Meniu

Hematologie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu piele palida, anemie, febra inexplicabila, furnicaturi sau amorteala in zona degetelor si o senzatie de slabiciune constanta a corpului, iar apropiatii ti-au recomandat sa iti faci programare la un medic hematolog in Timisoara, pentru a afla exact care este problema de care suferi? Medicul cu aceasta specializare se ocupa de diagnosticarea si tratarea bolilor care pot aparea la nivelul sangelui, cum ar fi leucemia limfocitara, mieloida, mielomul multiplu, limfonul, trombocitopenia autoimuna si anemia de diverse origini. Daca tu sau unul dintre apropiatii tai suspecteaza ca se confrunta cu astfel de probleme, cel mai bine ar fi sa viziteze cabinetul medicului specialist, pentru a efectua investigatiile necesare, dar si pentru a primi tratamentul corespunzator.

Teama de a nu gasi un medic competent este inradacinata in sufletele tuturor pacientilor, tocmai de aceea vrem sa te scutim de lungile documentari si sa iti prezentam cele mai frecventate unitati din Timisoara la care poti apela cu incredere. Parcurge articolul pana la final si descopera care sunt optiunile pe care le ai la dispozitie pentru a te bucura de rezultatele dorite. 

Cat costa o consultatie de hematologie in Timisoara?

Ai luat hotararea sa te programezi pentru o consultatie de hematologie in Timisoara, dar nu stii deocamdata ce buget sa pregatesti? Indicat ar fi ca inainte de orice serviciu medical sa te informezi in mod adecvat cu privire la pretul pe care trebuie sa il achiti. Din fericire, in continuare iti prezentam un tabel cu toate preturile practicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MedLife Medici's
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Buna pregatire
 • Aparaturi moderne
 • Echipamente performante
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament eficient
 • Rezultate excelente
Medicover
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Buna pregatire
 • Amabilitate
 • Implicare si empatie
 • Atmosfera primitoare
 • Diagnostic corect
 • Solutii eficiente
 • Nerespectarea programarilor
Neuromed
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Personal bine pregatit
 • Servicii de calitate
 • Echipamente performante
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Programari nerespectate
OncoHelp
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipamente moderne
 • Rezultate excelente
 • Diagnostic corect
 • Tratament eficient
 • Nerespectarea programarilor
Profilaxis
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medic primar hematologie
 • Implicare si amabilitate
 • Buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
 • Tratament personalizat
 • Diagnosticare corecta
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de hematologie din Timisoara la care poti merge cu incredere

Stim cat de important este pentru tine sa gasesti un medic specializat in hematologie in Timisoara, asa ca te incurajam sa citesti mai departe pentru a descoperi care sunt medicii pe care ti-i recomandam. Iti afisam si informatii importante despre clinici, dar si cat de bine pregatite sunt pentru o diagnosticare corecta a pacientilor, indiferent cat de complicate sunt afectiunile de care sufera:

1. MedLife Medici’s

MedLife Medici’s este o unitate medicala multidisciplinara din Timisoara care asigura tuturor pacientilor servicii medicale de inalta calitate, printre care se numara si cele de hematologie. In cadrul sau exista peste 35 de specialitati, coordonate de medici cu experienta si o buna pregatire in domeniu. In ceea ce priveste departamentul de hematologie, exista o echipa bine inchegata de medici gata sa te trateze eficient in functie de diagnosticul primit: dr. Alexandru Grozavescu, dr. Catalina Guran, medici specialisti, prof. univ. dr. Rodica Mihaescu si asist. univ. dr. Maria Iordache. Pentru ca unitatea medicala se afla in colaborare cu CNAS, pacientii au sansa de a beneficia de consultatii decontate. Printre serviciile pe care medicii le asigura se numara si: consultatie de specialitate, aspirat medular, perfuzie endovenoasa fier, punctie medulara, injectie, diagnosticare corecta si tratament adecvat.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 200 lei la medicul specialist, iar la profesorul doctor este de 300 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, ceea ce a dovedit buna implicare si activitatea ireprosabila a medicilor. Departamentul de hematologie este reprezentat de medici cu o buna pregatire in domeniu, care au la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie. Prin intermediul lor, diagnosticarea este corecta, iar planul de tratament elaborat este adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. De asemenea, rezultatele obtinute sunt excelente.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife Medici's
Vezi Pareri

2. Medicover

Medicover este o retea de sanatate care se regaseste si in Timisoara, in cadrul careia poti gasi o echipa profesionista de medici specializati in hematologie. Echipa acestui departament medical este formata din: dr. Ema Borsi, dr. Oana Sonia Cismas, dr. Cristian Marius Jinga si dr. Miruna Samfireag. Unitatea se afla, din fericire, in colaborare cu CAS, astfel incat pacientii asigurati sa aiba posibilitatea de a beneficia de consultatii gratuite. Avand la dispozitie aparaturi de inalta performanta, medicii reusesc sa diagnosticheze corect fiecare pacient in parte, asigurandu-i solutii personalizate pentru a se trata cat mai eficient si rapid cu putinta.

