Meniu

Epilare definitiva Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indepartarea parului nedorit prin metodele traditionale consuma timp si ofera solutii pe termen scurt, acesta fiind si motivul pentru care un numar mare de persoane aleg sedinte de epilare definitiva in Brasov, acesta fiind unul dintre orasele mari ale Romaniei in care exista saloane ce ofera servicii de calitate superioara.

Epilarea definitiva este un tratament de ingrijire care se adreseaza in egala masura persoanelor de gen feminin si masculin. Poate fi aplicat pe orice zona a corpului, iar numeroase clinici si saloane din Brasov ofera pachete avantajoase din perspectiva pretului si a numarului de sedinte incluse in pachetele promotionale.    

Top clinici si saloane pentru epilare definitiva in Brasov

Asa cum poti observa si la o simpla cautare pe Google, Brasov este un oras ofertant in ceea ce priveste serviciile de epilare definitiva. Tocmai pentru ca exista un numar mare de clinici, saloane si centre de infrumusetare dintre care poti alege, poate fi important sa cunosti numele celor care ofera servicii de top. Urmatorul tabel sintetizeaza optiunile preferate ale persoanelor care aleg sa isi faca epilare definitiva in acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare definitiva
Rating
Website
Programare Online
aBeauty Clinique
1 Clinica-Verificata
1.336 Ron
 • Pret sedinta Epilare definitiva picioare integral 1.336 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Tehnologii de ultima generatie
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Atentie la nevoile clientilor
YV PureSkin
2
500 Ron
 • Pret sedinta Epilare definitiva picioare integral 500 Ron
 • Servicii complete de infrumusetare
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera placuta
 • Profesionalism si amabilitate
Coquette
3
500 Ron
 • Pret sedinta Epilare definitiva picioare integral 500 Ron
 • Servicii calitative
 • Locatie primitoare
 • Personal bine pregatit
 • Rezultate rapide
IL Sallone
500 Ron
 • Pret sedinta Epilare definitiva picioare integral 500 Ron
 • Salon elegant si primitor
 • Tratamente eficiente
 • Preturi bune
 • Punctualitate si profesionalism
Skin Solution
450 Ron
 • Pret sedinta Epilare definitiva picioare integral 450 Ron
 • Servicii de calitate inalta
 • Aparatura performanta
 • Curatenie
 • Amabilitate si profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de epilare definitiva in Brasov?

Unul dintre cele mai solicitate servicii de infrumusetare in Brasov este epilarea definitiva. Pentru a economisi timp si pentru a obtine rezultate pe termen lung, poti opta pentru aceasta procedura a carei popularitate se afla in trend ascendent in ultimii ani, datorita eficientei si metodelor avansate de indepartare a parului pe care clinicile si saloanele moderne le utilizeaza in prezent.

Pentru a obtine rezultatele dorite, este recomandat sa alegi un centru unde se folosesc tehnici de ultima generatie. In acest fel, te asiguri ca parul este indepartat prin metode sigure si ca disconfortul resimtit este minim sau inexistent. Iata care sunt cele mai bune clinici si saloane la care poti apela pentru epilare definitiva in Brasov la preturi avantajoase:

1. aBeauty Clinique

Daca vrei sa beneficiezi de epilare definitiva si cauti o clinica din Brasov ale carei servicii corespund celor mai inalte standarde de calitate, aBeauty este o varianta pe care trebuie sa o ai in vedere. Aceasta marcheaza cea mai mare retea de clinici de estetica faciala si corporala din Romania, care ofera o gama variata de servicii, inclusiv epilare definitiva si tratamente de slabire. La nivel de tara, echipa clinicii este formata din peste 50 de specialisti, dintre care medici, terapeuti si consilieri.

La aceasta clinica, sunt disponibile mai multe pachete dintre care poti alege. Pentru picioare, un pachet cu 3 sedinte, epilare laser 2.0, detectie melanina si calibrare automata are tariful de 2.035 lei. Pachetul care include doar o sedinta are pretul de 1.336 lei. In cazul epilarii bratelor, pretul pentru acelasi pachet este de 1.355 lei. Lista detaliata de preturi este disponibila pe website-ul oficial al clinicii.

In mediul online, multi clienti si-au exprimat parerea despre serviciile acestei clinici. Majoritatea persoanelor spun ca au avut rezultate foarte bune si o experienta placuta. Conditiile de lucru sunt excelente, tehnologiile folosite sunt de ultima generatie si personalul este caracterizat de profesionalism, promptitudine si amabilitate. Sunt notate pozitiv atmosfera si confidentialitatea, precum si atentia la nevoile celor care treg pragul clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. YV Pureskin

Unul dintre saloanele de top din Brasov, care ofera si servicii de epilare definitiva, este YV Pureskin. Acest salon ofera servicii complete de infrumusetare si ingrijire, iar fondatoarea sa acorda o atentie deosebita cursurilor de specializare si perfectionare, astfel incat persoanele care trec pragul salonului sa beneficieze de servicii in concordanta cu ultimele noutati din domeniul infrumusetarii.

