Meniu

Epilare definitiva Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Centrele de infrumusetare si saloanele unde se fac proceduri de epilare definitiva in Constanta reprezinta optiunea potrivita pentru oricine isi doreste indepartarea permanenta a parului nedorit de pe corp. Pentru a ajunge la rezultatele dorite, este nevoie de un anumit numar de sedinte, in functie de particularitatile fiecarei persoane.

Metodele obisnuite de epilare nu reprezinta intotdeauna o optiune buna, deoarece consuma timp si presupun costuri regulate. In schimb, epilarea definitiva este o solutie mult mai eficienta si o investitie pe termen lung, iar in Constanta exista un numar mare de saloane si centre de infrumusetare care ofera acest serviciu.

Epilare definitiva in Constanta: top clinici, saloane si centre de infrumusetare

A alege un singur salon din Constanta pentru epilare definitiva poate fi o reala provocare, tocmai pentru ca exista un numar mare de locatii unde se face aceasta procedura. Urmatorul tabel isi propune sa simplifice procesul de cautare si alegere a unui salon sau unei clinici, intrucat prezinta pe scurt cele mai bune optiuni:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare definitiva
Rating
Website
Programare Online
aBeauty Clinique
1 Clinica-Verificata
1.336 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Epilare definitiva picioare lung porneste de la 1.336 Ron
 • Cea mai mare retea de clinici de estetica neinvaziva din tara
 • Personal bine pregatit
 • Servicii de calitate superioara
 • Raport calitate-pret echilibrat
Sofa Clinic
2
700 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Epilare definitiva picioare lung porneste de la 700 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Atmosfera placuta
 • Colectiv profesionist si atent
 • Curatenie si dotari de ultima generatie
New Perfect Style
3
550 Ron
 • Pret sedinta Epilare definitiva picioare lung 550 Ron
 • Servicii de calitate
 • Locatie centrala
 • Profesionalism si seriozitate
 • Preturi accesibile
Coquette
500 Ron
 • Pret sedinta Epilare definitiva picioare lung 500 Ron
 • Personal cu experienta
 • Servicii de o calitate deosebita
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atmosfera placuta
Cerasela Bruma
450 Ron
 • Pret sedinta Epilare definitiva picioare lung 450 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Ambianta placuta
 • Aparatura performanta
 • Raport bun calitate-pret
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun salon pentru epilare definitiva in Constanta?

Persoanele care au hotarat sa apeleze la servicii de epilare definitiva si locuiesc in Constanta au la dispozitie suficiente saloane moderne. Pentru a face o alegere inspirata, este indicat sa se documenteze in avans cu privire la calitatea serviciilor oferite intr-un centru de infrumusetare, lista de tarife si chiar parerile altor persoane care au beneficiat de proceduri similare in locul respectiv.

Clasamentul urmator surprinde cateva dintre detaliile pe care orice potential client ar dori sa le cunoasca despre un salon inainte de a investi in proceduri de epilare definitiva:

1. aBeauty Clinique

O alegere de top pentru servicii de infrumusetare in Constanta este aBeauty Clinique, unde se face inclusiv epilare definitiva. Este cea mai extinsa retea de clinici de estetica neinvaziva din Romania, fiind prezenta in mai multe orase din tara. Brandul a luat nastere in anul 2012, iar doi ani mai tarziu a fost deschisa clinica din Constanta. In reteaua de clinici activeaza o echipa numeroasa de medici, terapeuti, asistenti medicali etc.  

Tarifele variaza in functie de zona de epilat si de numarul de sedinte. Un pachet de 3 sedinte de epilare cu laser 2.0, detectie melanina si calibrare automata costa 1.355 lei pentru brate total si 2.035 lei pentru picioare total. Pentru picioare integral, pretul unei sedinte porneste de la 1.336 lei.

Serviciile acestei clinici sunt de top, asa cum reiese din parerile exprimate in mediul online de clienti. Personalul se afla mereu la dispozitia clientului, este foarte bine pregatit, amabil si rabdator. Mediul de lucru este curat, atmosfera este una calda si relaxanta. Raportul calitate-pret este echilibrat, iar tratamentele sunt personalizate.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. Sofa Maison de Beaute

O alta clinica foarte populara in randul persoanelor din Constanta care au beneficiat de epilare definitiva este Sofa Maison de Beaute, care marcheaza prima clinica medical-estetica din acest oras. In cadrul sau, se asigura numeroase proceduri de infrumusetare si se folosesc tehnici de ultima ora. Tratamentele sunt personalizate in functie de trasaturi precum tipul de piele si culoarea epidermei.  

