Meniu

Epilare definitiva Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Saloanele si centrele de infrumusetare specializate pe epilare definitiva in Galati au castigat atentia unui numar tot mai mare de persoane, datorita tehnicilor moderne utilizate si a beneficiilor asociate acestei proceduri eficiente de indepartare a parului nedorit.

Domeniul de beauty a cunoscut o evolutie impresionanta in ultimii ani, iar saloanele din acest oras s-au aliniat rapid la ultimele tendinte, adoptand tehnici moderne si instruind personalul sa foloseasca aparatura de ultima ora. Indepartarea parului a devenit mai simpla, iar clientii care aleg aceasta procedura economisesc timp si se bucura de rezultate pe o perioada indelungata.

Unde poti face epilare definitiva in Galati?

Daca ai luat hotararea de a face epilare definitiva si locuiesti in Galati, este posibil ca una dintre cele mai bune optiuni de clinici sau saloane sa se afle chiar in apropierea ta. De aceea, urmatorul tabel prezinta pe scurt numele celor mai populare centre de infrumusetare unde se face si epilare definitiva, astfel incat sa poti alege mai usor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare definitiva
Rating
Website
Programare Online
aBeauty Clinique
1 Clinica-Verificata
1.438 Ron
 • Pretul pentru Epilare definitiva picioare integral porneste de la 1.438 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Aparatura performanta
 • Locatie usor accesibila
 • Personal atent la nevoile clientului
Epsilon Estetic
2
350 Ron
 • Pretul pentru Epilare definitiva picioare integral porneste de la 350 Ron
 • Personal bine pregatit
 • Preturi accesibile
 • Atmosfera relaxanta
 • Aparatura performanta
Arestetic
3
500 Ron
 • Pretul pentru Epilare definitiva picioare integral porneste de la 500 Ron
 • Colectiv profesionist si amabil
 • Buna comunicare
 • Curatenie
 • Servicii de inalta calitate
InterBeauty
192 Ron
 • Pretul pentru Epilare definitiva picioare integral porneste de la 192 Ron
 • Rezultate foarte bune
 • Servicii de top
 • Tehnologii de ultima generatie
 • Personal amabil, cu experienta
Amazing Skin
625 Ron
 • Pretul pentru Epilare definitiva picioare integral porneste de la 625 Ron
 • Servicii de calitate
 • Cele mai noi tehnologii din domeniu
 • Profesionalism
 • Preturi bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici si saloane pentru epilare definitiva in Galati

Epilarea definitiva este un serviciu de care poti beneficia in cadrul unui numar generos de clinici, saloane si centre de infrumusetare din Galati. Acest lucru reprezinta un avantaj pentru locuitorii orasului, dar poate fi un impediment in alegerea unei singure locatii unde sa beneficiezi de o calitate superioara a serviciilor.

Daca intampini dificultati in alegerea unui salon, poti folosi ca punct de plecare urmatorul clasament, care ofera o imagine de ansamblu asupra celor mai bune clinici, saloane si centre specializate pe epilare definitiva din acest oras:

1. aBeauty Clinique

aBeauty este una dintre cele mai bune optiuni din Galati pentru epilarea definitiva, dar si pentru alte proceduri de infrumusetare. Este o clinica in cadrul careia se ofera servicii complete de beauty si unde poti beneficia de tratamente in conformitate cu ultimele tendinte din domeniu. Face parte din cea mai mare retea de clinici de estetica neinvaziva din Romania, avand o prezenta consolidata pe piata, cu locatii in mai multe orase mari din tara.  

Preturile variaza in functie de zona epilata, fiind disponibile pachete avantajoase de sedinte. De exemplu, un pachet de 3 sedinte epilare laser 2.0, detectie melanina si calibrare automata picioare total are tariful de 2.301 lei. Un astfel de pachet promotional este disponibil si pentru brate total, zona a corpului pentru care pretul a 3 sedinte este de 1.532 lei. O sedinta de epilare integrala a picioarelor costa 1.438 lei.

Multe persoane care au trecut pragul clinicii au oferit recenzii si in mediul online. Acestia au afirmat ca serviciile sunt premium, ca aparatura este noua si performanta. Experienta placuta este asigurata si de explicatiile complete privind orice procedura. Locatia este usor accesibila, iar clinica este foarte curata. De asemenea, personalul este atent la nevoile clientului, amabil, rabdator si mai ales, profesionist.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. Epsilon Estetic

Centrul Epsilon este un centru de infrumusetare din Galati unde se ofera tratamente complexe de ingrijire corporala, printre care si epilarea definitiva. Terapeutii care isi desfasoara activitatea aici au experienta vasta in domeniu si ofera solutii personalizate pentru oricine solicita serviciile centrului.

