Meniu

Hematologie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Controlul medical de hematologie in Botosani nu trebuie sa fie ignorat sub nicio forma de pacientii care se confrunta cu anemie, deficit de fier, deficit de vitamine, anemie hemolitica etc. De asemenea, nu trebuie sa fie neglijat nici de cei care au avut cazuri in familie de leucemie sau de cancer de sange. Medicul hematolog trebuie sa iti cunoasca foarte bine istoricul medical, astfel incat sa stie exact la ce esti predispus, dar si ce sa iti recomande. De regula, astfel de afectiuni sau tulburari ale sangelui pot duce la deces daca nu sunt corect investigate de un medic si daca nu sunt tratate la timp. Tocmai de aceea te incurajam sa mergi la cabinetul de specialitate pentru a discuta la modul cel mai serios cu medicul.

Daca locuiesti in Botosani, trebuie sa stii ca exista o unitate medicala in orasul tau la care iti poti face programare daca te confrunti cu afectiuni hematologice. Citeste mai departe si afla despre care este vorba, dar si cat de pregatiti sunt medicii din cadrul sau.

Care este pretul pentru o consultatie de hematologie in Botosani?

Ai luat hotararea de a-ti face o programare pentru o consultatie de hematologie in Botosani? Atunci tabelul de mai jos iti va fi de un real ajutor pentru a fi la curent cu tarifele aplicate. Afla, totodata, care este si clinica pe care ti-o recomandam:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
S. Mavromati
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Aparaturi si echipamente performente
  • Diagnostic corect
  • Plan eficient de tratament
  • Medic primar hematologie
  • Rezultate excelente
  • Timp ridicat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de hematologie in Botosani?

Daca ai fost de curand la un consult la medicul de familie, iar acesta ti-a recomandat sa vizitezi si un medic hematolog in Botosani avand in vedere simptomele pe care le experimentezi, cel mai bine ar fi sa iti faci programare la acesta. Multe dintre afectiunile pe care le experimentam pot fi tratate foarte simplu daca sunt depistate timpuriu. Asa ca te indemnam sa nu mai amani vizita la medicul expert si sa mergi cat mai curand la cabinetul acestuia.

Spitalul Judetean de Urgenta ,,Mavromati”

Spitalul Judetean de Urgenta ,,Mavromati” din Botosani este una dintre cele mai bune optiuni catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de hematologie. In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea dr. Ionela Maria Danila, medic primar hematologie clinica si hemobiologie, coordonator PNS 3 – tratamentul pacientilor cu afectiuni onco-hematologice, coordonator PNS 6 – tratamentul pacientilor cu hemofilie / talasemie. Compartimentul medical in care isi desfasoara activitatea este dotat cu 15 paturi, cuprinzand si un cabinet cu o norma in ambulatoriu de specialitate. Aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, iar rezultatele obtinute in urma investigatiilor sunt excelente, ducand la stabilirea unui diagnostic corect, dar si a unui plan eficient de tratament.

Pretul aplicat pentru o consultatie de hematologie este de 150 lei.

In cele peste doua sute de recenzii postate in mediul online, multi dintre pacientii care au frecventat aceasta unitate medicala si-au exprimat multumirea pentru serviciile de care au beneficiat. Fiind vorba de un spital judetean, automat este echipat cu unele dintre cele mai performante aparaturi, dar si echipamente, astfel incat pacientii sa beneficieze de un diagnostic corect, dar si de un plan eficient de tratament. Din pacate, timpul de asteptare poate fi destul de ridicat, din cauza numarului ridicat de solicitari.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta ,,Mavromati”
Vezi Pareri

Concluzii

Vrei sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in hematologie in Botosani? Atunci unitatea medicala pe care ti-am descris-o anterior este o varianta pe care o poti lua in considerare daca vrei sa beneficiezi de un act medical ireprosabil. Fa-ti programare in cel mai scurt timp posibil daca simti ca suferi de afectiuni hematologice si recapata-ti sanatatea.