Preturile pentru o sedinta de epilare definitiva difera in functie de zona epilata si sunt afisate pe website-ul oficial al clinicii. Pentru picioare integral, o sedinta costa 700 lei pentru femei si 900 lei pentru barbati. Sedinta de epilare definitiva pentru brate integral are pretul de 400 lei.

Acest centru de epilare definitiva are numeroase recenzii pozitive in mediul online, unde multi clienti si-au exprimat multumirea fata de rezultatele obtinute. Serviciile sunt de inalta calitate, atmosfera este prietenoasa si relaxanta, iar personalul este descris ca fiind profesionist, amabil si atent. Curatenia si aparatura de ultima generatie constituie alte plusuri in profilul clinicii.

3. New Perfect Style

Locuitorii orasului Constanta pot alege serviciile salonului New Perfect Style, unde se face epilare definitiva la cele mai inalte standarde de siguranta. Este cel mai mare centru de infrumusetare din oras, iar profesionistii care lucreaza aici se afla intr-o continua evolutie. Sunt oferite numeroase servicii, salonul adresandu-se atat femeilor, cat si barbatilor.  

Pentru picioare lung, o sedinta costa 550 lei. Pentru brate lung, pretul unei sedinte este de 360 lei.

Cei mai multi clienti sunt incantati de rezultatele obtinute, asa cum reflecta numeroasele pareri exprimate in mediul online. Cateva dintre aspectele pozitive sunt profesionalismul, seriozitatea, calitatea serviciilor si preturile accesibile. Rezultatele sunt foarte bune si un alt avantaj il reprezinta locatia, salonul fiind situat in zona centrala a orasului.

4. Coquette Beauty Clinique

O optiune foarte buna in randul clinicilor din Constanta unde se face epilare definitiva este Coquette Beauty Clinique. Aceasta a fost infiintata in anul 2008, cu obiectivul de a simplifica accesul la serviciile clinicii – prezenta in mai multe orase din tara – locuitorilor de aici si din centrele urbane apropiate. Coquette este lider la nivel national in epilarea definitiva cu laser, avand experienta internationala de 16 ani in acest domeniu.

Pretul unei sedinte de epilat picioare lung este 500 lei, iar pentru brate lung 300 lei.

Calitatea deosebita a serviciilor si profesionalismul desavarsit sunt doua dintre aspectele surprinse de clienti in recenziile lor online. Rezultatele sunt foarte bune si vizibile pe termen lung, iar personalul se mai remarca prin amabilitate, promptitudine si grija fata de client.

5. Cerasela Bruma

Cerasela Bruma este una dintre cele mai bune variante daca locuiesti in Constanta si te intereseza procedurile de epilare definitiva. Lista de servicii include numeroase tratamente de infrumusetare si de estetica medicala, obiectivul clinicii fiind de a se alinia la cerintele femeii moderne si de a informa corect referitor la procedurile disponibile.

Cat despre tarife, o sedinta pentru epilare picioare lung costa 450 lei si 300 lei pentru brate integral. Daca alegi pachetul de 4 sedinte beneficiezi de un discount de 10%. Pachetul de 6 sedinte vine cu o reducere de 15%, iar cel de 8 sedinte cu o reducere de 20%.  

Potrivit opiniilor clientilor care au trecut pragul clinicii, serviciile sunt excelente. Mediul de lucru este steril, curat si relaxant, iar fiecare client beneficiaza de intreaga atentie a personalului. Aparatura folosita este premium, iar raportul calitate-pret este avantajos. Ambianta din clinica este placuta si personalul este descris ca fiind profesionist, dedicat si amabil.

Concluzii

Persoanele care au domiciliul in Constanta sau care intentioneaza sa mearga acolo pentru proceduri de epilare definitiva au la dispozitie numeroase clinici si centre de infrumusetare dintre care pot sa aleaga.

Calitatea serviciilor, experienta personalului si atitudinea acestuia sunt trei dintre factorii care trebuie sa primeze in alegerea unei clinici. Epilarea definitiva presupune o investitie mai mare, dar rezultatele sunt pe termen lung, spre deosebire de metodele clasice de indepartare a parului nedorit.