Meniu

Remodelare corporala Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai hotarat sa iti imbunatatesti aspectul siluetei si sa accesezi servicii in proximitatea locuintei tale, intr-un salon specializat in remodelare corporala in Bucuresti sector 2. Este firesc sa vrei sa ajungi cat mai usor la tratamente si sa beneficiezi de rezultate vizibile ale investitiei in aspectul tau estetic, insa poate fi dificil sa gasesti cea mai buna optiune pentru tine, pe o piata atat de vasta in domeniul frumusetii, cum este cea din Capitala.

De aceea, articolul de fata se va constitui intr-un ghid util pentru tine, cu ajutorul caruia sa te poti orienta si sa identifici clinicile si saloanele cu standarde ridicate in remodelarea corporala, din Bucuresti sector 2.

Cat costa o sedinta de remodelare corporala in Bucuresti sector 2? 

Vrei sa iti aloci din timp bugetul alocat infrumusetarii siluetei, de aceea iti doresti sa poti estima costurile totale ale procesului cunoscand pretul unei sedinte de tratament de remodelare corporala in Bucuresti sector 2. Aceasta informatie te poate ajuta, de asemenea, sa alegi tipul de procedura potrivit veniturilor proprii. In tabelul de mai jos vei gasi numele saloanelor de infrumusetare catre care ar trebuie sa te indrepti, precum si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru o sesiune de terapie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Remodelare corporala
Rating
Website
Lagoon Beauty
Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pret sedinta Remodelare corporala 500 Ron
 • Oaza de profesionalism si eleganta
 • Servicii exceptionale
 • Situat intr-o zona linistita din Bucuresti
 • Locatie accesibila
 • Spatiu de relaxare
 • Tratamente eficiente inca de la primele sedinte
 • Aparatura ultramoderna
Esteem
90 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Remodelare corporala porneste de la 90 Ron
 • Conectare cu sinele
 • Ambient primitor
 • Spatiu curat
 • Proceduri neinvazive si nedureroase
 • Personal profesionist si dedicat
 • Rezultate bune inca de la primele sedinte
ReInvent Fit
450 Ron
 • Pret sedinta Remodelare corporala 450 Ron
 • Clinica de top
 • Servicii de domeniul excelentei
 • Aparatura de ultima ora
 • Personal competent
 • Amabilitate si empatie fata de clienti
 • Gama larga de proceduri
 • Sedinte eficiente de tratament
 • Cadru placut
Fysiogand
500 Ron
 • Pret sedinta Remodelare corporala 500 Ron
 • Centru de remodelare care satisface toate exigentele
 • Aparatura noua
 • Curatenie impecabila
 • Personal calificat
 • Amabilitate fata de clienti
 • Puctualitate
 • Oferta bogata de proceduri
 • Efecte vizibile dupa fiecare sedinta de tratament
 • Lipsa locurilor de parcare
Elixir Beauty & Spa
180 Ron
 • Pret sedinta Remodelare corporala 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Curatenie ireprosabila
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Spatiul nu ofera suficienta intimitate in timpul procedurilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici si saloane cu servicii de remodelare corporala din Bucuresti sector 2

Ai scapat de grija identificarii celor mai bune clinici si saloane cu servicii de remodelare corporala din Bucuresti sector 2. Fiind insa o fire analitica, iti doresti sa poti face o evaluare dupa propriile criterii a clinicilor din clasament, pentru a te indredinta ca iei cea mai buna decizie atunci cand iti vei face programare la una dintre ele. Prin urmare, ai nevoie de mai multe informatii despre standardele lor de lucru, despre competentele personalului, tipurile de proceduri disponibile si opiniile clientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Salon Lagoon Beauty

Salonul Lagoon Beauty din Bucuresti sector 2 ofera clientilor sai preocupati de aspectul fizic si imaginea proprie o paleta diversa de servicii de estetica corporala – remodelare corporala Venus Legacy, VelaShape III, criolipoliza, sauna cu infrarosu, masaj terapeutic si anticelulitic, estetica faciala – rejuvenare Venus Legacy, BioRePeelCI3, microneedling, criolipoliza barbie dubla, microneedling alopecie, intraceuticals, si epilare laser. Remodelarea corporala cu Venus Legacy utilizeaza radiofrecventa multipolara si campurile electromagnetice, pentru a stimula in mod natural productia de colagen si a descompune celulele grase, a elimina celulita, a tonifia tesuturile si a imbunatati circulatia limfatica.

Tarifele salonului sunt afisate pe site-ul web. Pentru o sedinta de remodelare corporala de 60 de minute vei achita suma de 500 de lei.

Clientii au numai cuvinte de lauda pentru prestatiile acestui centru de infrumusetare, pe care il considera o oaza de profesionalism si eleganta, cu servicii exceptionale, situat intr-o zona linistita a Bucurestiului, intr-o locatie accesibila, in care pot scapa de grijile cotidiene si se pot bucura de tratamente eficiente inca de la primele sedinte, cu aparatura ultramoderna.

Vezi parerile pacientilor despre Salon Lagoon Beauty
Vezi Pareri

2. Esteem

Esteem Body Sculpt and Spa este un centru de infrumusetare si relaxare din Bucuresti sector 2 care abordeaza estetica si starea de bine a clientilor intr-un ambient placut, cu echipamente de ultima generatie, adaptate pentru proceduri de remodelare corporala, slabire, detoxifiere, tonifiere, rejuvenare faciala, tratamente cosmetice personalizate, masaj facial, masaj de relaxare, terapeutic, anticelulitic si reflexoterapie. Pentru slabire localizata, clientii pot apela la un program eficient care imbina efectele benefice ale procedurilor de impachetări corporale, cavitatie, electrostimulare, termoterapie cu IR, presoterapie, ultrasunete cu LED Therapy, mezoterapie si radiofrecventa. De asemenea, pot opta pentru un abonament lunar care contine sedinte de termoterapie la tunel infraroșu cu aplicare crema pentru exudatie, presoterapie, electrostimulare si consiliere nutritionala.

