Meniu

Hematologie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru tratarea corecta a afectiunilor, medicul hematolog in Baia Mare efectueaza urmatoarele: transfuzii de sange, reduce sau indeparteaza componente sanguine, prescrie medicamente, efectueaza chimioterapie, transplant de celule stem, maduva osoasa. Cele mai frecvente patologii pe care le diagnosticheaza si trateaza sunt anemia, talasemia, telangiectazia hemoragica ereditara, hemoglobinopatii, hemocromatoza, mielofibroza, tulburari de sangerare sau de coagulare a sangelui, cancer de sange, leucemie. In cazul in care suspectezi ca te confrunti cu una dintre afectiunile si patologiile mentionate anterior, cel mai bine ar fi sa te adresezi medicului cu aceasta specialitate, astfel incat sa primesti tratamentul corespunzator in timp util. Multe dintre persoane nici nu stiu ca se confrunta cu astfel de probleme, tocmai de aceea conteaza foarte mult ca relatia de comunicare dintre pacient si medicul de familie sa fie una stransa.

In cazul in care te confrunti cu simptome neobisnuite, datoria medicului de familie este sa iti dea trimitere la un medic hematolog din Baia Mare care stie exact ce metode si investigatii sa aplice pentru ca tu sa primesti un diagnostic corect. Citeste mai departe si descopera care sunt unitatile medicale pe care iti recomandam sa le iei in considerare.

Cat costa o consultatie de hematologie in Baia Mare? 

Inainte de a merge la o clinica de hematologie in Baia Mare, cel mai bine ar fi sa te informezi cu privire si la preturile practicate, astfel incat sa stii ce buget sa pregatesti. Din fericire, ai acces la toate preturile practicate la tine in oras in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
P. Sf. Maria
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
Policlinica Sf. Ioan
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate excelente
 • Programari nerespectate
Fortis Center
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Servicii multiple
 • Rezultate excelente
 • Medici competenti
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in hematologie in Baia Mare

Stim cat de important este pentru tine sa gasesti o unitate medicala de incredere din Baia Mare in cadrul careia sa poti beneficia de o consultatie de hematologie la standarde ridicate, asa ca in continuare iti vom prezenta trei clinici la care poti apela si unde vei beneficia de consultatii calitative. Iata care sunt acestea, afla cat de pregatite sunt echipele medicale, dar si cat de bine echipate sunt cabinetele:

1. Policlinica Sfanta Maria

Policlinica Sfanta Maria este o unitate medicala din Baia Mare cu multiple specialitati, printre care se numara si consultatiile hematologice. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, desfasurand un act medical corect si adaptat in functie de fiecare pacient in parte. In cadrul sau fac parte medici primari si specialisti, pregatiti in medii universitare de renume, participand la o multime de cursuri de perfectionare, congrese si conferinte tematice. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, toate investigatiile si serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile, pacientii beneficiind de o diagnosticare corecta, dar si de un plan de tratament pe masura. 

Pretul pentru o consultatie hematologica este de 200 lei.

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de serviciile medicale de care au beneficiat. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul cabinetului de hematologie, medicii pot efectua investigatii precise, pot asigura un diagnostic corect si un tratament personalizat, astfel incat pacientul sa aiba toate sansele de vindecare. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar rezultatele obtinute in urma actului medical sunt excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Sfanta Maria
Vezi Pareri

2. Policlinica Sfantul Ioan

Policlinica Sfantul Ioan este o alta varianta catre care iti poti indrepta atentia daca esti din Baia Mare si vrei sa beneficiezi de o consultatie de hematologie. Echipa de medici din cadrul acestei policlinici da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand in act medical ireprosabil. Urmand o multime de cursuri de specialitate si participand la diverse congrese si conferinte, medicii au competenta de a elabora un act medical precis constituit din diagnosticarea corecta a pacientului, dar si din elaborarea unui plan eficient de tratament. Pentru ca policlinica detine aparaturi si echipamente performante, atunci toate investigatiile puse in aplicare sunt exacte, facilitand procesul de diagnosticare.

Costul aplicat pentru o consultatie de hematologie la policlinica Sfantul Ioan este de 200 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere faptul ca pacientii beneficiaza de un act medical ireprosabil. Personalul depune toate eforturile pentru ca investigatiile sa fie precise, diagnosticul corect, iar planul de tratament cat mai bun pentru fiecare pacient in parte. Avand in vedere ca medicii au acces la aparaturi de ultima generatie, automat si rezultatele obtinute sunt excelente. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

3. Fortis Diagnosis Center

Fortis Diagnosis Center este o unitate medicala multidisciplinara din Baia Mare, in care sunt desfasurate si consultatii de hematologie. In cadrul acestui departament activeaza doi medici cu o buna pregatire, dr. Lavinia Pop Muntean si dr. Adriana Todinca, medici competenti in diagnosticarea si tratarea corecta a tuturor pacientilor cu probleme hematologice. Printre serviciile pe care le pun in aplicare se numara si: consultatie de specialitate/control, alimentarea parenterala cu substante nutritive, tratament prin injectii subcutanate, tratament prin injectii intradermice, tratament prin injectii intramusculare, tratament prin injectii intravenoase, tratament prin perfuzie endovenoasa, tratament prin infiltratii paravertebrale, tratament prin infiltratii intraarticulare, tratament prin aerosoli, paracenteza terapeutica, toracocenteza terapeutica. Toate acestea sunt ireprosabile multumita aparaturilor moderne si performante.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 180 lei.

Spitalul privat din Baia Mare este apreciat de pacientii care i-au pasit pragul, multumita serviciilor de calitate pe care le pune la dispozitia tuturor. Departamentul de hematologie este echipat in mod corespunzator cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, astfel incat medicii sa poata desfasura un act medical ireprosabil. Rezultatele obtinute sunt, astfel, excelente. Cu toate acestea, ar fi necesare imbunatatiri cu privire la politica de gestionare a programarilor.

Concluzii

Vrei sa  te asiguri ca primesti un ajutor de specialitate, asa ca ai luat hotararea de a apela la un medic specializat in hematologie in Baia Mare pentru a primi un diagnostic corect, dar si un tratament eficient? Atunci iti recomandam cu tarie sa apelezi la una dintre optiunile prezentate anterior in articol si vei avea ocazia de a primi ingrijirile medicale potrivite.