Meniu

Epilare definitiva Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In ultimii ani, tot mai multe persoane apeleaza la proceduri de epilare definitiva in Timisoara, acest serviciu aflandu-se la mare cautare in saloanele si clinicile de infrumusetare din toata tara. Epilarea cu laser a castigat teren in detrimentul metodelor traditionale de indepartare a parului dorit, intrucat asigura rezultate pe termen lung si contribuie la economisirea timpului.

Poate fi epilata orice zona a corpului, fiind necesare mai multe sedinte pentru a ajunge la rezultatul dorit. In cadrul mai multor saloane de epilare definitiva din Timisoara, se folosesc cele mai performante tehnologii din domeniu, datorita carora parul nedorit este indepartat prin metode sigure si eficiente.

Care este pretul unei sedinte de epilare definitiva in Timisoara pentru brate si picioare?

Pentru ca vor fi necesare mai multe sedinte, este recomandat sa te interesezi din timp cu privire la costul unei sedinte de epilare definitiva, mai ales daca vrei sa beneficiezi de cele mai bune servicii din Timisoara. Pentru a te ajuta sa iti faci o idee, am alcatuit un tabel in care au fost incluse tarifele practicate in cele mai renumite saloane si clinici specializate in epilarea cu laser, pentru cele mai solicitate zone ale corpului (brate si picioare):

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare definitiva
Rating
Website
Programare Online
Esteva Institute
1 Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pretul unei sedinte de Epilare definitiva integrala a picioarelor porneste de la 500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Amabilitate fata de pacienti
 • Echipamente de ultima generatie
 • Interior elegant si curat
 • Rezultate excelente ale tratamentelor estetice
aBeauty Clinique
2 Clinica-Verificata
1.336 Ron
 • Pretul unei sedinte de Epilare definitiva integrala a picioarelor porneste de la 1.336 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Amabilitate si atentie
 • Atitudine pozitiva
 • Rezultate vizibile de la prima sedinta
 • Atmosfera placuta si relaxanta
Eva Salon
3
600 Ron
 • Pretul unei sedinte de Epilare definitiva integrala a picioarelor este 600 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate satisfacatoare si vizibile de la prima sedinta
 • Profesionalism, amabilitate si implicare
 • Aparatura de ultima generatie
 • Preturi bune
Coquette
550 Ron
 • Pretul unei sedinte de Epilare definitiva integrala a picioarelor este 550 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate vizibile rapid
 • Profesionalism si amabilitate
 • Aparatura performanta
 • Atmosfera relaxanta
Revive Medical
930 Ron
 • Pretul unei sedinte de Epilare definitiva integrala a picioarelor este 930 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal comunicativ, amabil si profesionist
 • Rezultate vizibile dupa cateva sedinte
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Locatie primitoare si ambient placut
DermaSan
400 Ron
 • Pretul unei sedinte de Epilare definitiva integrala a picioarelor este 400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate si empatie
 • Aparatura moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cele mai bune clinici si saloane specializate in epilare definitiva din Timisoara?

Epilarea definitiva este o procedura disponibila la mai multe saloane si clinici din Timisoara, care au inclus pe lista lor de servicii epilarea cu laserul si care folosesc noile tehnologii din domeniu. Tratamentul de epilare definitiva implica o investitie destul de mare, motiv pentru care este recomandat sa te indrepti catre cele mai bune saloane.

Daca vrei sa faci epilare definitiva in Timisoara, pretul si alte informatii despre clinicile de top le poti afla din clasamentul de mai jos:

1. Esteva Institute of Health & Aesthetics

Epilarea definitiva la Esteva Institute of Health & Aesthetics din Timisoara inseamna o experienta a indepartarii parului nedorit, eficienta si confortabila, datorita tehnologiei de ultima generatie utilizate. Epilarea laser se realizeaza aici cu un aparat performant, Epil Me, primul laser cu diode care imbina calitatile unui laser in stare solida, de tip Alexandrite, cu protectia oferita pielii inchise la culoare oferita de un laser Nd:Yag. Confortul la epilare este obtinut prin sistemul de racire cu freon si o durata a flash-ului foarte scurta. Prevazut cu trei moduri de functionare, aparatul de epilat are rezultate bune pe toate tipurile de piele, pe diferite grosimi si nuante ale firului de par. Esteva Institute este o clinica in care se promoveaza un nou concept de frumusete si sanatate a femeii, printr-o abordare holistica, prin servicii de dermatologie estetica, remodelare corporala, rejuvenare si lifting, rejuvenare vaginala si tratamentul afectiunilor intime. 

