Meniu

Epilare definitiva Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Saloanele de epilare definitiva din Suceava folosesc cele mai noi tehnologii pentru indepartarea parului de pe orice zona a corpului, oferind solutii moderne pentru persoanele de orice gen care isi doresc rezultate vizibile in acest sens.

Spre deosebire de cele mai utilizate metode de epilare la domiciliu, epilarea definitiva la salon distruge radacina firului de par si inhiba cresterea ulterioara a acestuia. Este o procedura neinvaziva, care nu provoaca durere si care se intinde pe parcursul unui anumit numar de sedinte, de care poti beneficia la mai multe centre de infrumusetare din Suceava.

Care este cel mai bun salon pentru epilare definitiva in Suceava?

In Suceava, exista mai multe saloane unde se face epilare definitiva si unde poti beneficia de servicii calitative. Daca te intereseaza acest serviciu, este posibil ca tabelul urmator sa iti fie de folos, intrucat sintetizeaza informatii despre cele mai bune saloane si clinici de infrumusetare unde se efectueaza astfel de proceduri:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare definitiva
Rating
Website
No Hair Station
Clinica-Verificata
450 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 450 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Rezultate vizibile din primele sedinte
 • Amabilitate
Perfection Beauty
450 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 450 Ron
 • Rezultate de la primele sedinte
 • Personal amabil
 • Echipamente performante
Queen Elisabeta
500 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 500 Ron
 • Personal cu experienta
 • Rezultate rapide
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinci si saloane pentru epilare definitiva in Suceava

Epilarea definitiva este un serviciu disponibil la numeroase saloane din orasul Suceava, lucru pe care il poti observa printr-o cautare rapida pe Google. Fiind o investitie pe termen lung, este important sa colaborezi cu profesionisti, a caror tehnica este avansata si care folosesc echipamente in conformitate cu ultimele tendinte din domeniu.

Iata cele mai bune variante de clinici, saloane sau centre de infrumusetare care isi desfasoara activitatea in acest oras si care constituie alegeri de top ale clientilor din zona care efectueaza proceduri de epilare definitiva:

1. No Hair Station

Unul dintre saloanele preferate ale locuitorilor din Suceava pentru servicii de epilare definitiva este No Hair Station. In cadrul acestui centru de infrumusetare, clientii beneficiaza de o gama variata de proceduri de infrumusetare si remodelare corporala. Personalul are experienta indelungata in domeniu si foloseste tehnologii de ultima ora.

Pentru o sedinta de epilat picioare lung, tariful este de 450 lei. Pentru brate, o sedinta de epilare costa 300 lei.

Clientii se declara impresonati de calitatea serviciilor oferite in acest centru de infrumusetare si le recomanda mai departe. Personalul este foarte bine pregatit, informat si amabil. Rezultatele sunt vizibile de la primele sedinte, iar salonul este dotat cu aparatura performanta. De asemenea, clientii apreciaza disponibilitatea unor pachete promotionale.

Vezi parerile pacientilor despre No Hair Station
Vezi Pareri

2. Perfection Beauty Club

Perfection Beauty Club este o alegere foarte buna daca locuiesti in Suceava si ai decis sa investesti in epilare definitiva. Acesta face parte din cel mai mare lant de centre ultraspecializate in epilare definitiva laser din tara, cu prezenta consolidata in mai multe orase mari din Romania, inclusiv in capitala. Personalul specializat foloseste tehnologii dintre cele mai noi, iar protocoalele de lucru sunt adaptate in raport cu particularitatile anatomo-fiziologice clientului.

In ceea ce priveste tarifele, o sedinta de epilare definitiva laser picioare lung costa 450 lei. Pentru brate total, pretul sedintei este de 300 lei.

Clientii care au vorbit in mediul online despre experienta lor la acest salon spun ca au obtinut rezultate pe masura asteptarilor inca de la primele sedinte si ca se folosesc cele mai bune echipamente. Personalul are experienta si este amabil.

3. Salon Queen Elisabeta

Un alt salon popular din Suceava, care include si epilarea definitiva pe lista serviciilor, este salonul Queen Elisabeta. Aici se ofera servicii profesionale de infrumusetare si tratamente de remoderale corporala. Persoanele care lucreaza aici au experienta indelungata in domeniul de beauty si folosesc tehnici moderne pentru indepartarea parului.

Pretul pentru o sedinta de epilare definitiva este de 500 lei pentru picioare lung si 300 lei pentru brate.

Majoritatea clientilor spun ca au avut o experienta buna la acest salon si ca au observat rezultate de la prima sedinta. Serviciile sunt descrise ca fiind excelente, iar personalul amabil si profesionist. Atmosfera din salon este placuta, iar curatenia reprezinta un alt avantaj.

Concluzii

Epilarea definitiva este un serviciu de care poti beneficia la cateva saloane din Suceava cu o reputatie foarte buna. Aparatele de ultima generatie, profesionalismul si amabilitatea sunt atributele care au facut din aceste saloane variante de top.

Atat femeile, cat si barbatii pot sa beneficieze de aceasta procedura. Majoritatea saloanelor sunt dotate cu echipamente performante, astfel ca nivelul de disconfort resimtit in timpul epilarii este minin sau chiar inexistent.