Meniu

Remodelare corporala Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a isi recapata silueta dorita sau pentru relaxarea si detensionarea corpului, tot mai multe persoane se indreapta catre servicii de remodelare corporala in sector 6. Capitala Romaniei gazduieste numeroase centre de infrumusetare si saloane unde poti beneficia de astfel de proceduri, menite sa contribuie la eforturile de pierdere a kilogramelor in plus.

Reducerea celulitei, recapatarea elasticitatii pielii si tonifierea muschilor sunt cateva dintre avantajele acestor proceduri. Mai multe saloane moderne din Bucuresti sunt dotate cu tehnologii moderne si au adoptat deja cele mai noi tehnici in materie de remodelare corporala.

Unde poti face tratamente de remodelare corporala in sector 6 si cat costa?

In cadrul centrelor din sectorul 6 sunt disponibile mai multe tratamente de remodelare corporala. Daca vrei sa beneficiezi de servicii calitative si de un pret corect, poti alege un salon in functie de variantele prezentate in tabelul de mai jos. Acesta surprinde numele celor mai bune optiuni si cateva informatii cu privire la tarifele practicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Remodelare corporala
Rating
Website
Doctor SKiN
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pretul unei sedinte de tratament de remodelare corporala prin radiofrecventa este 400 Ron
 • Servicii calitative
 • Personal bine pregatit, amabil si atent
 • Curatenie
 • Dotari de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
Atelierul de Slabit
256 Ron
 • Pretul unei sedinte de tratament de remodelare corporala prin radiofrecventa este 256 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Oferte avantajoase
 • Atmosfera relaxanta
 • Aparatura performanta
Salon Sandre
70 Ron
 • Pretul unei sedinte de tratament de remodelare corporala prin radiofrecventa este 70 Ron
 • Proceduri eficiente si calitative
 • Profesionalism si seriozitate
 • Aparatura moderna
 • Curatenie
 • Preturi foarte bune
YO Salon
80 Ron
 • Pretul unei sedinte de tratament de remodelare corporala prin radiofrecventa este 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Buna organizare
 • Colectiv bine pregatit, amabil si atent la detalii
 • Preturi accesibile
 • Cadru placut si confortabil
Dorton Spa Center
50 Ron
 • Pretul unei sedinte de tratament de remodelare corporala prin radiofrecventa este 50 Ron
 • Varietate de tratamente si proceduri
 • Personal cu experienta
 • Profesionalism
 • Tarife accesibile
 • Abonamente avantajoase
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul saloanelor pentru proceduri de remodelare corporala in sector 6

Motivul pentru care mai multe saloane din sectorul 6 au integrat in lista de servicii si cele mai noi tratamente de remodelare corporala este acela de a ajuta clentii sa revina la silueta dorita si sa isi concretizeze eforturile de pierdere a kilogramelor in plus.

In clasamentul de mai jos, iti vom prezenta topul saloanelor si centrelor de infrumusetare localizate in sectorul 6 al capitalei, in cadrul carora poti beneficia de proceduri moderne de remodelare corporala:

1. Doctor SKiN

Daca locuiesti in sectorul 6 si te intereseaza cele mai noi proceduri de remodelare corporala, Doctor SKiN este locul spre care trebuie sa te indrepti. Profesionistii instruiti din cadrul acestei clinici folosesc tehnologii de ultima generatie si se afla in formare continua, punand accentul pe eficienta tratamentelor si calitatea fiecarei proceduri. Aici poti beneficia de proceduri personalizate, efectuate cu aparate de top. Pe langa pregatirea continua a personalului, in aceasta clinica se pune accent deosebit pe extinderea gamei de dispozitive medicale premium.

Sunt disponibile mai multe tratamente de remodelare corporala, unul dintre ele fiind tratamentul celulitei cu VelaShape III. Pentru o zona, sedinta de 30 minute costa 450 lei. Pentru o sedinta de remodelare corporala prin radiofrecventa, pretul este de 400 de lei.

Clinica este foarte apreciata de clienti, iar acest lucru poate fi observat rapid cu ajutorul sutelor de recenzii pozitive din mediul online. Multe persoane s-au declarat multumite de rezultate si au punctat cateva dintre avantajele pe care le-au observat. Personalul este bine pregatit, amabil, rabdator si atent. Serviciile sunt de calitate, atmosfera placuta si curatenia exemplara. Se foloseste aparatura de ultima generatie, iar clientii beneficiaza de explicatii cu privire la tratamentele aplicate.

