Meniu

Epilare definitiva Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de epilare definitiva in sector 5 se afla la mare cautare inclusiv in sezonul toamna-iarna, deoarece implica un proces de durata, in care sunt necesare mai multe sedinte. Astfel, daca alegi sa mergi in lunile de toamna sau iarna la epilare cu laser, rezultatele vor fi cu siguranta vizibile pana la vara, anotimpul in care indepartarea parului de pe corp este o activitate care ocupa foarte mult timp daca se folosesc metodele traditionale.

Epilarea cu laser a capatat popularitate in randul persoanelor care pun pret pe aspectul fizic si care vor sa investeasca in proceduri cu rezultate pe termen lung. In Bucuresti, mai precis in sectorul 5, sunt localizate mai multe centre unde se ofera acest serviciu si unde se folosesc cele mai noi tehnici in materie de indepartare a parului.

Unde poti merge sa iti faci epilare definitiva in sector 5?

Sectorul 5 este ofertant in ceea ce priveste centrele de epilare definitiva, astfel ca daca locuiesti aici sau daca ai ales aceasta zona a capitalei pentru a beneficia de servicii de calitate, poti spune ca ai luat o decizie buna. Urmatorul tabel iti prezinta care sunt cele mai bune variante de centre si saloane, precum si tarifele pe care le practica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare Picioare integral
Rating
Website
Doctor SKiN
Clinica-Verificata
599 Ron
 • Pretul unei sedinte de epilare definitiva pentru picioare integral este 599 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Aparatura de top
 • Curatenie si atmosfera placuta
IDEAL
950 Ron
 • Pretul unei sedinte de epilare definitiva pentru picioare integral este 950 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate vizibile inca de la prima sedinta
 • Profesionalism
 • Tehnologie avansata
 • Atmosfera relaxanta
El Studio Style
370 Ron
 • Pretul unei sedinte de epilare definitiva pentru picioare integral este 370 Ron
 • Tratamente si proceduri de calitate
 • Buna organizare
 • Atmosfera placuta
 • Locatie accesibila
Elysian Room
450 Ron
 • Pretul unei sedinte de epilare definitiva pentru picioare integral este 450 Ron
 • Servicii calitative
 • Echipa de profesionisti
 • Pregatire vasta in domeniu
 • Preturi mici
 • Rezultate vizibile rapid
Chic Salon
890 Ron
 • Pretul unei sedinte de epilare definitiva pentru picioare integral este 890 Ron
 • Proceduri eficiente
 • Personal amabil si profesionist
 • Ambianta placuta
 • Rezultate rapide
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun centru de epilare definitiva in sector 5?

Pentru ca epilarea definitiva implica o investitie in propria persoana, este firesc sa iti doresti o calitate superioara a serviciilor si o garantie a rezultatelor, iar numeroase centre de epilare din sectorul 5 pun pe primul loc confortul clientei/clientului si asigura eficienta procedurilor prin folosirea unor tehnologii de varf.

Daca epilarea cu laser in sectorul 5 este serviciul care te intereseaza, clasamentul de mai jos iti poate folosi ca punct de plecare in alegerea celui mai bun centru specializat in aceasta procedura:

1. Doctor SKiN

Vrei sa iti faci epilare definitiva si locuiesti in sectorul 5 al capitalei? Doctor SKiN este una dintre cele mai bune optiuni aflate chiar in apropierea ta. In cadrul acestei clinici, sunt reunite numeroase tratamente si proceduri dermatologice, estetice, faciale si de remodelare corporala, printre care si epilarea cu laser. Personalul foloseste dispozitive medicale performante si pune accentul pe extinderea continua a tehnologiilor utilizate.

Pretul unei sedinte de epilare definitiva porneste de la 299 lei pentru brate si 599 lei pentru picioare integral.

La o simpla cautare pe Google, poti vedea ca aceasta clinica este foarte apreciata de cei care i-au trecut pragul. Sutele de recenzii pozitive o claseaza ca fiind una dintre cele mai bune optiuni pentru procedurile de epilare definitiva in capitala. Personalul este bine pregatit, amabil, organizat si primitor. Rezultatele sunt pe masura asteptarilor, iar un alt aspect notat pozitiv il reprezinta curatenia, fiind respectate toate masurile de igiena. Se foloseste aparatura de top si atmosfera din clinica este una placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Doctor SKiN
Vezi Pareri

2. IDEAL

In randul celor mai bune centre de epilare definitiva din capitala, sectorul 5, se inscrie si IDEAL. Cu peste 12 ani de experienta in domeniu, misiunea acestui centru este de a ajuta femeile si barbatii sa rezolve problema parului nedorit, folosind cea mai moderna si eficienta procedura de epilare de la ora actuala. Pe langa eficienta, un alt principiu in jurul caruia graviteaza activitatea centrului este cel al sigurantei.

