Meniu

Epilare definitiva Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui salon de infrumusetare in care poti beneficia de o epilare definitiva in Calarasi? In articolul de mai jos iti prezentam cateva dintre variantele pe care le poti lua in considerare, pe care le-am selectat cu atentie, astfel incat sa te bucuri de servicii de inalta calitate, practicate de profesionisti. Epilarea cu laser este metoda eficienta si de lunga durata prin care poti scapa de parul nedorit de pe corp. Pentru ca este necesara o anumita perioada de aplicare a procedurii, specialistii recomanda ca procesul de epilare definitiva sa fie inceput in toamna-iarna, pentru ca la vara totul sa fie gata.

In cadrul saloanelor si centrelor de infrumusetare din Calarasi exista o multime de aparaturi si echipamente performante, asemenea celor din strainatate, care ating rezultatele dorite. Indepartarea parului de pe corp prin metodele clasice nu mai este convenabila in prezent, mai ales cand exista o alternativa atat de eficienta.

Cat costa procedura de epilare definitiva in Calarasi?

De regula, preturile pentru epilarea definitiva in Calarasi sunt diferite de la un salon de infrumusetare la altul, pentru ca solutiile si aparaturile folosite sunt diferite in ceea ce priveste performanta si calitatea. Cu cat rezultatele obtinute sunt mai eficiente, cu atat preturile vor reflecta acest aspect. Din fericire, mai jos ti-am pregatit un tabel cu tarifele exacte care sunt practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare
Rating
Website
The Goddess
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pretul unei sedinte de Epilare definitiva porneste de la 50 Ron
 • Atmosfera prietenoasa
 • Personal amabil, profesionist si cu experienta vasta
 • Servicii de calitate superioara
 • Curatenie
 • Preturi accesibile
 • Aparaturi performante
Vital Health
100 Ron
 • Pretul unei sedinte de Epilare definitiva porneste de la 100 Ron
 • Rezultate excelente
 • Aparatura performanta
 • Personal profesionist si experimentat
 • Tehnologie avansata (laser Dioda)
 • Servicii calitative
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza epilarea definitiva in Calarasi

Citeste mai departe si afla care sunt clinicile sau saloanele de infrumusetare care iti stau la dispozitie cu servicii de epilare definitiva in Calarasi la o calitate superioara. Descopera care sunt cele trei variante pe care le poti lua in considerare:

1. The Goddess

The Goddess este un salon de infrumusetare care se adreseaza tuturor iubitorilor de frumos, punandu-le la dispozitie tratamente faciale, corporale si epilare definitiva in Calarasi. Principalul scop al centrului de infrumusetare este ca fiecare client sa isi recapete increderea in propria persoana, prin intermediul procedurilor estetice. Datorita aparaturii de ultima generatie si a personalului pasionat si dedicat, oricine are posibilitatea de a beneficia de servicii calitative si de rezultate excelente intr-un numar cat mai redus de sedinte. Pe langa epilarea definitiva, clientii mai pot opta si pentru: tratamente anticelulitice, servicii de manichiura si pedichiura, tratamente corporale si bronzare la solar. 

Preturile pentru epilarea definitiva pornesc de la 50 lei si variaza in functie de zona asupra careia se lucreaza. 

Datorita serviciilor calitative, clientii au lasat recenzii pozitive care au dus la un rating ridicat. Ambientul este placut, personalul este amabil si prietenos, aparaturile folosite sunt performante, iar produsele sunt de o calitate superioara, astfel incat rezultatele obtinute sa fie cat mai apropiate de asteptarile clientilor. Pe langa toate acestea, salonul este curat, fiind igienizat corespunzator cu fiecare ocazie.

Vezi parerile pacientilor despre The Goddess
Vezi Pareri

2. Vital Health and Beauty

Centrul de infrumusetare Vital Health and Beauty ofera servicii de epilare definitiva in Calarasi, adresandu-se in mod special celor care isi doresc sa aiba parte de proceduri eficiente de indepartare a parului nedorit. Misiunea principala a salonului este sa ofere tuturor rezultatele pe care si le doresc. Datorita tehnologiilor avansate si a aparaturii profesionale folosite in procedurile estetice de zi cu zi, fiecare persoana are capacitatea de a beneficia de rezultatele dorite intr-un numar redus de sedinte. S-a dovedit stiintific ca laserul Dioda obtine un efect de epilare de lunga durata – de aproximativ 10-12 ani. Cu toate acestea, se recomanda o sedinta de intretinere pe an, pentru a evita cresterea parului. 

Pretul porneste de la 100 lei, dar este influentat de zona lucrata si de pachetul ales de sedinte.

Pentru ca indepartarea eficienta a parului nedorit se afla pe lista de prioritati a multor persoane si pentru ca serviciile puse la dispozitie de salon sunt calitative, centrul de infrumusetare Vital Health and Beauty a primit un rating pozitiv din partea clientilor. Rezultatele obtinute sunt ireprosabile, iar efectul este de lunga durata. In plus, personalul este unul empatic si experimentat, oferind tot confortul necesar.

Concluzii

Indepartarea firelor de par nedorite de pe corp poate fi o adevarata corvoada din cauza metodelor traditionale de eliminare a acestora, motiv pentru care epilarea definitiva in Calarasi intra in atentia tot mai multor persoane. Pentru ca se folosesc aparaturi performante si produse de calitate, vei avea parte de rezultatele dorite chiar la tine in oras la unul dintre saloanele de infrumusetare amintite anterior.