Meniu

Remodelare corporala Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Scopul tau de a-ti face remodelare corporala in sector 4 poate fi atins cu usurinta cu ajutorul acestui instrument informativ, un articol gandit sa te ajute sa iei cea mai buna decizie pentru nevoile tale. Prin urmare, iti ramane sa il parcurgi pana la final, ca ulerior sa alegi unde vei merge pentru a-ti pune in practica planul.

Faptul ca prioritatea ta este sa gasesti un centru de infrumusetare sau o clinica in sectorul 4 nu

trebuie sa fie o piedica pentru tine. In fond, in Bucuresti, indiferent de sector, acest segment de piata a fost bine dezvoltat, raspunzandu-se optim la numeroasele solicitari din acest domeniu.

Cele mai bune optiuni pentru remodelare corporala in sector 4

Priceperea datorata experientei cu care isi deservesc clientii cu servicii de remodelare corporala in sectorul 4, aparatura cu care se fac aceste proceduri si, bineinteles, pretul, sunt factorii care trebuie sa se afle in prim-planul tau. Tabelul de mai jos te ajuta sa intelegi inclusiv de ce buget ai nevoie pentru a capata silueta la care visezi.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Remodelare corporala
Rating
Website
Atelierul de Slabit
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de tratament anticelulitic cu Velashape II este 350 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil, mereu cu zambetul pe buze
 • Curatenia impecabila
 • Atmosfera relaxanta
 • Raport bun calitate-pret.
Premier Salon
60-70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de tratamente pentru remodelare corporala este 60-70 Ron
 • Rasfat in timpul procedurilor
 • Rezultate vizibile de la primele sedinte
 • Personal prietenos
 • Atmosfera relaxanta
 • Decor placut
Monique Center
75 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de drenaj limfatic prin presoterapie este 75 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Servicii de calitate
 • Gama variata de tratamente
 • Experienta in domeniu
 • Oferte si reduceri
Derma View
450-700 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de tratamente este 450-700 Ron
 • Profesionalismul personalului
 • Expertiza medicala
 • Amabilitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Curatenie
 • Unii dintre clienti nu agreeaza zona in care este amplasat salonul
Beauty Tailor
250-400 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de tratamente este 250-400 Ron
 • Personal profesionist si amabil
 • Tratamente realizate temeinic
 • Cadru primitor
 • Placut amenajat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici/ centre de infrumusetare pentru remodelare corporala din sector 4

Topul pe care iti recomandam sa il citesti cu atentie include centre reprezentative pentru serviciile care au ca scop infrumusetarea – inclusiv cele de remodelare corporala pe care le cauti in sectorul 4.

Ai posibilitatea sa citesti despre aceste unitati informatii fundamentate inclusiv pe recenzii oferite de alte persoane, candva in aceeasi situatie. Citind despre centrele incluse in top, aspecte precum abordarea acestei proceduri sau preturile nu vor mai fi o necunoscuta pentru tine.

1. Atelierul de Slabit

Atelierul de Slabit din sector 4 Bucuresti face parte dintr-o retea de centre de frumusete din tara in care expertiza medicala a Clinicii AS se imbina cu procedurile de remodelare corporala si estetica faciala pentru a reda supletea, naturaletea si tineretea pielii. Printre cele mai populare si eficiente tratamente corporale ale acestui salon se numara Velashape II impotriva celulitei, slabirea localizata cu criolipoliza CoolTech, remodelare si tonifierea pielii cu radiofrecventa, tratamentul cu ultrasunete, micro-needling pentru vergeturi si drenaj limbatic prin presoterapie.

Gama larga de servicii de remodelare corporala poate fi consultata pe site-ul web, unde vei gasi si preturile aferente. O sedinta de tratament anticelulitic cu Velashape II are un pret de 350 de lei pentru 30 de minute, iar pentru un pachet de 6 sedinte vei plati 1700 de lei. Poti slabi localizat cu o sesiune de terapie prin criolipoliza contra unei sume de 600 de lei, in timp ce pachetul de 6 sedinte te va costa 1500 de lei.

Clientii se declara multumiti de modul de desfasurare si efectele tratamentelor realizate la Atelierul de Slabit. Recenziile consemneaza ca serviciile sunt de calitate, personalul este amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze, iar rezultatele procedurilor de infrumusetare sunt excelente. De asemenea, sunt amintite curatenia impecabila, atmosfera relaxanta si raportul bun calitate-pret.

Vezi parerile pacientilor despre Atelierul de Slabit
Vezi Pareri

2. Premier Salon

Situat in sector 4, Bucuresti, Premier Salon este un centru de masaj si remodelare corporala non-invaziva, in care poti accesa tratamente revolutionare cu rezultare rapide: vacuum, lipolaser, cavitatie cu ultrasunet, radiofrecventa, tunel cu infraroșu, presoterapie, electrostimulare.

