Fatete dentare Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fatetele dentare, in Craiova, au cunoscut o adevarata „inflorire” in ultimii ani. Tot mai multi oameni vor sa obtina un zambet frumos si armonios prin aceasta procedura neinvaziva, ce se realizeaza in mai toate clinicile stomatologice.

In acest articol te ajutam sa descoperi cele mai bune clinici in care exista servicii de estetica dentara, implicit de aplicare a fatetelor dentare, in Craiova, si care sunt preturile. In plus, vei afla si ce considera pacientii despre aceste cabinete, pentru a-ti face o idee spre care dintre ele sa-ti indrepti atentia la nevoie.

Cat costa sa-ti pui fatete dentare in Craiova?

In materie de fatete dentare, pretul, in Craiova, variaza de la o clinica stomatologica la alta, in functie de numerosi factori. De aceea, in tabelul de mai jos am sintetizat pentru tine tarifele principalelor clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
Clinica Zambetul
Clinica-Verificata
1.600 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.600 Ron
 • Numeroase tratamente dentare pentru copii si adulti
 • Echipamente moderne
 • Medici cu experienta si amabili
 • Bun raport calitate-pret
 • Personal amabil
 • Curatenie impecabila
CriniDent
1.200 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.200 Ron
 • Numeroase servicii de diagnostic si tratament dentar
 • Bun raport calitate-pret
 • Personal bland si intelegator
 • Locatie curata si primitoare
 • Se respecta programarile
Dent Estet
1.900-4.100 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.900-4.100 Ron
 • Echipa multidisciplinara de medici cu experienta
 • Planuri personalizate de tratament
 • Laborator propriu de tehnica dentara
 • Fatete dentare de calitate superioara
 • Programe unice de mentenanta
 • Preturi mari
Dent Priority
1.200 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.200 Ron
 • Servicii stomatologice premium
 • Fatete dentare din compozit sau ceramica
 • Tehnologii digitale de ultima generatie
 • Medici cu experienta si amabili
 • Dotari deosebite
Dental 32
1.000 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.000 Ron
 • Aparatura moderna
 • Personal amabil si dedicat
 • Materiale de buna calitate
 • Gama vasta de servicii si tratamente
 • Spatiu confortabil si relaxant
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici in care se pun fatete dentare, in Craiova

In cele cinci clinici stomatologice de mai jos, in care iti poti pune fatete dentare, in Craiova, exista un numitor comun: calitatea superioara a serviciilor oferite.

1. Clinica Zambetul

In aceasta clinica dentara din Craiova pacientii sunt intampinati cu o atmosfera relaxanta si pozitiva. Tratamentele dentare si serviciile sunt diverse: fatete dentare, implant dentar, extractii dentare, detartraj, protetica, tratamente endodontice, ortodontice, urgente. Echipa medicala isi desfasoara activitatea in trei cabinete bine dotate, cu echipamente moderne si materiale de calitate foarte buna. Tratamentele cu fatete dentare se realizeaza la solicitarea pacientilor care isi doresc un zambet perfect si reprezinta o metoda neinvaziva, ce protejeaza totodata suprafata dintilor. La Clinica Zambetul, fatetarea este realizata de medici cu experienta.

Pretul pentru o fateta ceramica este de 1.600 de lei la aceasta clinica.

Numeroasele recenzii postate la adresa acestei clinici arata cat de apreciata este activitatea sa. Oamenii au numai cuvinte de lauda spunand ca: aceasta este cea mai buna clinica dentara din oras, serviciile au o calitate excelenta, preturile sunt corecte si personalul amabil. Aprecierile nu se opresc insa aici, ci mai sunt subliniate si: curatenia impecabila, profesionalismul medicilor, aparatura performanta si atitudinea calma si rabdatoare fata de copii.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Zambetul
Vezi Pareri

2. CriniDent

Clinica CriniDent a fost infiintata in anul 2000 si cuprinde servicii de diagnostic si tratament dentar: de la implanturi dentare Fast & Fixed, la parodontologie cu laser, profilaxie si igiena orala. In cadrul serviciului de estetica dentara, se pune accent in primul rand pe frumusetea dintilor, astfel ca aici sunt realizate tratamente precum: detartraj ultrasonic, periaj profesional, albire dentara, coroane dentare, precum si fatete dentare, care au rolul de a schimba in totalitate aspectul danturii, facand-o sa straluceasca, datorita ceramicii, care ofera un aspect fara cusur.

Pretul unei fatete din ceramica presata este de 1.200 de lei la CriniDent.

