Meniu

Epilare definitiva Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cautarea unui salon sau a unui centru de epilare definitiva in Sibiu incepe printr-o verificare a optiunilor disponibile, urmata de o documentare atenta privind calitatea serviciilor. Indepartarea parului nedorit la salon, folosind tehnici de ultima ora, presupune o investitie destul de mare. De aceea, este indicat sa te informezi in prealabil si sa alegi o locatie unde primeaza calitatea.

Tot mai multe persoane aleg epilarea definitiva, deoarece rezultatele sunt vizibile pe termen lung si disconfortul din timpul sedintelor este minim. Spre deosebire de metodele traditionale de epilare, ce trebuie repetate la cateva zile sau saptamani, epilarea cu laser cu laser reprezinta o optiune prin care economisesti timp, bani si energie.

Top saloane pentru epilare definitiva in Sibiu

Sibiu este unul dintre orasele ofertante din punct de vedere al serviiciilor de infrumusetare, inclusiv in domeniul epilarii definitive. Daca te numeri printre locuitorii acestuia si vrei sa beneficiezi de o procedura moderna de indepartare a parului nedorit, poti sa alegi serviciile unui centru de infrumusetare de top. Tabelul de mai jos prezinta, pe scurt, cateva informatii cheie despre cele mai bune optiuni in materie de clinici si saloane unde se face epilare definitiva:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare picioare
Rating
Website
Shining Body
Clinica-Verificata
800 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 800 Ron
 • Proceduri eficiente
 • Curatenie si confort
 • Raport bun calitate-pret
 • Personal foarte bine pregatit si amabil
AVA Salon
360-530 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 360-530 Ron
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Confort si atmosfera placuta
 • Preturi accesibile
 • Profesionalism si amabilitate
EC Beauty Center
990 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 990 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipamente performante
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Atmosfera placuta
Dy Pure Bodycare
380 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 380 Ron
 • Salon elegant si primitor
 • Tratamente eficiente
 • Preturi rezonabile
 • Punctualitate si profesionalism
Smart Skin
545 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 545 Ron
 • Profesionalism
 • Personal atent la nevoile clientului
 • Atmosfera placuta
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de servicii calitative de epilare definitiva in Sibiu?

In Sibiu, dar si in alte orase din Romania, epilarea definitiva a devenit un serviciu tot mai solicitat. Atat persoanele de gen feminin, cat si persoanele de gen masculin se afla in cautarea unor proceduri de ingrijire care sa nu le ocupe foarte mult timp si care sa fie eficiente. Saloanele ofera si alte metode de indepartare a parului nedorit, insa cea cu laser a castigat semnificativ teren in fata celorlalte.

Pentru a iti fi mai usor sa alegi locul in care sa beneficiezi de aceasta procedura, in continuare este prezentat un clasament de clinici, saloane si centre de infrumusetare care ofera de foarte mult timp acest serviciu:

1. Salon Shining Body

Una dintre optiunile de top pentru epilare definitiva a clientilor din Sibiu o constituie salonul Shining Body. Se folosesc aparate de ultima generatie pentru a oferi servicii calitative de epilare si nu numai. Principiile pe care le promoveaza acest salon sunt alimentatia echilibrata si stilul de viata sanatos, venind in completarea acestora cu proceduri eficiente de ingrijire.

Pretul unei sedinte de epilare definitiva variaza in functie de zona corpului. De exemplu, pentru picior integral, pretul unei sedinte este de 800 lei, iar pentru abdomen 200 lei. Pentru brate, o sedinta costa 350 lei.

In mediul online, au fost exprimate foarte multe pareri pozitive despre acest salon. Clientii beneficiaza de consultanta pentru a identifica ce tratament li se potriveste cel mai bine. Procedurile sunt eficiente, atmosfera este placuta, salonul curat si confortabil. Raportul calitate-pret este corect, iar personalul salonului este foarte bine pregatit, amabil si comunicativ. Programarile se respecta, iar rezultatele se vad de la primele sedinte.

Vezi parerile pacientilor despre Salon Shining Body
Vezi Pareri

2. AVA Salon

Situat in Sibiu, AVA Salon ofera o gama larga de servicii de ingrijire si infrumusetare, printre care si epilare definitiva. Personalul care isi desfasoara activitatea la acest salon are experienta in domeniul epilarii definitive si utilizeaza aparatura de ultima generatie, astfel incat sa asigure rezultate pe masura asteptarilor fiecarui client.