Tarifele pentru serviciile de masaj si pentru tratamentele de remodelare corporala sunt publicate pe site-ul Premier Salon. Sedintele aferente procedurilor de remodelare amintite au o durata de 40 de minute si costa intre 60 si 70 de lei.

Clientii salonului recomanda centrul pentru atmosfera relaxanta, clipele de rasfat din timpul masajului si al procedurilor de remodelare, rezultatele vizibile inca de la primele sedinte, personalul prietenos si decorul placut.

3. Monique Center

Salonul de slabire si remodelare corporala Monique Center din sectorul 4 al Capitalei este specializat pe consultanta si ingrijire in domeniul esteticii corporale, punand la dispozitia clientilor o gama larga de proceduri precum liposuctie virtuala, radiofrecventa tripolara, vacuum, tratamente anticelulitice si antivergeturi, impachetari cu diverse metode si substante. Centrul este dotat cu numeroase aparate de ultima generatie si produse profesionale de calitate.

Tratamentele se pot desfasura individual sau in pachete de mai multe sedinte, iar preturile aferente celor doua modalitati amintite sunt postate pe site-ul web. De aemenea, centrul dispune de o mare varietate de tratamente pentru remodelare corporala: impachetari la rece, impachetari la cald, drenaj limfatic prin presoterapie, tratamente cu ultrasunete, tratamente cu folosirea electrostimularii si etc. Pentru o sedinta de mezoterapie sau micro-needling vei plati 300 de lei. Pretul pentru o sedinta de criolipoliza de 60 de minute este cuprins intre 250 si 400 de lei iar, pretul pentru o sedinta de drenaj limfatic prin presoterapie este 75 Ron.

Clientii acestui salon se declara multumiti de serviciile prestate aici. Ei consemneaza in recenzii accesibilitatea salonului amplasat central, calitatea ridicata a tratamentelor, personalul calificat si amabil, atmosfera relaxanta, raportul bun calitate-pret.

4. Derma View Clinic

Derma View Clinic ofera servicii specializate si personalizate de estetica faciala, remodelare corporala si epilare definitiva SPL. Infiintat in anul 2006, centrul de infrumusetare din sector 4, Bucuresti are o oferta diversificata de tratamente care si-au dovedit eficienta in cei peste 16 ani de experienta in lucrul cu clientii. Oferta Ideal Contour contine azi doar proceduri sigure, rapide si confortabile: Powershape 2 Lipolaser, LPG endormologie, Dermocell, Vacuum, electrostimulare si impachetari.

Salonul practica sedinte cu pachete de tratamente combinate cu mai multe metode. Pretul pentru o astfel de sesiune in terapia de remodelare corporala este cuprins intre 450 si 700 de lei.

Clientii sunt satisfacuti de tratamentele primite la Derma View Clinic si apreciaza profesionalismul si expertiza medicala de la acest salon, amabilitatea, curatenia si aparatura de ultima generatie. Sunt si clienti pentru care amplasarea salonului provoaca nemultumiri.

5. Beauty Tailor

Salonul Beauty Tailor din sectorul 4 se recomanda a fi un croitor al frumusetii, iar instrumentele cu care lucreaza pentru a-si atinge misiunea sunt tehnicile de remodelare corporala, impachetari si epilare definitiva. Vei primi aici un tratament personalizat cu tehnologia Eximia, care combina mai multe proceduri: laserporatia, microdermolift, endoradiomag si radioporatia, pentru rezultate bune in slabirea localizata si eliminarea celulitei.

Preturile pentru remodelare corporala Eximia pot fi vizualizate pe site-ul web. Acestea depind de zona de aplicare a tratamentului si de numarul de sedinte. Pentru o sesiune de tratament se plateste un pret de 250-400 de lei, iar pentru un pachet de 5 sedinte, in care este inclus si un masaj cu o durata de 40 de minute tariful este de 950 de lei.

Putinii clienti care si-au exprimat parerea prin intermediul recenziilor despre acest salon considera ca au intalnit aici profesionisti, care lucreaza cu daruire si zambetul pe buze, intr-un cadrul primitor si placut amenajat.

Concluzii

Serviciile de remodelare corporala in sectorul 4 al Bucurestiului acopera o gama variata de proceduri, de la impachetari, electrostimulare, radiofrecventa, vacuum si pana la criolipoliza si Velashape. Cele mai exigente cerinte in materie de tehnologie moderna si proceduri revolutionare se intalnesc cu tratamente de intretinere curenta, iar preturile aferente variaza corespunzator. In functie de rezultatele dorite si de buget, daca ai parcurs articolul de mai sus, vei avea informatiile necesare pentru o decizie bine intemeiata si vei sti care dintre saloanele din clasament este cel mai potrivit pentru nevoile tale.