Tarifele pentru epilarea definitiva depind de zona de pe care se indeparteaza parul nedorit cu ajutorul tehnologie laser ultraperformante. Pentru zone extinse, cum ar fi membrele inferioare, la o sedinta de epilare se percep sume incepand cu 500 de lei. Tratamentul cu laser al zonelor mai restranse, incluzand perciuni, mustata, barbie are pretul de 100 lei pe zona, in timp de epilarea axilelor, gatului si liniei bichinilor te va costa 200 de lei pe sedinta, pentru fiecare zona. Clientii care se programeaza la clinica prin intermediul platformei Med.ro beneficiaza de o reducere de 20% din pretul serviciului.

Pacientii clinicii au numai cuvinte de lauda pentru serviciile de calitate ale acesteia, pentru profesionalismul personalului, amabilitatea cu care au fost intampinati si echipamentele de ultima generatie din dotare. Totodata, sunt apreciate interiorul elegant si curat. Multe dintre persoanele care au beneficiat de tratamente aici remarca rezultatele excelente ale terapiilor din oferta, inca de la primele sedinte.

Vezi parerile pacientilor despre Esteva Institute of Health & Aesthetics
Vezi Pareri

2. aBeauty Clinique

Clinica de estetica faciala si corporala aBeauty Clinique din Timisoara este un alt loc in care poti merge pentru epilare definitiva. Brandul aBeauty este consolidat prin prezenta in mai multe orase mari din tara, iar clinica din Timisoara a fost infiintata in anul 2018. Pe primul loc se afla calitatea serviciilor, care este asigurata de un colectiv format din medici, terapeuti, personal auxiliar si administrativ care contribuie la buna experienta a fiecarui pacient din clinica. Pentru a oferi constant servicii premium, la aBeauty se fac investitii in personal si in cea mai performanta tehnologie.

La aBeauty, o sedinta de epilare definitiva brate total, cu detectie melanina si calibrare automata, costa 1.221 lei sau 794 lei in perioade de reducere. Pentru picioare total, vei achita 2.055 lei pe o sedinta sau 1.336 lei daca sunt disponibile reduceri.

Aceasta clinica, pe care o poti alege pentru epilarea cu laser in Timisoara, a primit feedback foarte bun din partea a zeci de pacienti. Clinica este primitoare, curata si dotata cu aparatura de ultima generatie. Atmosfera este placuta si relaxanta. De asemenea, se respecta programarile, sunt apreciate abordarea profesionista si atitudinea pozitiva. Colectivul de la aBeauty este profesionist, amabil si atent la nevoile pacientului. Rezultatele se vad inca de la prima sedinta in cazul epilarii definitive.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

3. Eva Salon

Infiintata in 2011, reteaua de centre de epilare definitiva Eva Salon este prezenta si in Timisoara. Specializat exclusiv in epilarea definitiva cu laser, acest salon propune o metoda sigura si eficienta de indepartare a parului dorit. Pentru a garanta rezultate conform asteptarilor, se foloseste aparatura de ultima generatie. In cadrul centrului activeaza o echipa bine pregatita de tehnicieni, care mizeaza pe lipsa disconfortului si precizie in timpul tratamentului. Brandul Eva Salon este primul din tara care a decis sa presteze un singur serviciu, anume epilarea definitiva.

O sedinta de epilare definitiva brate integral costa 430 lei. Pentru picioare integral, sedinta are pretul de 600 lei.

