Meniu

Hematologie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai luat o hotararea de a merge la un medic specialist in hematologie in Bistrita pentru a afla mai multe despre starea ta de sanatate? Daca ai aflat recent ca in familia ta exista cazuri de persoane care s-au confruntat cu boli hematologice (care se manifesta la nivelul sangelui), cel mai bine ar fi sa iti faci un set de analize pentru a afla exact daca esti expus riscului de a le manifesta si tu. De asemenea, asigura-te ca pastrezi o legatura stransa cu medicul hematolog si ca faci consultatii de specialitate macar o data pe an pentru a tine situatia sub control.

Din fericire, in Bistrita exista doua unitati medicale catre care iti poti indrepta atentia pentru a primi un ajutor de specialitate. Stiai ca patologiile hematologice, in timp, pot degenera in cancer de sange sau in diverse tipuri de leucemie? Nu te supune nici o clipa riscului de a fi intr-o astfel de situatie, alege de fiecare data sa previi, iar medicii pe care ti-i vom prezenta mai jos te vor invata cum.

Care este pretul unei consultatii de hematologie in Bistrita?

Pentru ca stim ca vrei sa fii la curent cu toate informatiile legate de cabinetele din Bistrita unde poti beneficia de o consultatie de hematologie, am vrut sa te surprindem cu tabelul de mai jos in care iti prezentam atat preturile practicate, cat si denumirile unitatilor medicale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Sanovil
Clinica-Verificata
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Echipa medicala profesionista
 • Aparaturi performante si moderne
 • Rezultate excelente
 • Diagnostic corect
 • Tratament adecvat
Policlinica Med Total
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Atitudine pozitiva
 • Amabilitate
 • Buna pregatire
 • Profesionalism
 • Experienta vasta
 • Interactiune medic-pacient excelente
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La care clinica poti apela pentru o consultatie de hematologie in Bistrita?

Aceasta este una dintre intrebarile pe care multi si le adreseaza inainte de a incepe cautarile pentru o clinica de hematologie din Bistrita. Este complet normal sa iti doresti sa afli cat mai multe informatii inainte de a-ti face o programare, mai ales cand vine vorba despre o unitate medicala, asa ca te incurajam sa nu omiti niciun detaliu din cele pe care ti le-am prezentat in randurile de mai jos. Iata ce trebuie sa stii despre cele doua clinici din orasul tau:

1. Policlinica Noua Sanovil

Policlinica Noua Sanovil este o unitate medicala cu specific multidisciplinar din Bistrita unde poti beneficia de consultatii de hematologie la standarde superioare. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea o echipa medicala profesionista, care asigura serviciile de inalta calitate pentru pacienti, gasind solutii optime indiferent cat de dificila si severa este afectiunea de care pacientul sufera. Avand in vedere ca aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, medicii au capacitatea de a efectua investigatii precise, pe baza carora stabilesc un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 210 lei.

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, pacientii isi declara multumirea cu privire la serviciile de care au beneficiat. Echipa medicala este profesionista, iar aparaturile pe care le au la dispozitie sunt unele performante si moderne, ceea ce inseamna ca rezultatele obtinute in urma investigatiilor sunt unele precise. Pacientii au, astfel, sansa la un diagnostic corect, dar si la un tratament adecvat, care sa-i ajute sa-ti recapete echilibrul interior. De mentionat, totusi, ca programarile nu se respecta cu strictete.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Noua Sanovil
Vezi Pareri

2. Policlinica Med Total

Policlinica Med Total este o alta unitate medicala din Bistrita la care poti apela cu incredere daca vrei sa beneficiezi de consultatii hematologice la standarde ridicate. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Ionut Bogdan Hotea, medic specialist, cu o buna pregatire in domeniu, care asigura servicii de inalta calitate pentru pacientii cu probleme severe. Pentru ca are acces la unele dintre cele mai performante aparaturi, automat actul medical desfasurat este unul corect si bine pus la punct, pacientii beneficiind de un tratament personalizat. Printre afectiunile tratate in cadrul cabinetului de specialitate se numara si: hemofilie, afectiuni ale trombocitelor, trombofilie, diverse tipuri de anemii, limfoame, boli ale maduvei osoase: leucemie, mielom simplu.

Pretul pentru o consultatie de hematologie la dr. Ionut Bogdan Hotea este de 200 lei.

Avand in vedere recenziile postate in mediul online, majoritatea pacientilor care au calcat pragul unitatii medicale se declara multumiti, datorita serviciilor ireprosabile puse in aplicare. Atitudinea pozitiva, amabilitatea, buna pregatire si profesionalismul au fost cele mai apreciate calitati mentionate in recenzii, domnul doctor dand dovada de o experienta vasta in interactiunea cu fiecare in parte. Rezultatele obtinute sunt ireprosabile, datorita aparaturilor de ultima generatie, iar atmosfera este una primitoare de fiecare data.

Concluzii

Nu este de mirare ca afectiunile hematologice sunt periculoase, avand in vedere ca se manifesta sub forma unor tulburari la nivelul sangelui, ceea ce inseamna ca interventia medicului hematolog in Bistrita devine imperios necesara. Daca te-ai hotarat sa iti faci programare la o unitate medicala cu aceasta specialitate, iti poti indrepta atentia catre optiunile de mai sus care, in mod clar, nu te vor dezamagi.