Costul aplicat pentru o consultatie de hematologie la Medicover este de 200 lei.

In cele peste o suta de recenzii atribuite clinicii din Timisoara, multi dintre pacienti mentioneaza despre activitatea ireprosabila a medicilor. Personalul da dovada de o buna pregatire, amabilitate, empatie si implicare, asigurand o atmosfera primitoare pentru fiecare pacient in parte. Pentru ca au la dispozitie aparaturi performante, acestia reusesc sa stabileasca un diagnostic corect, dar si solutii eficiente pentru fiecare persoana, indiferent cat de severa este afectiunea cu care se confrunta. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

3. Neuromed

Neuromed este o alta institutie medicala cu activitate multidisciplinara din Timisoara, care asigura pacientilor posibilitatea de a beneficia de consultatii de hematologie la standarde ridicate. Clinica a fost infiintata in anul 1999 de catre doi neurochirurgi cu scopul de a le fi tuturor pacientilor de un real ajutor pentru tratarea corecta a tuturor problemelor de sanatate cu care se confrunta. Dr. Dorina Monica Parvan este medicul catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de hematologie la standarde ridicate. Avand la dispozitie aparaturi performante, toate serviciile si investigatiile decurg ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 180 lei.

Personalul medical este apreciat si bine pregatit in domeniu, asigurand tuturor pacientilor servicii adaptate in functie de propriile necesitati. Departamentul de hematologie este echipat cu toate echipamentele necesare, astfel incat medicul sa poata realiza un act medical ireprosabil. Pe langa toate aceste aspecte, atmosfera este si ea primitoare. Din pacate, au fost intampinate probleme cu privire la programari, multe dintre ele nefiind respectate la ora stabilita.

4. OncoHelp

OncoHelp, asa cum sugereaza si numele, este un centru medical din Timisoara care se axeaza in principiu pe tratarea afectiunilor oncologice, insa este cuprinsa si specialitatea de hematologie. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Georgiana Brutaru, medic primar si dr. Ioana Ogner, medic specialist, care au o buna pregatire. Printre serviciile pe care le asigura merita mentionate si: transfuzii de sange si preparate de sange, paracenteza, aspirat medular, biopsie osteomedulara, evaluare preterapeutica/monitorizare postterapeutica, analize medicale, ecografie, EKG, scrisori medicale, concedii medicale. In urma consultatiilor si investigatiilor de specialitate, medicii au competenta de a stabili un diagnostic corect si un tratament pe masura.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 200 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, pacientii fiind in mare parte multumiti de serviciile de care au beneficiat. Departamentul de hemotologie este echipat in mod corespunzator, ceea ce genereaza rezultate excelente in ceea ce priveste stabilirea unui diagnostic corect. De asemenea, planul de tratament elaborat este unul adaptat in functie nevoile pacientului. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

5. Profilaxis

Profilaxis este o alta unitate medicala pe care iti recomandam sa o iei in considerare, localizata in Timisoara, care asigura pacientilor si servicii de hematologie. In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea dr. Florica Ghilezan, medic primar, cu o buna pregatire in domeniu. Doamna doctor este recunoscuta pentru rezultatele exceptionale pe care le are cu pacientii care sufera de problemele cu sangele. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, consultatiile sunt amanutite, diagnosticarea corecta si rapida, iar planul de tratament este elaborat in functie de nevoile fiecarui pacient in parte.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 180 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de serviciile medicale de care au beneficiat. Medicul primar da dovada de implicare, amabilitate si o buna pregatire in domeniu, asigurand o atmosfera primitoare pentru toata lumea. Multumita aparaturilor de ultima generatie, diagnosticarea este corecta, medicul avand competenta de a elabora un plan personalizat de tratament. Cu toate acestea, gestionarea programarilor este deficitara.

Concluzii

Suspectezi ca suferi de o afectiune din spectrul hematologiei si vrei sa mergi la o clinica din Timisoara pentru a afla exact despre ce este vorba, dar nu stii unde? Ei bine, variantele pe care ti le-am prezentat mai sus sunt exact ce ai nevoie, daca vrei sa beneficiezi de servicii de calitate, dar si de un tratament adecvat, personalizat perfect pentru necesitatile tale.