Eva Salon se bucura de o reputatie foarte buna, lucru dovedit de numeroasele pareri pozitive din mediul online, exprimate de clienti. Acestia spun ca se foloseste aparatura de ultima generatie, insa calitatea foarte buna a serviciilor depinde in mare masura de personal. Echipa salonului este laudata pentru profesionalism, amabilitate, rabdare, atentie si implicare. Rezultatele sunt satisfacatoare, multi dintre clienti spunand ca le-au observat inca de la prima sedinta. Salonul este frumos amenajat si curat, iar programarile se respecta. Mai mult de atat, la acest salon de epilare definitiva din Timisoara, preturile sunt foarte bune.

4. Clinica Coquette

Coquette este o optiune de top pentru persoanele din Timisoara interesate de epilare definitiva si de un tratament personalizat. Prezenta in 6 orase din tara, clinica Coquette este lider in epilarea definitiva cu laser si reuneste terapeute cu experienta in fiecare dintre cele 6 clinici. Pentru a mentine calitatea serviciilor, personalul participa regulat la training-uri si la congrese internationale de specialitate. In acest fel, ramane la curent cu toate noutatile din domeniu si isi consolideaza pregatirea prin schimb de experienta cu specialisti din alte tari.

Tariful pentru o sedinta de epilare brate integral este de 450 lei. Pentru picioare, sedinta te va costa 550 lei.

Foarte multi clienti se declara extrem de incantati de serviciile centrului de epilare definitiva Coquette, pe care le descriu ca fiind extraordinare. Acestia spun ca au vazut rapid rezultate, ca atmosfera este relaxanta si ca se folosesc cele mai bune aparate de pe piata. Profesionalismul, seriozitatea si amabilitatea sunt principalele calitati ale echipei. De asemenea, personalul explica tot despre procedura si este comunicativ.

5. Revive Medical

Revive Medical este un centru de estetica medicala din Timisoara pe care il poti alege pentru epilarea definitiva cu laser. In aceasta clinica se folosesc tehnologii de ultima generatie si aparatura medicala premium, ceea ce asigura succesul procedurilor. Colectivul este format din medici si specialisti care prioritizeaza confortul clientului si care elaboraza planuri individuale. Personalul continua sa implementeze protocoale noi de tratament, tinand pasul cu evolutia din domeniu.

La Revive Medical, sedinta de epilare definitiva pentru brate integral costa 510 lei. Pentru picioare integral, sedinta costa 930 lei.

Aceasta clinica de infrumusetare a primit feedback pozitiv din partea multor clienti. Ei afirma ca serviciile sunt de inalta calitate si ca ambientul este placut. Cat despre personal, acesta e amabil, comunicativ si profesionist. Rezultatele se vad dupa cateva sedinte si se foloseste tehnologie de ultima generatie. In plus, locatia este primitoare si eleganta.

6. Clinica DermaSan

Tratamente de epilare definitiva cu laser sunt disponibile si la DermaSan, clinica din Timisoara a carei lista de servicii aduce la un loc multiple tratamente dermatologice si de infrumusetare. In cadrul acestui cabinet dermatologic si estetic, o echipa formata din medici si asistente cu experienta ofera pacientilor tratamente adaptate nevoilor si cerintelor. Se mizeaza pe tehnologii avansate si pe aparatura de ultima generatie, necesare pentru eficienta si succesul fiecarei proceduri.

La aceasta clinica, sedinta de epilare brate lung costa 300 lei. Pentru picioare lung, tariful variaza intre 400 si 500 lei.

Cativa pacienti si-au exprimat satisfactia fata de serviciile clinicii DermaSan prin recenzii in mediul online. Ei recomanda clinica si spun ca au beneficiat de profesionalism, amabilitate si empatie din partea personalului.

Concluzii

Epilarea definitiva este un serviciu aflat la mare cautare in Timisoara si nu numai, deoarece ofera avantaje pe termen lung. Atat femeile, cat si barbatii pot sa apeleze la aceasta procedura. In comparatie cu metodele obisnuite de indepartare a parului nedorit, epilarea cu laser este mai eficienta, deoarece rezultatele se mentin in timp.

Numeroase centre si saloane au in dotare laserul Alexandrite in Timisoara, care este unul dintre cele mai performante la ora actuala.