Si in cazul acestei clinici stomatologice review-urile sunt in totalitate pozitive, vorbind despre servicii de foarte buna calitate, personal intelegator, bland si profesionist, locatie primitoare si foarte curata. Pe langa toate acestea, se mai spune si ca se respecta programarile, se ofera informatii clare si precise despre tratamente si proceduri, iar preturile reflecta intocmai serviciile oferite.

3. Dent Estet

Clinica Dent Estet Craiova are o echipa alcatuita din medici certificati international, care sunt specializati in toate ramurile stomatologiei: endodontie, ortodontie, implantologie, parodontologie si estetica dentara. In clinica sunt 12 cabinete dentare, dintre care 8 pentru adulti si 4 pentru copii, dotate cu echipamente si tehnologii de ultima ora, care fac ca investigatiile sa se realizeze rapid si in acelasi loc, iar tratamentele sa fie mai eficiente si fara durere. In privinta fatetelor dentare, aici se monteaza fatete de mai multe tipuri, printre care si Aspen Digital Smile, din ceramica pura, realizate prin tehnologia CAD-CAM, ce sunt foarte rezistente si asigura o igiena dentara corespunzatoare.

Pretul pentru o fateta dentara Emax este de 1.900 de lei. Pretul pentru fateta ceramica Premium Emax- Aspen este de 4.100 de lei.

Faptul ca Dent Estet ofera servicii de foarte buna calitate este demonstrat si de recenziile postate in mediul online de catre fosti si actuali pacienti. Acestia spun ca s-au simtit in centrul atentiei unei intregi echipe de profesionisti, ca mediul este unul modern, curat si cu bun gust sau ca le-a fost insuflata o stare de confort si de siguranta, indiferent de complexitatea tratamentului. Unii spun insa ca preturile sunt foarte mari.

4. Dent Priority

Povestea clinicii Dent Priority a inceput in anul 1995, din initiativa dr. Radu Anghelina, care si-a dorit sa le ofere celor interesati servicii stomatologice premium, la standarde europene. Inca de la infiintare, clinica a adus o serie de inovatii pe piata din Craiova, incepand cu lucrarile dentare din portelan si cu introducerea laserului stomatologic. O componenta importanta din adresabilitatea clinicii este legata de turismul dentar, care presupune rezolvarea problemelor dentare intr-un timp scurt, in special in perioada vacantei, cu numeroase facilitati incluse. La dispozitia pacientilor sunt puse si mai multe tipuri de fatete dentare, din portelan sau din compozit, si tehnologii digitale care faciliteaza procesul si fac ca reabilitarea zambetului sa se efectueze rapid si confortabil.

Pretul pentru o fateta dentara Emax este de 1.200 de lei.

Pacientii sunt foarte incantati de serviciile de care au beneficiat in aceasta clinica, potrivit recenziilor de pe internet. Experientele relatate vorbesc despre medici cu grija si interes fata de fiecare persoana care le intra in cabinet, cu calitati deosebite si care explica tot ce trebuie stiut. Pe langa aceste aspecte, mai sunt laudate si conditiile sau dotarile din clinica.

5. Dental 32

Clinica Dental 32 a aparut din dorinta de a le oferi craiovenilor un spatiu confortabil si relaxant in care sa-si trateze problemele stomatologice. In clinica functioneaza doua cabinete dentare, unul pentru adulti si unul pentru copii este dotata cu aparatura moderna si materiale de buna calitate, prin care este oferita o gama vasta de servicii si tratamente: coroane dentare, implant dentar, albire dentara, anestezie computerizata, ortodontie, fatete dentare.

La Dental 32, pretul pentru o fateta dentara ceramica este de 1.000 de lei.

Pacientii spun despre aceasta clinica stomatologica numeroase lucruri pozitive: ca este perfecta atat pentru adulti, cat si pentru copii, ca personalul este amabil si profesionist, incepand cu cel de la receptie si pana la medicii bine pregatiti. Datorita acestor aspecte, unii si-au manifestat intentia de a reveni cu toata placerea.

Concluziile noastre

Unul dintre cele mai solicitate servicii de infrumusetare a zambetului este cel care consta in aplicarea de fatete dentare. In Craiova, clinicile dispun de medici bine pregatiti in acest domeniu, care lucreaza cu materiale renumite pe plan mondial pentru calitate si rezistenta, cum este ceramica.

Daca iti doresti un zambet ca al vedetelor, fara imperfectiuni si cu un aspect de invidiat, fatetele dentare sunt o solutie de luat in calcul. Este important insa sa optezi pentru o clinica buna si pentru un specialist de incredere, care sa-ti ofere o experienta placuta si un rezultat fara cusur.