Preturile sunt afisate pe site-ul web al centrului de estetica. Tariful pentru o sedinta de tratament variaza in functie de procedura, intre 90 de lei si 480 de lei.

Clientii spun ca Esteem este un coltisor de rai in care isi gasesc linistea si relaxarea, se conecteaza cu sinele, intr-un ambient primitor, in care domina albul pur si curatenia, si in care au parte de rasfat, datorita procedurilor neinvazive si nedureroase, executate de personal profesionist si dedicat. Totodata, clientii apreciaza ca au avut rezultate bune chiar de la primele sesiuni de tratament.

3. ReInvent Fit

Tratamentele de remodelare corporala, eliminare a celulitei si tonifiere de la salonul ReInvent Fit din Bucuresti sector 2 presupun o serie de proceduri adaptate diverselor probleme ale siluetei clientilor, efectuate cu aparatura moderna: radiofrecventa corporala Venus Legacy, drenaj limfatic BTL Lymphastim, unde electromagnetice pentru barbia dubla, criolipoliza Cooltech Define si antrenamente VisionBody EMS. ReInvent Fit ofera tratamente estetice si cosmetice non-invazive, terapii faciale, proceduri corporale si epilare definitiva cu laser. Inainte de aplicarea unui plan de rejuvenare, remodelare sau indepartare a parului nedorit de pe corp, clientii beneficiaza de o consultatie gratuita, in care se identifica cele mai bune solutii pentru frumusetea si sanatatea lor. ReInvent Fit dispune de doua saloane in Bucuresti, in sector 2 centrul de infrumusetare fiind accesibil in zona Stefan cel Mare.

O sedinta de remodelare corporala prin radiofrecventa cu Venus Legacy, cu o durata de 30 de minute, are pretul de 450 de lei.

Clientii apreciaza ca ReInvent Fit este o clinica de top, cu servicii de domeniul excelentei, aparatura de ultima ora, personal competent, amabil si empatic, gama larga de proceduri si sedinte de tratament eficiente, desfasurate intr-un cadru placut.

4. Fysiogand

Fysiogand este un centru de remodelare corporala, criolipoliza si masaj din Bucuresti sector 2, in care clientii au acces la o paleta variata de proceduri de tratament, intr-un spatiu nou, adaptat ultimelor tendinte si reglementari. Sunt disponibile aici: cavitatie, criolipoliza, cryogen, electrostimulare, drenaj limfatic manual postoperator, impachetari tunel infrarosu, presoterapie Lymphastim, reflexoterapie, radiofrecventa, ultrasunete si Vanquish Me – slabire non-contact. Aparatul BTL Vanquish ME din dotarea salonului utilizeaza o tehnologie care tinteste cu precizie stratul de celule adipoase, pentru obtinerea unor rezultate spectaculoase, durabile, fara efecte adverse.

O sedinta de remodelare corporala cu Vanquish Me are aici pretul de 500 de lei.

Despre Fysiogand, clientii consemneaza in recenziile din mediul online ca este este un centru de remodelare corporala care satisface toate exigentele, dotat cu aparatura noua, de o curatenie impecabila, cu personal calificat si amabil, punctualitate si o oferta bogata de proceduri. Totodata, cei care au beneficiat aici de tratament spun ca rezultatele bune sunt vizibile dupa fiecare sedinta. Unele persoane sunt nemultumite de lipsa locurilor de parcare proprii salonului.

5. Elixir Beauty & Spa

Elixir Beauty & Spa din Bucuresti sector 2 ofera clientilor pachete avantajoase de tratamente pentru remodelare corporala, masaj si rejuvenare faciala. Cei care isi doresc o remodelare a siluetei, o slabire localizata, eliminarea celulitei si tonifierea tesuturilor au la dispozitie o paleta variata de servicii: cavitatie ultrasonica, lipolaser, radiofrecventa, vaccum bipolar si impachetari. Din dotarile cu aparatura de ultima generatie ale salonului fac parte echipamentele LPG CELLU M3 pentru endermologie si Eximia.

O sedinta de 35 de minute de tratament de remodelare corporala are pretul de 180 de lei.

Clientii salonului sunt in general multumiti de prestatiile acestuia, considerand ca serviciile sunt de calitate, personalul este profesionist si amabil, curatenia este ireprosabila, iar tratamentele au rezultate bune. Exista si persoane care sustin ca spatiul nu este foarte bine organizat, astfel incat sa ofere fiecarui client intimitate in timpul procedurilor.

Concluzii

Tratamentele de remodelare corporala in Bucuresti sector 2 se desfasoara in cele mai bune conditii la clinicile si saloanele de infrumusetare de top din Capitala, prezentate in acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de lecturat. In centrele din clasamentul de mai sus se lucreaza la standarde inalte de calitate, cu aparatura de ultima generatie, intr-un cadru primitor si o curatenie ireprosabila, aspecte care favorizeaza relaxarea si starea de bine a clientilor.

In plus, profesionalismul personalului care activeaza in saloanele de estetica faciala si corporala din sectorul 2 al Bucurestiului, precum si efectuarea temeinica a sedintelor de terapie garanteaza rezultate optime, vizibile inca de la primele sedinte. Cu ajutorul informatiilor din acest text si in functie de nevoile tale, vei putea cu siguranta sa faci o alegere inspirata, prin care sa te bucuri rapid de efecte benefice pentru silueta ta si pentru increderea in propria persoana.