Meniu

Remodelare corporala Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai decis ca este cazul sa faci ceva mai mult pentru silueta si felul in care arati si te simti in pielea ta si nu stii daca poti conta pe servicii de remodelare corporala in Braila sau este cazul sa mergi in alt oras pentru astfel de tratamente. Articolul de fata contine exact informatiile de care ai nevoie in acest moment. Nu trebuie decat sa il parcurgi pana la capat pentru a putea identifica saloanele de infrumusetare care realizeaza tratamente corporale de slabire localizata si a putea decide incotro ai putea sa te indrepti pentru proceduri specializate.

Remodelarea corporala este numele generic sub care se regasesc o multime de proceduri, iar vestea buna este ca in Braila poti avea acces atat la clasicele masaje anticelulitice si la impachetari cu substante care iti pun circulatia in miscare si stimuleaza drenajul limfatic, cat si la cele mai moderne metode de slabire cu ajutorul unor tehnologii inovatoare si al unor aparate de ultima generatie.

Ce optiuni ai pentru remodelare corporala in Braila?

Este de la sine inteles ca preferi, din considerente legate de timp si de costuri, sa faci tratamente de remodelare corporala in Braila si sa nu fie nevoie sa te deplasezi in alt oras pentru fiecare sedinta. Alegand unul dintre saloanele din clasamentul de mai jos, te asiguri ca vei accesa servicii de calitate, comparabile cu ale oricarui alt municipiu important din Romania.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Remodelare corporala
Rating
Website
Beauty Zillis
Clinica-Verificata
60-350 Ron
 • Pretul unei sedinte de Remodelare corporala se incadreaza intre 60-350 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Atmosfera placuta
 • Rezultate bune ale procedurilor
 • Timp de asteptare mare
Therapy Slim
60-200 Ron
 • Pretul unei sedinte de Remodelare corporala se incadreaza intre 60-200 Ron
 • Profesionalismul personalului
 • Amabilitate si respect
 • Produse de calitate
 • Momente de rasfat si relaxare
 • Rezultate multumitoare ale procedurilor
Sorisa Center
150-250 Ron
 • Pretul unei sedinte de Remodelare corporala se incadreaza intre 150-250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Pachete personalizate in functie de client
 • Profesionalismul si amabilitatea personalului
 • Atmosfera placuta
 • Rezultate bune ale procedurilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul saloanelor de infrumusetare cu servicii de remodelare corporala din Braila

In general, cand ai mai multe optiuni, ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te hotari asupra uneia dintre variante, ceea ce este valabil si in cazul serviciilor de remodelare corporala din Braila. Sectiunea urmatoare a articolului iti pune la dispozitie detalii despre saloanele din top, dotarile de care dispun, personalul, preturile practicate si opiniile clientilor care au beneficiat de proceduri estetice in cadrul lor.

1. Beauty Zillis

Salonul de infrumusetare Beauty Center Zillis din Braila are peste 20 de ani de experienta, timp in care formarea continua a personalului si achizitia de aparatura cat mai performanta, adaptata noilor tehnici inovatoare in tratamentele estetice faciale si de remodelare corporala, au fost preocupari prioritare. Centrul realizeaza o gama larga de proceduri de slabire localizata si eliminare a celulitei, printre care masaj manual, masaj cu bete de bambus, ventuze, impachetari, cavitatie, ultrasunete, presoterapie, radiofrecventa, endermologie, electrostimulare si sauna umeda. 

Preturile pentru procedurile de remodelare corporala variaza de la 60 de lei pentru o sedinta de masaj si pot ajunge pana la 350 de lei pentru o sesiune de electrostimulare.

In general, brailenii se declara multumiti de salonul Beauty Zillis, potrivit recenziilor de pe Google. Ei spun ca este un centru de infrumusetare cu servicii de calitate, personal profesionist si amabil, atmosfera placuta si rezultate bune ale procedurilor. Sunt si clienti care sustin ca timpul de asteptare este uneori mare.

Vezi parerile pacientilor despre Beauty Zillis
Vezi Pareri

2. Therapy Slim

Centrul medical de infrumusetare si slabire Therapy Slim din Braila ofera servicii de epilare definitiva cu laser, ozonoterapie, injectari cu acid hialuronic si toxina botulinica, tratamente faciale si proceduri de remodelare corporala la standarde moderne, cu aparatura de ultima generatie. In categoria tratamentelor pentru silueta se includ endermologia, biostimulare, mezoterapie virtuala si mezoterapie injectabila, presoterapie, masaj anticelulitic, impachetari la cald si radiofrecventa.

Tarifele percepute de salon sunt afisate pe site-ul web si pot fi usor consultate aici. Pentru o sedinta de masaj anticelulitic vei plati 60 de lei pentru 30 de minute. Pentru endermologie, cea mai complexa procedura de remodelare corporala de la acest salon, trebuie sa achiti suma de 200 de lei pentru o sedinta de 40 de minute.

Clientii Therapy Slim spun ca au avut experiente placute la acest salon, unde au intalnit profesionalism, amabilitate si respect, produse de calitate, momente de rasfat si relaxare si ca au avut rezultate multumitoare in urma procedurilor de tratament pe care le-au urmat.

3. Sorisa Center

Sorisa Center este un salon specializat in remodelare corporala realizata cu aparatura de ultima generatie, atestata medical, in care se efectueaza tratamente cu vacuum, radiofrecventa, impachetari cu termocuvertura, mezoterapie virtuala, ultrasunete, presoterapie, curenti laser si endermologie. In cei cinci ani de experienta ai centrului pe piata serviciilor de estetica din Braila, Sorisa Center se remarca prin personalul bine pregatit, interiorul elegant si dotarile moderne care permit realizarea unei palete diverse de proceduri de infrumusetare pentru fata si corp.

Preturile pentru tratamentele de remodelare corporala variaza de la 150 lei pe sedinta, la impachetari cu termocuvertura, si pana la 250 de lei sedinta, pentru endermologie.

Clientii salonului apreciaza in recenziile de pe Facebook serviciile de calitate, posibilitatea accesarii unor pachete personalizate in functie de nevoile fiecaruia, amabilitatea si profesionalismul personalului, atmosfera placuta si rezultatele bune ale procedurilor.

Concluzii

Atunci cand vrei sa scapi de cativa centimetri prin slabire localizata si eliminarea celulitei, poti conta pe tratamente de remodelare corporala la Braila, la unul dintre saloanele de top din oras, dotate cu aparatura moderna, in acord cu noile tendinte in materie de infrumusetare. 

Oricare dintre centrele de estetica din Braila incluse in clasamentul de mai sus poate asigura proceduri calitative, intr-un cadru placut, cu atmosfera relaxanta si personal specializat, care te va sfatui in urma examinarii si iti va indica cea mai adecvata metoda de a-ti resculpta silueta si de a bucura de hainele preferate sau de iesirile la plaja sau la piscina.