Meniu

Hematologie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca hemoleucograma este principala analiza de sange care contribuie semnificativ la depistarea afectiunilor hematologice? In Alba Iulia, din fericire exista cateva unitati medicale in cadrul carora poti beneficia de efectuarea analizelor de sange. Hemoleucograma este o analiza de sange care trebuie sa fie repetata o data pe an. In functie de aceasta, medicul specialist isi da seama daca suferi de boli ale sangelui. Bineinteles, se pot efectua si investigatii mult mai aprofundate pentru depistarea precisa a problemei de sanatate, in cazul in care analiza nu a oferit informatiile necesare. Daca si tu te confrunti cu simptome specifice care fac parte din spectrul hematologiei, citeste in continuare cu incredere.

In Alba Iulia ai sansa de a gasi doua unitati medicale specializate in hematologie catre care iti poti indrepta atentia si unde vei fi corect diagnosticat de catre medicii profesionisti. Continua sa citesti pentru a descoperi mai multe informatii despre clinicile prezentate in cele de mai jos, dar si pentru a afla care este pretul unei consultatii de specialitate in orasul tau.

Cat costa o consultatie de hematologie in Alba Iulia?

Pentru a fi la curent cu toate informatiile legate de tarifele aplicate pentru o consultatie de hematologie in Alba Iulia, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un tabel. Parcurge-l cu atentie si descopera, de asemenea, si care sunt clinicile pe care te indrumam sa le iei in considerare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Terra Aster
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Act medical ireprosabil
 • Medic bine pregatit
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Spitalul Judetean
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Aparaturi moderne
 • Medic bine pregatit
 • Amabilitate
 • Implicare si empatie
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de hematologie in Alba Iulia?

Sanatatea trebuie sa fie pe primul loc pentru orice persoana, asa ca te incurajam sa iti faci programare la o clinica specializata in hematologie in Alba Iulia, pentru a afla daca esti supus riscului de a te confrunta cu o afectiune hematologica sau nu. De cele mai multe ori, astfel de afectiuni sunt mostenite genetic, tocmai de aceea, in cadrul consultatiei de specialitate, medicul o sa isi doreasca sa afle cat mai multe informatii despre istoricul tau medical, dar si cel al familiei tale. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare unitate medicala in parte:

1. Centrul Terra Aster

Centrul Terra Aster este o unitate medicala cu specific multidisciplinar din Alba Iulia in cadrul careia poti beneficia de servicii de hematologie la standarde ridicate. Dr. Lidia Maria Mondoc este medic specialist, cu o experienta vasta in domeniu, competenta in diagnosticarea si tratarea corecta a fiecarui pacient in parte. Are o multime de publicatii care vizeaza domeniul oncologiei si hematologiei si este afiliata cu anumite societati profesionale de profil, cum ar fi: Societatea Romana de Hematologie si Societatea Romana de Transplant Medular. De asemenea, are competenta de a desfasura investigatii ecografice, iar in prezent efectueaza doctoratul in medicina. Medicul asigura consultatii de specialitate, tratamente personalizate, retete medicale si asista pacientul in procesul sau de vindecare, monitorizandu-l cu atentie.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 200 lei.

Centrul medical a obtinut o multime de aprecieri din partea pacientilor, datorita faptului ca serviciile si actul medical desfasurat sunt ireprosabile. In ceea ce priveste departamentul de hematologie, acesta dispune de un medic bine pregatit in domeniu, dar si de aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora diagnosticarea este precisa. De asemenea, se prioritizeaza si elaborarea planurilor de tratament, astfel incat sa fie atent personalitate in functie de problemele bolnavilor. Cu toate acestea, au fost intampinate dificultati in respectarea tuturor programarilor stabilite.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Terra Aster
Vezi Pareri

2. Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia

Daca varianta de mai sus nu te-a multumit pe deplin, iti mai prezentam si Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia, unde poti beneficia de servicii de hematologie de calitate din partea unor cadre medicale profesioniste. In cadrul sectiei de oncologie si compartimentului de hematologie, isi desfasoara activitatea o echipa profesionista de medici, competenta in desfasurarea unui act medical ireprosabil si atent adaptat in functie de necesitatile pacientului. Avand la dispozitie echipamente de inalta performanta, diagnosticarea fiecarui pacient in parte este precisa, medicii reusind sa elaboreze si un plan personalizat de tratament. Departamentul este coordonat de dr. Gabriela Capris, un medic bine pregatit in domeniu.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 130 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii se declara o multumiti de interactiunea cu personalul medical, care isi da silinta se desfasoare servicii de calitate. Departamentul de hematologie este echipat cu aparaturi moderne si dispune de un medic bine pregatit in domeniu, amabil, implicat si empatic, care asigura un diagnostic corect, dar si un tratament personalizat. Din pacate, timpul petrecut in sala de asteptare este destul de ridicat, ceea ce reprezinta un inconvenient pentru multe persoane, mai ales pentru cele care se confrunta cu urgente.

Concluzii

Daca te confrunti cu afectiuni hematologice si locuiesti in Alba Iulia, iti recomandam sa iei in considerare unitatile medicale pe care ti le-am prezentat mai sus pentru a beneficia de servicii calitative. Ai grija de sanatatea ta si de a celor din jur, asigurandu-te ca prioritizezi consultatiile de specialitate si vizitele medicale.