Meniu

Hematologie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet de hematologie in Brasov, in care sa poti conta pe experienta si competentele unui specialist care sa iti interpreteze analizele medicale, sa identifice cauza unor valori anormale ale parametrilor sangelui si sa iti ofera un diagnostic corect si un tratament adecvat. Daca nu ai gasit o clinica spre care sa te indrepti cu problemele tale, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe o piata vasta a serviciilor medicale private din municipiul in care locuiesti.

Citeste textul pana la final si vei afla unde gasesti un bun hematolog in Brasov, care sa iti ofere o solutie eficienta pentru nevoile tale de sanatate.

Cat costa o consultatie la hematologie in Brasov?

Desi nu este cel mai important aspect al unei consultatii de hematologie in Brasov, vrei sa cunosti pretul serviciului, pentru a-ti pregati bugetul in mod corespunzator. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor carora sa le incredintezi problema medicala de care suferi si tarifele aferente consultatiilor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Promed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Organizare buna
 • Seriozitate in respectarea programarilor
 • Personal amabil la receptie
Polimed Dacia
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal medical bland, competent si empatic
 • Interior curat, modern si primitor
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
MedLife
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici profesionisti
 • Experienta clinica
 • Echipamente de ultima generatie
 • Investigatii de acuratete
 • Timp de asteptare mare
 • Personalul de la receptie nu raspunde la telefon
S. Sf. Constantin
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
RMN Diagnostica
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitate si rabdare in abordarea pacientilor
 • Posibilitatea decontarii consultatiilor si investigatiilor prin CAS
 • Comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune servicii de hematologie din Brasov

Orice pacient isi doreste servicii medicale de calitate, lucru perfect valabil si pentru prestatiile unui cabinet de hematologie din Brasov. Desi te poti baza pe clasamentul din acest articol, vrei sa afli mai multe detalii despre activitatea clinicilor din top, pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza, bine intemeiata rational. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale despre standardele de lucru, despre echipamentele de care dispun, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Clinica Promed

Clinica Promed din Brasov se adreseaza locuitorilor sai cu o gama variata de servicii medicale, in cadrul unor cabinete specializate de obstretica-ginecologie, urologie, cardiologie, chirurgie generala, ortopedie, endocrinologie, hematologie, medicina interna, medicina generala, ORL, psihiatrie, neurologie, psihologie, geriatrie-gerontologie, gastroenterologie, nutritie si analize de laborator. Te vei adresa aici dr. Adriana Prahoveanu, medic specialist in hematologie, care efectueaza consultatii, controale, punctie aspiratie maduva osoasa, biopsie osteomedulara, emisie de sange, tratamente perfuzabile pentru anemii si alte proceduri. Serviciile clinicii pot fi accesate si in regim gratuit sau compensat, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, in baza contractului de colaborare al centrului medical, cu Casa de Asigurari de Sanatate a Judetului Brasov. 

Contra-cost, pentru o consultatie la hematologie vei achita suma de 250 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata la Promed si declara ca au gasit aici servicii de calitate, medici profesionisti, tratamente eficiente, o buna organizare, personal amabil la receptie si punctualitate in respectarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Promed
Vezi Pareri

2. Polimed Dacia

Centrul Medical Polimed Dacia, cu o experienta de peste 20 de ani pe piata de sanatate privata din Brasov, ofera imagistica medicala performanta, consultatii si tratamente in specializarile cardiologie, diabetologie, nutritie si boli metabolice, genetica medicala, urologie, gastroenterologie, hematologie, homeopatie, medicina interna, neurologie, ORL, obstetrica-ginecologie, ortopedie, pneumologie, psihiatrie, recuperare medicala, reumatologie, fitoterapie, spitalizare de zi, explorari functionale si recuperare medicala.

Tariful pentru o consultatie de hematologie este de 200 de lei.

In general, opiniile pacientilor sunt pozitive si exprima multumirea pentru prestatiile clinicii. Se consemneaza aspecte precum: servicii de calitate, personal medical competent, bland si empatic, interior curat, modern si primitor. Pe de alta parte, sunt si multe persoane care sustin ca timpul de asteptare este mare, receptionerele se adreseaza neprofesionist catre pacienti, iar consultatiile si investigatiile cu bilet de trimitere se programeaza greu.

