Meniu

Hematologie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o consultatie de hematologie in Bucuresti, poti opta intre numeroase clinici private cu servicii variate si actualizate conform inovatiilor in domeniu. Ai ocazia sa afli care sunt aceste centre medicale si ce servicii de hematologie pun la dispozitie prin medicii cu o reputatie impecabila, citind acest articol pana la final.

Simptomele care pot anunta o afectiune hematologica sunt diverse si cu severitati diferite: oboseala constanta, gingii care sangereaza, febra frecventa, transpiratii nocturne excesive, umflarea ganglionilor limfatici, formarea frecventa a cheagurilor de sange, probleme de coagulare a sangelui, dureri osoase. Pentru a primi un diagnostic exact si un tratament adecvat, este nevoie sa te prezinti la un bun hematolog din Bucuresti si sa urmezi cu strictete recomandarile sale.

Care este tariful unei consultatii de hematologie in Bucuresti?

Tarifele consultatiilor de hematologie variaza in Bucuresti, in functie de clinica si de diversi alti factori. In tabelul de mai jos sunt cuprinse tarifele pentru un consult in cele mai apreciate clinici private cu servicii de hematologie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Neolife
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Specialisti de renume
 • Aparatura medicala si tehnologii de ultima generatie
 • Doi medici hematologi
 • Tratarea a numeroase afectiuni hematologice cu spitalizare de zi
 • Numeroase investigatii imagistice
 • Servicii medicale decontate de CAS
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica Smart
400 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 400 Ron
 • Medic hematolog cu o experienta vasta
 • Experienta in tratarea afectiunilor hematologice rare
 • Terapii individualizate
 • Tratarea patologiei hematologice la femeia gravida
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Hematologie oncologica
 • Colaborare multidisciplinara
Femme Boutique
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Echipa medicala multidisciplinara
 • Medic hematolog cu o vasta experienta
 • Consultatii si tratamente de hematologie
 • Prevenirea bolii hemolitice la nou-nascuti
 • Recoltare de analize
 • Consultatii online
 • Atmosfera placuta si primitoare
NovaLife
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Tehnica medicala de ultima generatie
 • Medic specialist hematolog cu experienta
 • Servicii de hematologie decontate de CAS
 • Gama vasta de analize si investigatii medicale
 • Personal amabil si profesionist
 • Atmosfera placuta
Medicover
372 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 372 Ron
 • Departament de hematologie in mai multe clinici Medicover din Bucuresti
 • Medici hematologi cu o reputatie exemplara in domeniu
 • Numeroase investigatii si proceduri hematologice
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Personal atent si amabil la receptie
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici care au servicii de hematologie in Bucuresti

Te invitam sa descoperi care sunt cele cinci clinici de top din Bucuresti la care te poti programa pentru un consult de hematologie.

1. Neolife

Neolife Medical Center Bucuresti este locul in care vei gasi specialisti de renume in diverse specialitati medicale, inclusiv in hematologie. Serviciile de hematologie sunt puse la dispozitie in regim de spitalizare de zi: consultatii de specialitate, analize (recoltare de sange periferic, biopsie osteomedulara, punctie aspiratie medulara), tratament de tip suportiv, chimioterapie, corticoterapie. Pot fi diagnosticate si tratate aici numeroase afectiuni: hemofilie, anemii, limfoame maligne, mielom multiplu, leucemii acute si cronice, trombopatii, trombofilii, trombopenii si trombocitoze. Echipa de hematologie este alcatuita din dr. Iuliana Maria Nicorescu – medic primar, sef al sectiei de Oncologie de la acest centru medical, si dr. Mihaela-Alina Menciu, medic specialist care a efectuat rezidentiatul la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Clinica este recunoscuta pentru dotarile si tehnologiile medicale de ultima generatie, printre care TrueBeam STx – o tehnologie de radioterapie care revolutioneaza tratamentul cancerului.

O consultatie de hematologie costa 300 de lei.

Grija fata de pacienti a medicilor, echipamentele medicale de ultima generatie, comunicarea transparenta, amabilitatea personalului de la receptie, serviciile decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate si tratamentele actualizate dupa cele mai noi descoperiri in domeniu sunt avantaje pe care pacientii le-au remarcat la clinica Neolife si pentru care o recomanda. Alti pacienti spun insa ca nu se respecta orele de programare si ca timpul de asteptare poate depasi o ora. 

Vezi parerile pacientilor despre Neolife
Vezi Pareri

2. Clinica Smart

O echipa multidisciplinara alcatuita din specialisti din numeroase domenii activeaza la Clinica Smart din Bucuresti, inclusiv in domeniul hematologiei. Dr. Mihaela Andreescu este medic primar hematolog, doctor in stiinte medicale si cercetator stiintific. Dr. Andreescu este un cunoscut hematolog din Bucuresti care are experienta in tratarea afectiunilor hemato-oncologice si hematologice rare, in acordarea de second opinion in cazurile complexe, precum si in patologia hematologica la femeia gravida. Cu o experienta de 14 ani ca medic hematolog primar la Spitalul Clinic Coltea si de 6 ani la Spitalul Clinic Colentina, dr. Andreescu se focuseaza pe imbunatatirea calitatii vietii pacientilor, oferindu-le terapii individualizate. In aceeasi clinica exista si un departament de hematologie oncologica, unde activeaza dr. Carmen Saguna, medic primar hematolog. Clinica Smart are trei departamente: un centru pentru urmarirea sarcinii cu risc, MCM Oncologic si Hematologic.