Vezi parerile pacientilor despre Doctor SKiN
Vezi Pareri

2. Atelierul de Slabit

Localizat in sectorul 6, Atelierul de Slabit este un centru de remodelare corporala in cadrul caruia profeseaza o echipa cu experienta si pregatire vasta in domeniu. Specialistii creeaza planuri personalizate de tratament, in functiile de nevoile, dorintele si caracteristicile fiecarui client. In componenta salonului intra si o clinica medicala, ce completeaza obiectivul si serviciile centrului.

Tarifele variaza in functie de tipul procedurii, de numarul de sedinte si de zona asupra careia se intervine. De exemplu, pentru o sedinta de remodelare corporala prin radiofrecventa pretul este de 256 de lei.

Centrul a primit feedback pozitiv de la foarte multi clienti, care spun ca au gasit aici o combinatie de servicii de inalta calitate, oferte avantajoase personal amabil si medici bine pregatiti. Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta, iar atmosfera din centru este primitoare si relaxanta. De asemenea, se foloseste aparatura performanta. Alte aspecte apreciate sunt locatia accesibila si comunicarea eficienta cu intregul personal.

3. Salon Sandre

Pentru proceduri moderne de remodelare corporala, persoanele care locuiesc in sectorul 6 al Bucurestiului pot aleg Salonul Sandre. Profesionistii din cadrul salonului mizeaza pe o calitate inalta a serviciilor si pun la dispozitia clientilor o gama variata de tratamente de infrumusetare si proceduri de remodelare corporala. Cu scopul de a integra noile tendinte in domeniul infrumusetarii, salonul ofera un pachet complet in aceasta directie.

In lista tratamentelor de remodelare corporala, pretul unei sedinte de remodelare prin radiofrecventa este de 70 lei.

Cei mai multi clienti care au trecut pragul acestui salon descriu serviciile ca fiind calitative, eficiente si prompte. Preturile sunt foarte bune, iar aparatele folosite pentru remodelare corporala sunt performante. Profesionalismul, deschiderea si seriozitatea sunt cateva dintre calitatile echipei. Curatenia este la randul sau notata pozitiv.

4. YO Salon

Avand o abordare holistica si personalizata pentru fiecare client, YO Salon este o optiune foarte buna pentru persoanele din sectorul 6 care vor sa beneficieze de diferite tratamente de remodelare corporala. Obiectivul salonului, a carui poveste a inceput in anul 2006, este de a oferi solutii de tratament in conformitate cu nevoile si dorintele celor care ii trec pragul, acestia bucurandu-se de servicii calitative si de un spatiu de relaxare.

Catalogul de servicii este diversificat, iar tratamentul cu radiofrecventa costa 80 lei/sedinta.

Cadrul placut si confortabil, atmosfera calda si vesela sunt cateva dintre motivele pentru care foarte multe persoane recomanda serviciile salonului, despre care si-au impartasit opiniile in spatiul virtual. Salonul este foarte bine organizat si colectivul este format din persoane bine instruite, amabile, pasionate si atente la detalii. Mai mult de atat, preturile sunt accesibile.

5. Dorton Spa Center

In sectorul 6, o optiune foarte buna o reprezinta si Dorton Spa Center in vederea efectuarii unor tratamente de remodelare corporala. Aici isi desfasoara activitatea o echipa pregatita si pasionata, care isi propune sa ajute clientii in rezolvarea problemelor ce tin de greutatea corporala.

Daca vrei sa alegi tratamentul cu radiofrecventa, pretul unui abonament ce contine 10 proceduri este de 350 lei iar, o singura sedinta este 50 de lei.

Majoritatea persoanelor care si-au exprimat opinia despre acest salon pe internet s-au declarat multumite de calitatea serviciilor si de preturi. Sunt apreciate profesionalismul echipei si varietatea de proceduri disponibile.

Concluzii

In sectorul 6 exista numeroase centre si saloane care au adoptat cele mai noi proceduri de remodelare corporala si care ofera clientilor o diversitate remarcabila in ceea ce priveste lista de servicii. Aparatura performanta si experienta personalului sustin calitatea inalta a tratamentelor, multe dintre acestea fiind disponibile la preturi accesibile.