Meniu

Hematologie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de o consultatie de hematologie in Braila este sa te programezi la una din clinicile prezentate in randurile de mai jos. In cadrul lor isi desfasoara activitatea medici specialisti cu experienta in domeniu, care te pot ajuta cu informatii utile despre starea ta de sanatate. Pe baza celor aflate, ei iti vor recomanda un plan de tratament cat mai potrivit. 

Pe langa aparatura din dotare, clinicile din Braila mai ies in evidenta si prin conditiile optime de siguranta si confort pe care le asigura pacientilor care le trec pragul. Primul consult reprezinta momentul oportun pentru a le adresa medicilor intrebarile pe care le ai, iar acestia iti vor oferi raspunsuri in functie de particularitatile cazului tau. 

Cat costa o consultatie de hematologie in Braila? 

Nu exista diferente semnificative intre preturile serviciilor de hematologie din Braila. Chiar si asa, tarifele pot suferi modificari si de aceea este mai bine sa interesezi in legatura cu acest aspect in momentul in care te programezi. Mai jos ai un tabel cu preturile pe care le vei gasi la cele doua clinici din oras, in schimbul unei consultatii de specialitate: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Mateus
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Tehnologie medicala moderna
 • Medic specialist
 • Laborator propriu de analize
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Reduceri periodice
Clinica Ivona
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Promptitudine
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru servicii de hematologie in Braila?

Exista doua clinici la care poti apela pentru a beneficia de o consultatie de hematologie in orasul Braila: clinica Mateus si clinica Ivona. In scopul de a te ajuta sa alegi optiunea cea mai potrivita pentru tine, noi ti-am pregatit cate o descriere pentru fiecare clinica. In aceste descrieri au fost incluse informatii relevante cu privire la activitatea medicilor, precum pregatirea si experienta acumulata in domeniu, dar si despre modul in care se desfasoara interactiunea cu pacientii. 

1. Clinica Mateus  

Dotata cu tehnologie moderna si cu o echipa medicala bine pregatita, clinica Mateus reprezinta optiunea ideala pentru persoanele care au nevoie de un hematolog in Braila. Aici isi practica meseria Dr. Cristiana Movileanu, medic specialist. Serviciile pe care le pune la dispozitia pacientilor sunt consultatia de specialitate, controlul si interpretarea analizelor. De asemenea, clinica le ofera celor interesati posibilitatea de beneficia de reduceri in mod periodic. Cu privire la programari, acestea se fac prin intermediul unui apel telefonic.  

Pretul consultatiei de hematologie este de 170 de lei. 

Primul lucru pe care-l observa oamenii la Clinica Mateus este aspectul placut al acesteia: spatiul este curat si primitor, ceea ce contribuie la mentinerea unor conditii optime de siguranta si confort. Personalul medical da dovada de profesionalism, amabilitate si atentie la detalii. Totusi, trebuie mentionat faptul ca mai multe persoane au intampinat dificultati in momentul in care au incercat sa telefoneze la clinica pentru a obtine mai multe informatii, din cauza personalului insuficient de la receptie. Nici programarile facute nu sunt mereu respectate.  

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Mateus  
Vezi Pareri

2. Clinica Ivona  

O a doua clinica spre care se pot orienta cei care au nevoie de servicii de hematologie efectuate in Braila este Clinica Ivona. De aceasta ramura medicala se ocupa Dr. Stefan Dan Raican, medic specialist. Exista mai multe afectiuni hematologice care nu prezinta simptome la inceput, asa ca vizita la hematolog este esentiala pentru depistarea si tratarea acestora. Programarile se pot face la unul din cele doua numere de telefon de la cabinet. Persoanele interesate pot suna la aceste numere de telefon si in scopul de a primi mai multe informatii. 

O consultatie de hematologie costa 180 de lei. 

Caracteristica pe care o apreciaza oamenii in mod deosebit la activitatea Dr. Stefan Dan Raican este profesionalismul. Daruirea, devotamentul si amabilitatea merita si ele mentionate in acelasi context. Pacientii sunt primiti intr-un mediu placut si primitor, in care pot vorbi deschis despre simptomele de care sufera. 

Concluzii

In cele din urma, ai doua optiuni la care poti apela pentru efectuarea consultatiei de hematologie la o clinica in Braila. Tine cont, pe de-o parte, de modul in care medicii isi desfasoara activitatea si pe alta parte, de preturile practicate de acestia. Medicul iti va recomanda, mai apoi, un plan de tratament personalizat, pe baza diagnosticului obtinut.