Meniu

Epilare definitiva Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de epilare definitiva in Bacau se adreseaza persoanelor care se afla in cautarea unor solutii permanente de indepartare a parului nedorit. Acest serviciu este disponibil in cadrul unui numar mare de clinici si saloane de infrumusetare, unde pot beneficia de aceasta procedura atat femeile, cat si barbatii.

In cadrul saloanelor si centrelor unde se poate face epilare definitiva in Bacau, pretul variaza in functie de zona epilata si dimensiunea acesteia. Pe langa tarife, este important sa iei in calcul si reputatia salonului respectiv, care constituie adesea factorul decisiv in alegerea finala.

Top clinici si centre pentru epilare definitiva in Bacau

Bacau ofera numeroase optiuni in materie de servicii de infrumusetare, inclusiv epilare definitiva. Poti gasi rapid o clinica, un salon sau un centru unde se ofera acest serviciu, iar pentru a obtine rezultatele dorite, o idee buna ar fi sa te documentezi in prealabil.

Urmatorul tabel surprinde numele celor mai reputate centre si saloane dintre care poti alege pentru indepartarea permanenta a parului de pe corp, cu tehnici si aparatura de ultima generatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare picioare
Rating
Website
Marabu Center
Clinica-Verificata
500 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 500 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal amabil si profesionist
 • Aparatura performanta
 • Preturi accesibile
L Beauty
600 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 600 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Lotusul de Jad
550 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 550 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal cu experienta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Amabilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face epilare definitiva in Bacau?

Epilarea definitiva este o procedura care a devenit tot mai populara in ultimii ani, iar numarul de persoane din Bacau interesate de acest serviciu se afla in crestere. Daca locuiesti in acest oras, optiunile de clinici si saloane sunt suficiente, iar in cadrul lor poti beneficia de rezultate chiar de la prima sedinta.

Pentru mai multe detalii privind alegerile de top in materie de clinici si centre de infrumusetare din orasul Bacau, poti consulta clasamentul si descrierile prezentate in continuare:

1. Marabu Center

Daca esti din Bacau si vrei sa apelezi la serviciile unui salon cu experienta vasta in domeniul epilarii definitive, Marabu Center este una dintre alegerile de top. Experienta cumulata a personalului se intinde pe parcursul a mai mult de 10 ani, iar metodele de lucru si tehnologiile folosite sunt dintre cele mai noi. Tratamentele sunt personalizate si misiunea echipei este de a oferi servicii de inalta calitate la preturi accesibile.

Pentru o sedinta de epilat picioare lung, tariful este de 500 lei. Pentru brate lung, sedinta costa 300 lei.

Majoritatea clientilor spun ca au obtinut rezultatele dorite la acest salon si ca au observat o imbunatatire dupa primele sedinte de epilare. Acestia descriu personalul ca fiind amabil, dedicat si profesionist. Serviciile sunt de foarte buna calitate, iar mediul de lucru este curat, igiena fiind o prioritate. Aparatura este performanta si preturile sunt accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Marabu Center
Vezi Pareri

2. L Beauty

O alta optiune pe lista saloanelor din Bacau unde se face si epilare definitiva, printre altele, este si L Beauty. Sunt oferite servicii multiple din domeniul infrumusetarii, folosindu-se echipamente revolutionare. In cazul epilarii, se utilizeaza aparatul Elysion Pro, care este cel mai eficient sistem de epilare definitiva ce utilizeaza laserul dioda.

Conform listei de preturi, o sedinta de epilare cu laserul pentru picioare integral costa 600 lei. Pentru brate integral, pretul sedintei este de 350 lei, iar pentru abdomen 200 lei.

Clientii spun ca serviciile sunt de cea mai mare calitate si recomanda acest salon pentru ca atmosfera este placuta, iar profesionalismul defineste activitatea personalului. Curatenia este un alt aspect pozitiv care contribuie la experienta placuta.

3. Lotusul de Jad

Epilare definitiva in orasul Bacau se face si la Lotusul de Jad, care este unul dintre saloanele preferate din aceasta zona. Lista de servicii este una extinsa si cuprinde numeroase proceduri si tratamente de ingrijire si infrumusetare. Personalul are experienta in domeniu si foloseste tehnici moderne de epilare definitiva, asa incat serviciul sa fie de calitate si procedura sa dea rapid rezultate.

Sedinta de epilare pentru picioare integral costa 550 lei, iar pentru brate 350 lei.

Clientii apreciaza calitatea serviciilor si atitudinea personalului, care este bine pregatit si amabil. Un alt avantaj il reprezinta aparatura de ultima generatie, la fel si atmosfera placuta. Majoritatea persoanelor care au trecut pragul acestui salon il recomanda mai departe.

Concluzii

Datorita optiunilor numeroase de saloane si centre de infrumusetare, Bacau este unul dintre orasele in care poti beneficia de servicii de epilare definitiva calitative. Experinta personalului si tehnologiile folosite sunt principalele aspecte pe care sa le ai in vedere atunci cand alegi un salon pentru efectuarea acestei proceduri.