorita amplasarii centrale, cu servicii de calitate, aparatura de ultima generatie, medici profesionisti si personal amabil. Se mai mentioneaza tratamentele eficiente, lipsite de durere si ambientul placut si primitor al cabinetelor stomatologice.

Vezi parerile pacientilor despre Dent Priority
Vezi Pareri

2. CriniDent

Persoanele care se afla in cautarea unor servicii de parodontologie in Craiova vor gasi tratamentele de care au nevoie la clinica de stomatologie CriniDent. Pe langa tratament, pacientii vor primi si informatii folositoare in ceea ce priveste ingrijirea sanatatii orale, astfel incat sa nu fie nevoie de mai multe vizite la dentist. Aparatura moderna ii ajuta pe medici sa ofere servicii de calitate inalta, fara sa le provoace pacientilor durere sau o stare de disconfort peste care sa nu poata sa treaca. Interactiunea cu medicii de la clinica nu se termina odata cu finalizarea actului medical, ci continua si in perioada de recuperare si ce urmeaza dupa aceea.

Pentru o parodontograma, pretul este de 150 de lei.

Profesionalismul este cuvantul cel mai des folosit de pacientii care au vizitat clinica pentru a descrie interactiunea de care au avut parte. Atitudinea prietenoasa a membrilor echipei de medici nu este trecuta cu vederea, intrucat acest lucru ii ajuta pe oameni sa reduca pe cat posibil factorii de stres ce insotesc, de obicei, vizita la dentist.

3. Dent Estet

Pentru ca face parte din cea mai complexa retea de servicii stomatologice din tara, nu este de mirare ca multi oameni aleg clinica Dent Estet pentru un tratament de parodontologie in Craiova. Echipa de medici din cadrul clinicii se bazeaza pe inovatii pentru a oferi cele mai bune tratamente cu putinta, iar acest lucru inseamna investii in aparate moderne si in angajati cu un nivel ridicat de pregatire, care pot face fata celor mai dificile cazuri pe care le intalnesc. Pe partea de parodontologie, clinica foloseste dispozitive precum Laserul dioda Biolase, Laserul iPlus Waterlase si sonda Florida.

Serviciul clasic de parodontometrie costa 120 de lei, iar cel asistat digital Florida Probe costa 160 de lei. Tariful unei consultatii este de 200 de lei.

Unul din aspectele care-i determina pe pacienti sa revina de fiecare data cand se confrunta cu o situatie mai putin placuta este amabilitatea medicilor din cadrul clinicii. Nu doar ca fiecare pacient o sa fie tratat cu respect, dar va primi un tratament care sa raspunda cerintelor sale si care va putea fi efectuat multumita aparaturii performante.

4. Dinti Fericiti

La clinica de stomatologie Dinti Fericiti din Craiova, echipa are ca scop efectuarea unor servicii la cele mai inalte standarde, iar pentru a realiza acest ideal se folosesc tehnici moderne si avansate. In cadrul clinicii se va stabili o relatie de lunga durata intre medic si pacient, astfel incat oamenii sa se intoarca de fiecare data cand au nevoie de ajutor pe partea de parodontologie si nu numai. Toata interactiunea se va desfasura in conditii sigure de igiena si profesionalism.

Consultatia de parodontologie costa aici 100 de lei.

Serviciile de calitate superioara sunt apreciate atat de adultii care s-au dus la clinica pentru a urma un tratament in vederea imbunatatirii stadiului in care se afla sanatatea lor orala la acel moment, cat si de parintii care i-au dus pe cei mici la un control. Medicii sunt mereu amabili cu pacientii si fac tot posibilul sa le ofere curajul sa zambeasca din nou.

5. Dr. Leahu

In cadrul clinicii Dr. Leahu din Craiova exista mai multi medici specializati in domeniul parodontologiei, asa ca pacientii care au nevoie, fie de indrumarea potrivita, fie de un tratament care sa-i ajute sa remedieze problema de care se confrunta, se vor putea programa aici pentru o consultatie. Clinica dispune de un serviciu propriu de radiologie digitala si de cabinete destinate copiilor, ceea ce inseamna ca si micii pacienti pot beneficia de serviciile oferite. Medicii cu experienta in domeniu se ocupa de realizarea unor tratamente personalizate, care sa nu provoace durere pacientilor, cu ajutorul tehnologiei si procedurilor medicale moderne.

Consultatia cu parodontologie costa 150 de lei.

Experientele pacientilor care au vizitat clinica Dr. Leahu sunt destul de similare, in sensul ca exista doar cuvinte de lauda la adresa echipei medicale. Serviciile sunt efectuate in cele mai bune conditii, iar cei mai multi pacienti care apeleaza la ele sunt atat de multumiti incat se intorc pentru un control periodic la fiecare 6 luni, cu scopul de a-si mentine sanatatea orala.   

6. Laser Dent

Echipamentul folosit pentru realizarea tratamentelor de parodontologie la clinica Laser Dent din Craiova este Epic 10 / Biolase, care ofera solutii complete pacientilor. Utilizarea laserului le permite medicilor sa obtina rezultate rapide, care nu implica durere, asa ca pacientul nu va avea de-a face cu o senzatie neplacuta in timpul efectuarii tratamentului. Clinica ii apartine Dr. Melania Cojocaru, medic specialist in parodontologie, terapie laser asistata, protetica si estetica dentara. Tot pe partea de parodontologie isi desfasoara aici activitatea si Dr. Daniela Costea.

Consultatia este gratuita in aceasta clinica dentara.

Pacientii care au apelat la serviciile acestei clinici au fost intampinati atat cu empatie, cat si cu seriozitate, pentru a pune bazele unei relatii de lunga durata. Profesionalismul si respectul acordat pacientilor ii determina pe cei mai mult dintre ei sa lase doar cuvinte de lauda la adresa medicilor care presteaza servicii in cadrul acestei clinici.

Concluzii

In final, misiunea de a gasi cel mai bun medic specializat in parodontologie, din Craiova, poate ca este una complicata, dar cu informatiile potrivite, orice persoana poate gasi o clinica in cadrul careia i se va da tratamentul de care are nevoie. Prevenind afectiunile care ar putea aparea ca urmare a unei igiene dentale precare, pacientii economisesc bani de timp.