Meniu

Remodelare corporala Sector 3 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti sa faci remodelare corporala in sectorul 3, adica intr-o zona mai restransa a Bucurestiului? Vestea buna este ca misiunea de a gasi centrul de infrumusetare sau clinica spre care sa te indrepti nu este imposibila.

Acest articol iti ofera informatia pe care sa contezi atunci cand urmaresti sa alegi un loc in care sa iti atingi scopul, chiar si in apropierea locuintei, in sectorul 3.

Cele mai bune optiuni pentru remodelare corporala in sector 3

Intre factorii care iti conditioneaza decizia atunci cand alegi clinica sau centrul de infrumusetare pentru remodelare corporala in sector 3, la care sa mergi pentru aceasta procedura, se numara si costurile percepute pentru sedinte. Tabelul de mai jos te ajuta sa alegi informat tinand cont si de acest reper important. In fond, este necesar sa stii care este bugetul pe care trebuie sa il ai la dispozitie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Remodelare corporala
Rating
Website
Artist Touch
Clinica-Verificata
600 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Venus Legacy 2.0 este 600 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Tratamente personalizate
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Voucher cadou
Famisoo
150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de radiofrecventa hexapolara este 150 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Servicii de calitate
 • Gama variata de tratamente
 • Experienta in domeniu
 • Oferte si reduceri
Z-Wellness&Spa
80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de radiofrecventa multipolara este 80 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Se afla in centrul Bucurestiului
 • Servicii complete si profesionale
 • Preturi accesibile
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clininici/cabinete de infrumusetare pentru remodelare corporala in sector 3

Topul pe care il poti analiza in cele ce urmeaza a fost conceput inclusiv pe baza unor informatii culese din recenziile altor persoane care au facut la un moment dat remodelare corporala in sector 3. Experienta lor iti va fi utila acum, cand trebuie sa iei aceeasi decizie. De asemenea, acest top iti ofera informatii care privesc procedura si costurile aferente percepute de unitati de top in acest domeniu.

1. Artist Touch Clinique

Artist Touch este clinica de remodelare corporala din sectorul 3, fondata in anul 2012, din dorinta de a le ajuta pe femei sa se simta din nou frumoase. Acest ideal poate fi atins foarte usor prin intermediul procedurilor de criolipoliza si velashape. Tratamentul Venus Legacy este singurul care combina radiofrecventa multipolara cu campuri electromagnetice pulsate si vacuum, pentru remodelarea corporala, tonifierea pielii lasate si pentru a actiona impotriva celulitei. Venus Legacy este dispozitivul prin care tehnologia trece la un alt nivel, fiind conceput si dezvoltat in mod special pentru a rezolva problemele corpului. Tehnologia Varipulse ofera un drenaj limfatic corespunzator, precum si racirea pielii, asigurand un confort sporit pacientului.

La aceasta clinica, pretul sedintei de Venus Legacy 2.0 este de 600 de lei si dureaza 30 de minute.

Recenziile acordate clinicii Artist Touch sunt in mod predominant pozitive. Chiar si in situatiile in care clientii s-au confruntat cu o usoara senzatia de disconfort in timpul terapiei, atmosfera placuta i-a ajutat sa se relaxeze, pentru ca tratamentul sa-si faca efectul. Persoanele care au ales Venus Legacy au primit toate informatiile de care aveau nevoie de la bun inceput, iar rezultatele nu au intarziat sa apara la putin timp dupa.

Vezi parerile pacientilor despre Artist Touch Clinique
Vezi Pareri

2. Famisoo

Activitatea clinicii Famisoo a inceput in anul 2008, in domeniul make-up, iar de atunci si pana astazi, specialistii care isi desfasoara activitatea in cadrul clinicii au continuat sa se perfectioneze si sa introduca noi tratamente, precum sunt cele de remodelare corporala in sectorul 3. Principiile care stau la baza clinicii sunt respectul, pasiunea, responsabilitatea, lucrul in echipa si excelenta. Clinica dispune de 4 sali proiectate in acest scop si dotate cu aparatura de ultima generatie: sterilizatoare, Powershape, V10, Liposonix, Omnidirectional 360 Hifu, Shockwave etc. In ceea ce priveste radiofrecventa hexapolara, un prim rezultat se poate observa inca de la terminarea primei sedinte, acesta variind in functie de organism si de stratul adipos al fiecarui pacient. Se recomanda 4-6 sedinte, cu durata de 30 de minute, in functie de dimensiuni.    

O sedinta de radiofrecventa hexapolara costa 150 de lei pentru 30 de minute.

Conform recenziilor acordate clinicii, exista mai multe cuvinte ce pot fi folosite pentru a descrie activitatea Famisoo: calitate, curatenie, profesionalism, punctualitate etc. Rezultatele obtinute depasesc asteptarile multora, atat pe partea de salon, cat si pe cea de clinica. Persoanele care aleg aceasta clinica se pot bucura de rasfat la un alt nivel.

3. Z – Wellness & Spa  

Persoanele care vor sa se bucure de cateva clipe de relaxare completa, se pot duce la Z – Wellness & Spa, salonul de remodelare corporala din sectorul 3. Clientii sunt intampinati cu amabilitate si caldura, iar gama de servicii la care primesc acces este una de-a dreptul impresionanta: impachetari la tunel, electrostimulare, lipolaser, radiofrecventa hexapolara, vacuum, electrostimulare, detofixiere si multe altele. Scopul acestor servicii este de a-i ajuta pe oameni sa obtina o stare de echilibru si liniste interioara, astfel incat sa uite de factorii de stres de care se lovesc in fiecare zi. Cu privire la radiofrecventa hexapolara, se recomanda un tratament complet de 20 de sedinte, cu o frecventa de 2 sesiuni saptamanale, in functie de structura pielii. Reluarea tratamentului se face la 45 de zile dupa.

Pretul pentru o sedinta de radiofrecventa multipolara de 30 de minute este de 80 de lei. Un abonament costa 600 de lei si consta in sedinte de 300 de minute in total.

Clientii care au lasat recenzii salonului Z – Wellness & Spa pe diverse retele de socializare, au apreciat atitudinea personalului, atmosfera si serviciile de calitate. Profesionalismul si amabilitatea sunt cei doi factori care-i determina pe cei mai multi clienti sa se intoarca de fiecare data cand au nevoie de un tratament de infrumusetare.

Concluzii

In cele din urma, clinicile si saloanele de mai sus reprezinta locatiile cele mai frecventate pentru servicii de remodelare corporala in sector 3, Bucuresti. In functie de tehnologia folosita, te poti duce la oricare dintre ele pentru a obtine corpul pe care ti l-ai dorit dintotdeauna.