Pretul pentru epilare definitiva la acest salon variaza in functie de zona corpului. De exemplu, pentru picioare (lung) pretul unei sedinte este de 500 lei, iar pentru abdomen 300 lei. Persoanele care achizitioneaza un pachet de 6 sedinte beneficiaza de o reducere de 30% din pretul total.

Foarte multi clienti recomanda serviciile salonului si se declara incantati de rezultate, care au fost vizibile inca de la primele sedinte. Atmosfera este una foarte placuta si relaxanta, preturile sunt accesibile, iar personalul este comunicativ, amabil, rabdator si dedicat. Profesionalismul si disponibilitatea acestuia de a raspunde la orice intrebare si de a oferi sfaturi utile sunt in egala masura apreciate.

3. Coquette Beauty Clinique

O alta optiune foarte buna pentru locuitorii orasului Brasov si de pretutindeni pentru servicii de epilare definitiva este Coquette Beauty Clinique. Activitatea acestei clinici a inceput in anul 2013, iar de atunci se efectueaza proceduri de epilare definitiva atat pentru femei, cat si pentru barbati, asigurandu-se tratamente la cele mai inalte standarde. Clinica este prezenta in mai multe orase mari din Romania, inclusiv in capitala. Personalul cu experienta foloseste tehnologii moderne si mizeaza pe o buna calitate a rezultatelor.  

Tarifele din aceasta clinica sunt diferite in functie de zona epilata. Pretul unei sedinte de epilare pentru axila este de 150 lei, iar pentru picioare lung 500 lei.

Clientii spun ca au obtinut rezultate foarte bune la aceasta clinica, iar prin intermediul recenziilor exprimate in mediul online recomanda si altora serviciile sale. Locatia este primitoare, curata si atmosfera este placuta. Persoanele care isi desfasoara activitatea aici sunt profesioniste, amabile si foarte bine pregatite. Calitatea serviciilor este ireprosabila, iar rezultatele pot fi observate foarte repede.

4. IL Sallone by Laura Mera

Un alt salon din Brasov unde poti face epilare definitiva este IL Sallone by Laura Mera, cu o experienta in domeniul serviciilor de infrumusetare de aproximativ 10 ani. Specializarea continua este unul dintre obiectivele salonului, unde se ofera tratamente de epilare definitiva folosind metode eficiente si moderne, efectuate de personalul cu pregatire in domeniu.

Pretul unei sedinte de epilare definitiva picioare lung este de 500 lei, iar pentru brate lung tariful sedintei este de 300 lei.  

Asa cum reiese din parerile exprimate online de foarte multi clienti, acest salon este elegant, curat si primitor. Serviciile sunt de inalta calitate, iar eficienta tratamentelor este foarte apreciata. Preturile sunt rezonabile, programarile se respecta, iar personalul este descris ca fiind profesionist, atent la detalii si amabil.

5. Skin Solution

In Brasov, pe lista centrelor de infrumusetare unde se efectueaza proceduri de epilare definitiva se inscrie si Skin Solution, centru in care tratamentele au scopul de a evidentia frumusetea naturala. Aici poti beneficia de o gama variata de servicii de ingrijire si infrumusetare, puse la dispozitie de o echipa formata din specialisti cu experienta in domeniu.

La aceasta clinica, pretul sedintelor variaza in functie de zona epilata si dimensiunea acesteia. Pentru picioare lung, o sedinta este de 450 lei, iar pentru picioare scurt, sedinta consta 250 lei.

Centrul are foarte multe recomandari in mediul online, unde numerosi clienti au spus ca serviciile sunt de o calitate excelenta, lucru valabil si pentru produsele folosite. Aparatura este performanta, iar curatenia reprezinta un punct forte. Atmosfera e foarte placuta, ora programarii se respecta, iar personalul este amabil si profesionist. Un alt avantaj il reprezinta locatia clinicii, situata in zona centrala.

Concluzii

Daca locuiesti in Brasov sau planuiesti sa mergi acolo pentru epilare definitiva, ai la dispozitie mai multe optiuni de clinici, saloane si centre de infrumusetare care ofera servicii calitative si unde personalul are experienta vasta.

Important este sa alegi un salon unde se folosesc tehnici moderne, pentru a obtine rezultate pe masura asteptarilor. Brasov gazduieste numeroase astfel de centre, unde atmosfera este placuta si raportul calitate-pret avantajos.