3. MedLife

Compartimentul de hematologie al Spitalul de Oncologie MedLife diagnosticheaza, trateaza si monitorizeaza pacientii cu afectiuni hematologice precum anemii, trombocitopenii, trombofilii, limfoame, mielom multiplu si alte gamapatii monoclonale, leucemii acute, leucemie limfatica cronica, leucemie mieloida cronica, neoplazii mieloproliferative cornice, aplazii medulare, sindroame mielodisplazice. Clinica dispune de Unitate de Transfuzii Sanguine (UTS) proprie, in care se asigura accesul pacientilor oncologici cu astfel de nevoi. O vei gasi aici pe dr. Ana Maria Botos, medic specialist hematolog. Laboratorul de Analize Medicale OncoCard este partener in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, deci vrei putea solicita analize decontate, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie. Spitalul de Oncologie MedLife din Brasov a fost inaugurat in anul 2012 si include un spital, servicii in ambulatoriu, laborator de analize, centru de imagistica si explorari functionale.

La hematologie, pretul consultatiei este de 250 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru serviciile clinicii, parerile pacientilor sunt impartite. Unele dintre recenzii amintesc despre profesionalismul si experienta medicilor, echipamente de ultima generatie si investigatii de acuratete. Pe de alta parte insa, sunt multe persoane nemultumite de timpul de asteptare mare si de faptul ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon.

4. Spitalul Sf. Constantin

La cabinetul de hematologie din ambulatoriul Spitalului Sfantul Constantin din Brasov, pacientii se vor adresa catre dr. Dragos Vestemean, medic specialist in hematologie clinica, in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Spitalul privat Sfantul Constantin a luat fiinta in anul 2011, iar din 2019 functioneaza intr-un sediu nou, cu saloane pentru spitalizarea continua, un centru de imagistica medicala dotat cu echipamente de ultima generatie, un bloc operator cu 6 sali de operatie, un centru de chirurgie cardiovasculara si unul de cardiologie clinica si interventionala, un ambulatoriu cu multiple specializari si o sectie de terapie intensiva.

Consultatia la hematologie te va costa aici 250 de lei.

Gradul de multumire a pacientilor fata de prestatiile spitalului si policlinicii variaza in functie de experienta avuta in cadrul cabinetului caruia s-au adresat. Multe dintre persoanele care si- au impartasit parerile in recenziile din mediul online considera ca au beneficiat de servicii de calitate, de medici profesionisti si de tratamente eficiente. Exista insa aspecte care ar putea fi ameliorate si pe care le remarca pacientii nemultumiti. Acestia reclama lipsa de punctualitate in onorarea programarilor si comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

5. RMN Diagnostica

In cadrul clinicii RMN Diagnostica din Brasov, dr. Ana Maria Botos, medic specialist hematolog, cu experienta nationala si internationala, dr. Andreea Antal si dr. Dalma Mihaly, medici specialisti in hematologie, in contract cu CAS, acorda consultatii, diagnostic si tratament pentru afectiunile sangelui. Dr. Botos a activat la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuta” din Cluj-Napocal, precum si la Sectia de Hematologie a Spitalului Saint Antoine din Paris, departamentul leucemii acute si departamentul de alogrefa de celule stem hematopoietice. RMN Diagnostica este o retea medicala privata, cu centre in Sibiu, Brasov si Fagaras, in care se regasesc cabinete in 40 de ramuri medicale si investigatii performante de imagistica.

Preturile practicate de clinicile din structura retelei sunt publicate pe site-ul web. O consultatie de hematologie te va costa aici 280 de lei.

Parerile pacientilor clinicii din Brasov sunt impartite, referitor la experienta inregistrata la RMN Diagnostica. Printre aspectele pozitive consemnate sunt amintite calitatea buna a serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea si rabdarea cu care acestia au dat explicatii legate de diagnostic. Totodata, se apreciaza posibilitatea decontarii consultatiilor si investigatiilor prin CAS. Printre aspectele care ar trebui imbunatatite din activitatea clinicii, pacientii numara comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie, timpul mare de asteptare si intarzieri la comunicarea rezultatelor investigatiilor.

Concluzii

Specializarea hematologie in Brasov este reprezentata cu succes de activitatea unor cabinete medicale din cadrul unor clinici de top din oras. Competentele hematologilor de aici, experienta clinica, posibilitatea decontarii serviciilor prin CAS, precum si disponibilitatea unor laboratoare de analize in cadrul centrelor medicale respective sunt doar cateva dintre argumentele pe care ar trebui sa le iei in consideratie in alegerea unitatii medicale catre care te vei indrepta pentru solutionarea eficienta a problemelor de sanatate de care suferi.