Pretul unei sedinte de epilare brate integral este de 550 lei. Pentru picioare, tariful unei sedinte este de 950 lei.

Foarte multi clienti recomanda centrul Ideal si spun ca au obtinut rezultate inca de la prima sedinta. Serviciile sunt de calitate si personalul este foarte apreciat pentru felul in care se comporta, fiind caracterizat de profesionalism, amabilitate si atentie la nevoile clientului. Tehnologia utilizata este foarte avansata si atmosfera din centru este relaxanta.

3. El Studio Style

Persoanele care locuiesc in sectorul 5 sau in orice alta zona a tarii pot sa aleaga serviciile salonului El Studio Style pentru epilarea definitiva. Este una dintre optiunile de top, intrucat se folosesc tehnologii avansate care sa bifeze criterii de siguranta, protectie si confort. Se utilizeaza proceduri de epilare eficiente pentru orice tip de par, iar tratamentul este personalizat in functie de caracteristicile pielii.

La acest salon, o sedinta de epilare definitiva pe brate integral costa 190 lei. Pentru picioare integral, sedinta de epilare definitiva costa 370 lei.

Foarte multe persoane si-au exprimat parerea despre serviciile acestui salon, in mediul online fiind publicate sute de recenzii. Cei mai multi clienti spun ca serviciile sunt de calitate si mentioneaza avantaje precum atmosfera placuta, locatia curata, bine organizata si accesibila, fiind situata in apropierea mijloacelor de transport in comun. Personalul este apreciat pentru profesionalism, amabilitate, seriozitate si atentia la detalii.

4. Elysian Room

Cu prezenta pe piata serviciilor de infrumusetare inca din 2018, Elysian Room asigura proceduri moderne si eficiente, printre care si epilarea definitiva, fiind una dintre cele mai bune variante pentru clientii din sectorul 5 al capitalei interesati de aceasta procedura. Calitatea serviciilor este sustinuta de folosirea unor tehnologii noi si de caracterul personalizat al fiecarui tratament, in raport cu nevoile si dorintele beneficiarului.

Pretul unei sedinte de epilare definitiva cu laser este de 300 lei pentru brate lung si 450 lei pentru picioare lung.

Multe persoane recomanda serviciile acestui salon, unde spun ca au beneficiat de proceduri de calitate si de preturi mici. Atitudinea profesionista a angajatilor, pregatirea, seriozitatea si promptitudinea acestora sunt cateva dintre aspectele apreciate, la fel si atmosfera. Unii clienti spun ca au vazut rezultate chiar de la prima sedinta.

5. Chic Salon

Primul centru din grupul Chic Salon a fost infiintat in anul 2006, fiind un salon care nu trebuie sa lipseasca de pe lista ta de optiuni daca locuiesti in sectorul 5 si doresti sa apelezi la proceduri de epilare definitiva. Personalul este format din specialisti in tratamente cosmetice si corporale, care sunt preocupati de formarea si imbunatatirea continua, astfel ca realizeaza studii clinice sub indrumarea unui medic specialist dermatolog si estetician.

Sedinta de epilare definitiva costa 450 lei pentru brate integral si 890 pentru picioare integral.

Multe persoane spun ca merg la acest salon pentru ca serviciile sunt de calitate si il recomanda pentru eficienta procedurilor, ale caror rezultate au fost observate dupa prima sedinta. Profesionalismul si amabilitatea, folosirea unor echipamente de ultima generatie, curatenia si ambianta placuta sunt cateva dintre motivele pentru care Chic Salon se pozitioneaza in preferintele a numerosi clienti.

Concluzii

Capitala Romaniei, mai precis sectorul 5, gazduieste numeroase centre de epilare definitiva si saloane dintre care poti alege pentru a beneficia de proceduri calitative, cu rezultate pe masura asteptarilor. Aceste exigente sunt indeplinite cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora si a aparaturii performante, care asigura o experienta confortabila si in acelasi timp reusita.

Epilarea cu laser ofera rezultate pe termen lung, iar persoanele care aleg aceasta procedura economisesc timp si efort, pentru ca nu mai trebuie sa investeasca permanent in metodele conventionale de indepartare a parului.