Pretul variaza in functie de metoda folosita: laser dioda sau E-light. O sedinta de epilare pe picioare cu laser dioda costa 530 lei si 320 lei pentru maini. Tariful unei sedinte de epilare E-light pe picioare este de 360 lei pentru femei si 400 lei pentru barbati. Daca recomanzi salonul unei alte persoane, primesti 10% din valoarea serviciilor de care aceasta alege sa beneficieze.

Cei mai multi clienti sunt multumiti de rezultatele obtinute, pe care le-au observat inca de la primele sedinte de epilare. Confortul si atmosfera relaxanta din salon sunt doua aspecte care contribuie la experienta placuta. Preturile sunt foarte accesibile, salonul este modern si personalul este caracterizat de profesionalism, amabilitate, promptitudine si implicare.

3. EC Beauty Center

Pentru servicii de epilare definitiva in orasul Sibiu poti alege EC Beauty Center, salon unde se folosesc echipamente de ultima generatie marca LesheZone. Personalul din cadrul acestui salon participa regulat la cursuri de specialitate pentru a isi consolida experienta si pentru a isi perfectiona tehnica. Tratamentele sunt personalizate 100%, in functie de nevoile pielii.  

Preturile sunt diferite pentru femei si barbati, fiind impartite pe zone mici, medii si mari. Sunt disponibile si pachete all-body, al caror pret incepe de la 1.200 lei. Pentru femei, tariful pentru epilare picioare integral cu laser PrimeLase Excellence este de 990 lei, iar pentru barbati 1.280 lei. Prin completarea unui scurt formular, poti beneficia de gratuitate la prima sedinta de epilare definitiva cu VERSUS 3Color. De asemenea, la achizitionarea a cinci sedinte de epilare cu laser, salonul o ofera cadou pe a sasea.

Serviciile acestui salon sunt de inalta calitate, asa cum puncteaza majoritatea clientilor care si-au exprimat opinia in mediul online. Atitudinea profesionista, atmosfera placuta si echipamentele foarte performante sunt cateva dintre avantaje. Rezultatele apar dupa prima sedinta si se folosesc proceduri moderne. Echipa este amabila, atenta si are experienta in domeniu.

4. Dy Pure Bodycare

Unul dintre saloanele de top din Sibiu care ofera, printre altele, servicii de epilare definitiva este Dy Pure Bodycare. Aici poti beneficia de numeroase proceduri moderne de infrumusetare, efectuate de personalul cu experienta, care isi propune sa asigure confort sporit celor care pasesc in cadrul salonului.

Pretul unei sedinte de epilare definitiva picioare total este de 380 lei. Poti alege un pachet de 6 sedinte, cu tariful de 2.050 lei. Pentru brate total, o sedinta costa 210 lei si un pachet de 6 sedinte 1.135 lei.

In cea mai mare masura, parerile exprimate de clienti sunt pozitive. Serviciile sunt de calitate, la fel si produsele folosite. Personalul se afla intotdeauna la dispozitia clientilor, raspunde la toate intrebarile acestora si este dedicat. Aparatura folosita este moderna, iar rezultatele corespund asteptarilor. Salonul este curat si atmosfera din cadrul sau prietenoasa.

5. Smart Skin

Un salon ultramodern situat in Sibiu, unde se realizeaza proceduri de epilare definitiva, este Smart Skin. Obiectivul acestui salon este de a imbina ultimele tehnologii cu produse de inalta calitate, astfel incat clientii sa se bucure de tratamente eficiente din domeniul frumusetii, indiferent de tipul pielii. Sunt utilizate ultimele tehnologii de epilare definitiva si rezultatele sunt de lunga durata.

Pretul unei sedinte de epilare picioare lung este de 545 lei. Sunt disponibile si pachete promotionale pentru epilarea definitiva. De exemplu, un pachet cu cate o sedinta pentru inghinal, axile si picioare scurt are pretul de 490 lei.

Opiniile clientilor care si-au relatat experienta la acest salon denota faptul ca produsele folosite sunt de calitate, ca personalul este profesionist, atent si amabil. Atmosfera este placuta, iar preturile sunt accesibile. Seriozitatea este un alt aspect apreciat.

Concluzii

Tinand cont de toate variantele prezentate anterior, se poate confirma faptul ca Sibiu este unul dintre orasele ofertante cand vine vorba despre servicii de epilare definitiva. Aici sunt prezente numeroase centre de infrumusetare si saloane care asigura astfel de proceduri, folosind tehnici si echipamente in conformitate cu ultimele tendinte din domeniu.