Meniu

Epilare definitiva Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te poti programa la sedinte de epilare definitiva in Slatina daca iti doresti rezultate pe termen lung si daca vrei sa scapi de foliculita sau iritatii. Epilarea cu laserul este sigura si eficienta, sedintele fiind efectuate la un interval de cateva saptamani. Mai multe centre si saloane de infrumusetare s-au specializat in aceasta procedura si au adoptat ultimele tehnologii in materie de epilare cu laserul.

Din acest articol vei afla mai multe detalii cu privire la epilarea definitva in Slatina, preturile fiind unul dintre aspectele ce urmeaza sa fie discutate. 

Cat costa o sedinta de epilare definitiva in Slatina pentru brate/picioare?

Epilarea definitiva se face in mai multe sedinte, specialistii din cadrul saloanelor localizate in Slatina folosind tehnologii performante cu ajutorul carora se obtin rezultate vizibile de la prima sedinta. Iata care sunt preturile pentru o sedinta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare picioare
Rating
Website
Aquarium Spa
Clinica-Verificata
590 Ron
 • O sedinta Epilare picioare integral este 590 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Orientare catre client
 • Atmosfera relaxanta
 • Curatenie
Silhouette
380 Ron
 • O sedinta Epilare picioare integral este 380 Ron
 • Proceduri eficiente
 • Rezultate vizibile rapid
 • Profesionalism
 • Abordare personalizata
Noblessse
450 Ron
 • O sedinta Epilare picioare integral este 450 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate bune
 • Profesionalism
 • Curatenie
Madame Studio
450 Ron
 • O sedinta Epilare picioare integral este 450 Ron
 • Servicii calitative
 • Rezultate vizibile dupa prima sedinta
 • Profesionalism
 • Amabilitate
Promed
800 Ron
 • O sedinta Epilare picioare integral este 800 Ron
 • Servicii bune
 • Personal bine pregatit
 • Dotari la nivel european
 • Organizare eficienta
 • Programarile se decaleaza
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune saloane de epilare definitiva in Slatina

Daca vrei sa alegi cel mai bun salon din Slatina pentru epilarea definitiva, clasamentul de mai jos iti poate fi de folos, intrucat prezinta cele mai apreciate locatii din acest oras:

1. Aquarium Spa Center

La capitolul epilarii definitive, Aquarium Spa Center este optiunea favorita a multor persoane din Slatina. Acest centru de estetica faciala si corporala ofera mai multe tratamente de infrumusetare si de ingrijire a pielii, folosind tehnologii performante. Pentru tratamentul de epilare definitiva, se foloseste echipament performant SPL. Specialistii care isi desfasoara activitatea in cadrul centrului stabilesc un protocol de tratament personalizat si identifica numarul de sedinte necesare pentru a ajunge la rezultatele dorite. 

Pentru brate, sedinta de epilare costa 290 lei. Pentru picioare lung, tariful sedintei de epilare este de 590 lei.

Centrul este apreciat pentru calitatea serviciilor, pentru orientarea catre client si atmosfera relaxanta. Acestea sunt aspecte mentionate in cadrul recenziilor oferite pe internet, unde majoritatea clientilor se declara multumiti si spun ca vor alege in continuare serviciile Aquarium Spa Center. Personalul este foarte bine pregatit si locatia este apreciata inclusiv pentru curatenie.

Vezi parerile pacientilor despre Aquarium Spa Center
Vezi Pareri

2. Silhouette

Salonul Silhouette din Slatina este o optiune foarte buna daca locuiesti in acest oras si te intereseaza tratamentul de epilare definitiva. Sunt propuse diverse proceduri de infrumusetare si remodelare corporala, iar calitatea superioara a serviciilor este sustinuta de folosirea aparatelor de ultima generatie din sfera beauty, actualizate in permanenta. Cu peste 15 ani de experienta, salonul gazduieste o echipa de profesionisti care acorda atentie deosebita detaliilor si eficientei fiecarui tratament. 

Sedinta de epilare definitiva brate costa 220 lei, iar sedinta de epilare definitiva picioare lung 380 lei. 

Serviciile de la salonul Silhouette sunt de calitate, iar personalul este laudat pentru profesionalism. In mediul online, cativa dintre cei care au trecut pragul salonului si-au relatat experienta si se declara multumiti. Acestia spun ca rezultatele sunt vizibile dupa cateva sedinte, ca pielea este mai fina si ca au scapat de foliculita in urma epilarii cu laser. 

3. Noblesse

Centrul de infrumusetare Noblesse din orasul Slatina reuneste o gama variata de tratmente de ingrijire si remodelare corporala, epilarea definitiva fiind una dintre procedurile pe care le poti alege. Se folosesc tehnici moderne de tratament si aparatura performanta, echipa fiind formata din specialisti care pun pe primul plan calitatea serviciului.

Referitor la preturi, pentru o sedinta de epilare definitiva brate lung vei plati 300 lei, iar pentru picioare lung 450 lei.

Majoritatea clientilor sunt multumiti de serviciile disponibile la Noblesse, spunand ca au obtinut rezultate bune. Angajatii sunt profesionisti, amabili si atenti. Aparatura folosita este de ultima generatie si curatenia din salon este un punct forte.

4. Madame Studio

In Slatina, poti merge la Madame Studio pentru sedintele de epilare definitiva. Echipa este formata din profesionisti cu experienta in domeniul infrumusetarii, care pun pret pe calitatea serviciilor si pe confortul clientilor. Se folosesc produse de la branduri de top si se aplica tehnici de ultima generatie. Obiectivul personalului este de a ajuta fiecare persoana care trece pragul salonului sa isi puna in evidenta frumusetea naturala.  

Epilarea definitiva costa 250 lei/sedinta pentru brate integral si 450 lei/sedinta pentru picioare lung. 

Rezultatele in urma epilarii definitive sunt vizibile dupa prima sedinta, conform persoanelor care au ales Madame Studio pentru aceasta procedura si care si-au impartasit ulterior experienta prin intermediul recenziilor. Personalului ii sunt atribuite calitati ca profesionalismul, amabilitatea si pasiunea.

5. Promed

La policlinica Promed din Slatina, se face epilare definitiva cu laserul in cadrul departamentului de dermatologie. Activitatea acestei unitati medicale a debutat in anul 2001 si de atunci a existat o imbunatatire si diversificare constanta a listei de servicii. In prezent, sunt reunite mai multe specialitati medicale si pacientii beneficiaza de solutii complete, fie ca vin pentru tratarea unei probleme de sanatate, fie pentru tratamente de ingrijire corporala, cum este epilarea cu laser. 

Sedinta de epilare brate integral costa 250 lei, iar pentru picioare integral vei plati 800 lei. 

La aceasta policlinica, majoritatea pacientilor apreciaza faptul ca exista dotari la nivel european si personal specializat. Clinica este moderna, medicii sunt bine pregatiti si organizarea este eficienta. Cu toate ca feedback-ul este in mare parte pozitiv, exista si persoane care se declara nemultumite de timpii de asteptare.

Concluzii

Numeroase clinici si saloane din Slatina pun la dispozitie serviciul de epilare definitiva, care este tot mai popular in ultimii ani. Atat femeile, cat si barbatii pot sa apeleze la aceasta procedura, care este rapida, sigura si ofera rezultate pe termen lung.