Meniu

Hematologie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cum gasesti un hematolog bun in Cluj? Luand in calcul diversitatea de clinici si centre medicale din acest judet, se poate spune ca identificarea unui specialist este simpla. Astfel, daca te confrunti cu simptome ce ar putea indica existenta unei boli de sange sau daca deja ai fost diagnosticat/a cu o astfel de afectiune, este important sa colaborezi cu profesionisti care au experienta.

Afectiunile hematologice trebuie depistate la timp pentru a nu evolua intr-o directie nedorita, iar medicii hematologi sunt cei calificati sa recomande tratamente pentru gestionarea si tratarea acestor boli.

Top clinici unde poti gasi un hematolog bun in Cluj

Daca locuiesti in Cluj sau in apropiere si vrei sa colaborezi cu un hematolog bun, ai la dispozitie mai multe optiuni. Pentru a iti fi mai usor sa iei o decizie, poti consulta urmatorul tabel, conceput spre a servi ca punct de reper persoanelor care vor sa mearga la o clinica de hematologie in Cluj:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medsan
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipa medicala cu experienta vasta
 • Personal competent
 • Optiunea de plata cu cardul
 • Locuri de parcare
 • Nemultumiri cu privire la birocratie
Cardiomed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Echipa formata din medici primari si specialisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal empatic si profesionist
 • Sistemul de programari ar putea fi imbunatatit
Finas Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Gama variata de servicii
 • Programarile se pot decala
Regina Maria
285 Ron
 • Pret Consultatie 285 Ron
 • Optiunea de a alege un abonament medical
 • Servicii de calitate
 • Unii pacienti au contestat raportul calitate-pret
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti adresa unui hematolog bun in Cluj?

In cazul in care vrei sa te adresezi unui hematolog bun si ai ales judetul Cluj in acest sens, cel mai important pas il constituie documentarea. In randurile ce urmeaza, vor fi prezentate cele mai bune optiuni de clinici la care poti beneficia de servicii de inalta calitate si de o abordare profesionista:

1. Medsan

Pe primul loc in randul clinicilor din Cluj unde poti gasi un hematolog bun se afla Medsan, unitate medicala cu 18 ani de activitate. Centrul a fost deschis in anul 2004, cu deviza de a raspunde la nevoia pacientilor de a beneficia de servicii medicale inalt calitative, prestate de o echipa medicala cu experienta vasta. Aici, sunt acoperite 34 de specialitati medicale, iar numarul cadrelor medicale a ajuns la 60.

Tariful unei consultatii la acest centru medical este de 200 de lei.

Cele mai multe recomandari venite din partea pacientilor caracterizeaza personalul ca fiind competent, amabil si profesionist. Respectarea normelor de igiena, calitatea serviciilor, rapiditatea, posibilitatea de a plati cu cardul si parcarea pentru pacienti cu deschidere la buton sunt alte avantaje ale acestui centru medical. Exista si opinii potrivit carora sistemul de programari ar putea fi imbunatatit, deoarece unii pacienti au avut programari suprapuse, acelasi lucru fiind mentionat si despre problemele de birocratie.

Vezi parerile pacientilor despre Medsan
Vezi Pareri

2. Cardiomed

Un hematolog bun vei gasi si la Cardiomed, clinica din Cluj unde echipa de medici reuneste peste 130 de specialisti dintr-un spectru larg de specializari. In cadrul departamentului de hematologie activeaza personal medical inalt calificat, ceea ce asigura calitatea serviciilor. Echipa formata din medici primari si specialisti de la aceasta clinica foloseste aparatura de ultima generatie, semnata de branduri de renume in industria medicala.

Pentru o consultatie la medicul hematolog, tariful este de 250 de lei.

Asa cum arata recenziile pacientilor, personalul medical este profesionist, empatic, disponibil sa raspunda la intrebari si nu in ultimul rand, amabil. Rabdarea si pasiunea pentru meserie sunt alte aspecte remarcate la echipa ce activeaza in cadrul clinicii. Inclusiv personalul de la receptie este descris ca fiind primitor si prietenos. Calitatea serviciilor este una satisfacatoare, insa exista si nemultumiri cu privire la managementul programarilor.  

3. Finas Medical

Un centru medical din Cluj in cadrul caruia poti sa gasesti un hematolog bun este si Finas Medical, centru privat care isi foloseste toate resursele pentru a oferi pacientilor solutii eficiente la problemele medicale, printr-o gama variata de servicii. Hematologia este una dintre specialitatile disponibile in cadrul centrului medical privat.

Pretul consultatiei este de 200 de lei, iar lista de preturi este disponibila si pe site-ul oficial al centrului medical.

Calitatea serviciilor este apreciata de pacienti, insa modul de organizare nu este tocmai in conformitate cu asteptarile acestora. Programarile se decaleaza, iar uneori comunicarea cu personalul este dificila.

4. Regina Maria

Reteaua privata de sanatate Regina Maria constituie o varianta preferata de catre cei din Cluj care vor sa mearga la un hematolog bun si sa beneficieze de servicii calitative. Obiectivul este de a oferi pacientilor o experienta medicala diferita, definita de calitate si diversitate. Echipa de medici este inalt calificata, iar aceasta retea de sanatate este primul furnizor de servicii medicale private ce a introdus conceptul de abonamente medicale.   

Tariful unei consultatii este de 285 de lei. Pacientii pot sa aleaga un abonament medical, al carui pret variaza intre 64-399 de lei si ofera diverse beneficii, cum ar fi set anual de analize si discount la unele servicii.     

O parte dintre pacienti sunt multumiti de calitatea serviciilor oferite si de felul in care au fost tratati. Pe de alta parte, exista si pareri conform carora profesionalismul echipei medicale nu indeplineste cele mai inalte standarde si programarile nu sunt tocmai respectate. In plus, raportul calitate-pret nu reprezinta un punct forte al serviciilor.

Concluzii

Sanatatea trebuie sa reprezinte o prioritate pentru persoanele de toate varstele, iar bolile de sange pot fi gestionate mai usor prin colaborarea cu un hematolog bun, pe care pacientii din Cluj il pot gasi la una dintre clinicile prezentate anterior.

Inainte de a te adresa unui hematolog din Cluj, ia in calcul experienta acestuia, conditiile mediului in care isi desfasoara activitatea si raportul calitate-pret. Inclusiv parerile fostilor pacienti iti pot fi de folos in luarea unei decizii inspirate pentru sanatatea ta.