Pretul unei sedinte de epilare definitiva variaza in functie de zona corpului. O sedinta de epilare pentru picior (lung) are pretul de 350 lei. Pentru brate (lung) tariful sedintei este de 250 lei. In fiecare luna, clientii pot beneficia de pachete promotionale. De exemplu, acestia pot primi un discount de 30% la pachetul de epilare definitiva axila, inghinal total si picior scurt, pentru care vor plati 420 lei in loc de 600.

Clientii recomanda serviciile acestei clinici, spunand ca rezultatele au fost vizibile inca de la prima sedinta. Personalul este bine pregatit, amabil si ofera toate informatiile necesare despre procedurile efectuate. Preturile sunt accesibile, atmosfera este placuta si relaxanta. Mai sunt apreciate aspecte precum aparatura performanta si atentia deosebita pentru clienti;

3. Arestetic

Arestetic marcheaza cea mai noua si moderna clinica de infrumusetare din Galati, care ofera servicii complete din aceasta sfera, inclusiv epilare definitiva. Activitatea acestei clinici, in cadrul careia se asigura tratamente dintre cele mai performante, este impartita intr-un sector chirurgical si unul nechirurgical. Clinica dispune de aparatura completa pentru toate serviciile din domeniul esteticii si chirurgiei estetice.

Tariful unei sedinte pentru epilare definitiva picioare lung este de 500 lei, iar pentru brate 350 lei.

Majoritatea clientilor spun ca au avut o experienta buna la aceasta clinica si ca au fost tratati excelent. Clinica este foarte moderna si se ridica la standarde occidentale. Un avantaj important il reprezinta curatenia. Intreaga echipa este apreciata, atat medicii si asistentele, cat si personalul de la receptie fiind caracterizati de profesionalism si amabilitate. Procedurile sunt explicate in detaliu, ceea ce denota o buna comunicare.

4. InterBeauty

Pentru servicii integrate de infrumusetare si pentru proceduri de epilare definitiva, poti alege clinica de estetica corporala si medicala InterBeauty din Galati. Aici poti beneficia intr-o singura locatie de numeroase proceduri moderne, efectuate cu aparatura de ultima generatie. Din echipa clinicii fac parte specialisti care activeaza de multi ani in domeniul esteticii corporale si medicale. Obiectivul personalului este de a atinge excelenta si performanta.

In cadrul acestei clinici, pretul unei sedinte de epilare definitiva porneste de la 192 de lei, iar un pachet de 5 sedinte este 768 de lei.

Persoanele care si-au relatat in mediul online experienta pe care au avut-o la aceasta clinica spun ca au obtinut rezultate foarte bune si ca atmosfera este una relaxanta. Serviciile sunt de top, tehnologia este de ultima generatie, iar curatenia este la randul sau notata pozitiv. Personalul este foarte bine pregatit si amabil.

5. Amazing Skin

Amazing Skin este un centru din Galati specializat pe epilare definitiva, unde se foloseste tehnologie in conformitate cu ultimele tendinte din domeniu pentru indepartarea eficienta a parului nedorit. Echipa este formata din specialisti cu experienta si certificare la nivel avansat in tehnologia laser, care asigura calitatea serviciilor si eficienta procedurilor.

Conform listei de preturi, tariful pentru o sedinta de epilare definitiva cu laser picioare lung este de 625 lei. Poti achizitiona un pachet de 3 sedinte pentru 1.650 lei sau un pachet de 6 sedinte la pretul de 2.700 lei. Pentru brate, sedinta costa 285 lei, pachetul de 3 sedinte 735 lei si cel de 6 sedinte 1.200 lei.

Majoritatea clientilor spun ca au avut o experienta placuta si ca au observat rezultate de la prima sedinta. Serviciile sunt de calitate si se folosesc cele mai noi tehnologii din domeniu. Alte aspecte notate pozitiv sunt curatenia si preturile bune. Personalul este caracterizat de profesionalism si amabilitate.

Concluzii

Epilarea definitiva este o procedura de care poti beneficia intr-o varietate mare de clinici si saloane prezente in Galati. Important este sa alegi o locatie unde se folosesc tehnologii de ultima ora si unde abordarea personalului este profesionista. Amabilitatea si conditiile de lucru sunt la fel de importante si contribuie la calitatea serviciului, precum si la o experienta placuta.