Meniu

VelaShape Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca si tu te afli printre persoanele care isi doresc sa scape de celulita formata in diverse zone ale corpului, cel mai probabil iti va surade gandul unui tratament nonchirurgical, asa cum este velashape. In Bacau, cu toate ca nu exista o gama larga de clinici si saloane de infrumusetare care sa fi imbratisat tehnologia velashape, tot vei avea ocazia sa beneficiezi de servicii superioare intr-un cadru specializat. 

Multi dintre locuitorii orasului Bacau apeleaza la acest tratament dintr-un motiv bine intemeiat: sa obtina un aspect ferm al pielii printr-o procedura care sa nu provoace durere sau disconfort. Din acest motiv, Velashape este o metoda care a inceput sa fie atat de mult cautata in prezent.

Cat costa sedintele de velashape in Bacau?

Sedintele de velashape in Bacau pot avea preturi diferite in functie de zonele corporale pe care se aplica tratamentul. Alti factori care mai influenteaza pretul sunt redati de aparatura folosita, expertiza medicala sau chiar renumele clinicii, motiv pentru care nu vei gasi acelasi pret la doua saloane de infrumusetare diferite. Mai jos ti-am pregatit un tabel cu preturile practicate chiar in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret VelaShape
Rating
Website
Lotusul de Jad
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pretul pentru o sedinta Velashape porneste de la 220 Ron
 • Aparaturi si echipamente de inalta performanta
 • Profesionalism, punctualitate si implicare
 • Servicii de calitate
 • Personal calificat si priceput
 • Curatenie si amenajare placuta
Amazing Skin
230 Ron
 • Pretul pentru o sedinta Velashape porneste de la 230 Ron
 • Atmosfera prietenoasa
 • Servicii calitative
 • Prestatia ireprosabila a personalului
 • Rating pozitiv
 • Tehnologii avansate
 • Aparaturi moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care efectueaza procedura de velashape in Bacau

In cele ce urmeaza, ti-am pregatit doua dintre cele mai bune variante pe care sa le iei in considerare daca vrei sa beneficiezi de un velashape in Bacau de calitate. Ti-am evidentiat, in cele ce urmeaza, cateva dintre aspectele cele mai importante de care sa tii cont intotdeauna inainte de a merge la o clinica: aparatura utilizata, calitatea serviciilor si impresiile clientilor. Iata ce ar trebui sa stii:

1. Lotusul de Jad

Centrul de infrumusetare Lotusul de Jad este specializat atat in tratamentele faciale, cat si in cele corporale, printre care se remarca si procedura de velashape in Bacau. In cadrul sau exista echipamente de-a dreptul utile in ceea ce priveste tratamentul anticelulitic, printre care se remarca si cele patru tehnologii: masajul cu role mecanice, radiofrecventa, vacuum si terapia cu lumina infrarosie. Toate acestea fac parte din tratamentul velashape, cel prin intermediul caruia celulita devine istorie. Pe langa acesta, centrul mai pune la dispozitia celor interesati si alte tratamente corporale, printre care se amintesc si: cavitatia, lipolaser, presoterapie.

Pretul pentru o sedinta de velashape incepe de la 220 lei.

Conform impresiilor clientilor care au pasit pragul salonului Lotusul de Jad, serviciile, procedurile si tratamentele sunt calitative, avand efecte de lunga durata. Au mai fost laudate si alte calitati ale personalului ca: profesionalism, punctualitate, pricepere, dedicare si atentie la detalii. De asemenea, salonul este curat, placut amenajat, oferind o senzatie placuta, primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Lotusul de Jad
Vezi Pareri

2. Amazing Skin

In spatele clinicii Amazing Skin se afla o echipa tanara, dinamica si implicata, care pune in aplicare o multime de proceduri si tratamente estetice, printre care se numara si velashape in orasul Bacau. Toate echipamentele utilizate sunt calitative si certificate medical, iar tehnologia este avansata, oferind tuturor pacientilor siguranta ca vor obtine rezultatele pe care le viseaza. Echipa medicala este bine instruita si calificata, punand in aplicare o multime de tehnici inovative, astfel incat pacientii sa fie multumiti de sedintele practicate. Desi principalul serviciu pe care il ofera este cel de epilare definitiva cu laser, clinica mai ofera si posibilitatea remodelarii corporale cu ajutorul aparatului VelaShape. 

Pretul pentru o sedinta de velashape porneste de la 230 lei.

Potrivit celor care au apelat la serviciile Amazing Skin, prestatia personalului este ireprosabila, serviciile sunt calitative, iar procedurile estetice sunt realizate cu atentie si pricepere. Personalul este amabil, serios, mereu gata sa ajute atunci cand este nevoie, iar atmosfera este prietenoasa.

Concluzii

Scapa de celulita sacaietoare si bucura-te de un corp atractiv prin intermediul tratamentul noninvaziv velashape in Bacau. Poti beneficia de rezultate asemanatoare cu cele ale liposuctiei, insa efortul implicat este mult mai redus in cazul acestui tip de tratament. Datorita tehnologiei avansate si performante, oricine are posibilitatea de a obtine rezultatele dorite intr-un timp cat mai scurt.