Meniu

Epilare definitiva Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Saloanele care ofera servicii de epilare definitiva in Zalau se bucura de o popularitate tot mai mare, deoarece multe persoane incep sa renunte la metodele obisnuite de indepartare a parului nedorit, care consuma timp si provoaca uneori iritatii si foliculita. Tratamentul de epilare cu laser este apreciat pentru rezultatele pe termen lung, pentru ca lasa pielea catifelata si pentru ca ajuta la combaterea foliculitei. 

Si in Zalau exista cateva saloane specializate in epilare definitiva, unde te poti bucura de numeroase servicii din sfera esteticii si infrumusetarii. Din acest articol, poti afla care sunt preturile pentru o sedinta de epilare si mai multe informatii cu privire la activitatea si reputatia saloanelor considerate a fi de top. 

Preturi epilare definitiva in Zalau

Daca locuiesti in Zalau si vrei sa iti faci o idee cu privire la costurile pe care le implica epilarea definitiva, tabelul de mai jos prezinta care sunt tarifele pentru o sedinta in cadrul celor mai apreciate saloane:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare picioare
Rating
Website
Mihaela Estetique
Clinica-Verificata
450 Ron
 • O sedinta Epilare picioare integral este 450 Ron
 • Servicii de calitate
 • Epilare nedureroasa
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate
 • Atmosfera placuta
Art of Beauty
450 Ron
 • O sedinta Epilare picioare integral este 450 Ron
 • Proceduri eficiente
 • Rezultate de la prima sedinta de epilare definitiva
 • Personal amabil si profesionist
 • Aparatura performanta
 • Preturi accesibile
Glamour Beauty
400 Ron
 • O sedinta Epilare picioare integral este 400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate vizibile rapid
 • Seriozitate si profesionalism
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret


Topul saloanelor de epilare definitiva din Zalau

Pentru a obtine rezultatele dorite in urma tratamentului de epilare definitiva, este recomandat sa alegi saloane care folosesc tehnologii de ultima ora din domeniu, iar in Zalau ai cateva optiuni foarte bune:

1. Mihaela Estetique

La Mihaela Estetique, salon din Zalau, poti beneficia de servicii de infrumusetare, printre care si epilarea definitiva. Sunt disponibile metode moderne de tratament la capitolul epilarii, iar personalul acorda atentie deosebita calitatii serviciului si confortului celor care trec pragul salonului. Se folosesc echipamente performante, iar specialistii creeaza planuri de tratament individualizate, in functie de nevoile si particularitatile fiecarei persoane. De asemenea, ei sunt preocupati constant de ultimele tehnologii din domeniu. 

Sedinta de epilare definitiva costa 250 lei pentru brate integral si 450 lei pentru picioare integral. 

Majoritatea persoanelor se declara multumite de serviciile de care au beneficiat la acest salon si au mentionat ca tratamentele sunt mai putin dureroase comparativ cu alte metode de epilare. Acestia recomanda salonul si spun ca vor reveni cu siguranta. Profesionalismul si amabilitatea, precum si atmosfera placuta sunt cateva dintre aspectele pozitive.

Vezi parerile pacientilor despre Mihaela Estetique
Vezi Pareri

2. Art of Beauty

In Zalau, la salonul Art of Beauty poti gasi unele dintre cele mai noi tratamente de infrumusetare, iar epilarea definitiva este doar unul dintre serviciile disponibile. Lista de servicii cuprinde proceduri faciale, proceduri de remodelare corporala si alte tratamente din sfera cosmeticii si ingrijirii personale. Siguranta, confortul si calitatea sunt trei principii in jurul carora graviteaza activitatea specialistilor de la acest salon. 

In ceea ce priveste tariful pentru o sedinta de epilare definitiva, clientii vor plati 200 lei pentru brate integral si 450 lei pentru picioare integral. 

Cateva dintre persoanele care au trecut pragul acestui salon si-au relatat experienta si in mediul online, prin recenzii pe platforme de socializare. Cei mai multi clienti se declara multumiti, spunand ca rezultatele apar inca de la prima sedinta de epilare definitiva. Personalul este amabil si profesionist, iar aparatura folosita este performanta. In plus, preturile sunt accesibile.

3. Glamour Beauty Center

Glamour Beauty Center constituie o varianta buna pentru persoanele care locuiesc in Zalau si sunt interesate de proceduri ca epilarea definitiva. Se folosesc dispozitive performante, care sa asigure un tratament nedureros si confort in timpul procedurii. Personalul are experienta si este preocupat de calitatea inalta a serviciilor, manifestand interes pentru ultimele tendinte in materie de aparatura si produse folosite in domeniul beauty. 

Tariful pentru o sedinta de epilare definitiva este de 250 lei pentru brate total si 400 lei pentru picioare total. 

Dintre persoanele care au fost la acest salon, majoritatea il recomanda si spun ca au obtinut rezultate vizibile chiar dupa prima sedinta de epilare definitiva. Seriozitatea, profesionalismul si devotamentul sunt calitati apreciate ale personalului de la Glamour Beauty Center. Tratamentele sunt nedureroase si preturile sunt accesibile.

Concluzii

Poti gasi in apropierea ta un salon unde se face epilare definitiva daca locuiesti in Zalau, fara a fi nevoie sa te deplasezi in alte localitati. Mai multe centre de infrumusetare din acest oras au adoptat cele mai noi tehnologii in materie de indepartare a parului nedorit folosind tehnologia laser.