Pretul unei consultatii de hematologie este cuprins intre 400 si 500 de lei, pretul de 500 de lei fiind valabil pentru consultul in urgenta la clinica.

Pentru multi dintre pacientii tratati aici, experienta a fost una incarcata de impresii placute. Oamenii spun ca au beneficiat de rabdare si disponibilitate din partea personalului, ca medicii sunt foarte bine pregatiti, mai ales pe hematologie si trombofilie la gravide, si ca isi incurajeaza pacientii si le sunt alaturi pe toata perioada in care au nevoie de ajutor. Recenziile din mediul online abunda in cuvinte de recunostinta pentru ajutorul oferit de medicul hematolog in cazul sarcinilor oprite in evolutie si pentru reusita sarcinilor ulterioare.

3. Femme Boutique Medical

Femme Boutique este o clinica de obstetrica si ginecologie din Bucuresti, care, pe langa serviciile clasice din aceasta specialitate medicala, pune la dispozitie si consultatii si tratamente de hematologie. La acest cabinet se afla dr. Daniela Maria Voicu, medic primar hematolog cu competente in prevenirea bolii hemolitice la nou-nascuti, hemostaza, hematologie clinica, laborator clinic, medicina transfuzionala si in diagnosticul si tratamentul persoanelor cu talasemie si cu alte hemoglobinopatii. Cuplurile pot gasi in aceasta clinica ajutor si in caz de infertilitate si planificare familiala, iar serviciile mai includ si: endocrinologie, nutritie, consiliere la menopauza si andropauza, recoltare de analize, morfologie fetala, estetica ginecologica si consultatii online.

O consultatie de hematologie costa 350 de lei.

Bucurestenii, si nu numai, vorbesc la superlativ despre serviciile de la clinica Femme Boutique Medical, spunand ca experienta si profesionalismul medicilor se observa de la prima interactiune cu ei. Pacientii sustin ca medicii le inspira incredere si ca se simt in siguranta in acest loc, fiind tratati cu empatie, rabdare, atentie si avand parte de explicatii clare. Personalul de la receptie este laudat de asemenea pentru implicare si amabilitate, iar echipamentele medicale sunt si ele considerate un plus important.

4. NovaLife

Si la Policlinica NovaLife din Bucuresti sunt disponibile servicii de hematologie pentru pacientii din localitate sau din afara ei. La acest departament o vei intalni pe dr. Cristina Bobora, medic specialist hematolog. Aceasta policlinica are o experienta de peste 15 ani in sistemul privat de sanatate, fiind initial deschisa in Timisoara, dupa care a fost inaugurata si in Bucuresti. Accentul, in clinica, se pune pe relatia dintre medic si pacient, pe diagnosticarea si tratarea afectiunilor in cele mai bune conditii, dar si pe preventie si profilaxie. Tehnica de ultima generatie este un avantaj important de care beneficiaza pacientii clinicii, efectuandu-se o gama vasta de analize si investigatii medicale. Serviciile de hematologie de la NovaLife sunt decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate 

O consultatie de hematologie costa aici 250 de lei.

Mai multi pacienti si-au exprimat recunostinta fata de medicii de la policlinica NovaLife din Bucuresti, pentru profesionalism, empatie, amabilitate si caldura. Faptul ca in clinica sunt echipamente moderne este considerat un avantaj in lupta cu afectiunile, acestea putand fi diagnosticate precis si tratate prin cele mai moderne terapii la ora actuala. 

5. Medicover

O echipa medicala de exceptie activeaza la departamentul de hematologie al Medicover Bucuresti. Printre ei se numara prof. dr. Daniel Coriu, medic primar hematologie, Doctor Habilitat in Medicina, doctor in stiinte medicale si sef al Disciplinei Hematologie Fundeni, precum si director al Centrului de Hematologie si Transplant Medular de la Institutul Clinic Fundeni. Dr. Coriu are o vasta experienta medicala si de cercetare in hematologie, biologie moleculara si onco-hematologie. Pe dr. Coriu il poti gasi la Clinica Pipera Medicover, alaturi de dr. Ana-Maria Iordan, medic specialist cu competenta in biopsie osteomodulara, in punctie aspirativa medulara, toracocenteza, paracenteza si flebotomie terapeutica. De asemenea, exista cabinet de hematologie si la Clinica Victoria Medicover, precum si la Clinica The Bridge Medicover din Bucuresti.

Consultatia de hematologie are un tarif cuprins intre 372 si 672 de lei.

Interactiunea deschisa cu personalul amabil si primitor este unul dintre lucrurile care ii atrag pe oameni la Medicover. Pregatirea de exceptie a cadrelor medicale, profesionalismul si aparatura medicala de ultima generatie sunt alte motive pentru care bucurestenii apeleaza la serviciile Medicover. S-a notat insa si ca nu se respecta orele de programare, iar timpul de asteptare poate ajunge pana la 60 de minute.

Concluziile noastre

Serviciile de hematologie din Bucuresti sunt recunoscute in tara pentru calitate, diversitate si  profesionalismul cadrelor medicale. Medici cu o vasta experienta si cu o impresionanta activitate medicala sau de cercetare activeaza in clinicile private din oras, venind in sprijinul pacientilor care intampina diverse probleme de sanatate: tulburari de coagulare, anemii, trombofilie, trombocitopenie, hemofilie, afectiuni autoimune, limfoame, leucemii, mielom multiplu.

La aceste clinici apeleaza atat pacienti din Bucuresti, cat si din restul tarii, care vin cu speranta ca medicii hematologi le pun la dispozitie cele mai eficiente si mai moderne tratamente in acest domeniu.